Dé 6 keukentrends voor dit jaar

Hoe drukker ons leven wordt, hoe belangrijker die momenten die je samen of met je gezin kan doorbrengen. Vaak gebeurt dat rond etenstijd en de keuken wordt ook daarom veel belangrijker in onze woningen. Wat zijn de trends voor dit jaar?

1. Een kookeiland

Zeker met een open keuken is een kookeiland echt een verrijking voor je keuken. Niet alleen kan je er gezellig samen aan koken maar bijvoorbeeld ook aan borrelen met kennissen. Het zorgt vaak voor extra ruimte en is bovendien erg praktisch wanneer je met meerdere mensen in de keuken bezig bent.

2. Behulpzame apparaten

In ons haastige leven is keukenapparatuur niet meer weg te denken om zowel het koken als de afwas sneller te laten verlopen. De keuken krijgt steeds meer en slimmere apparatuur. Deze apparaten besparen u tijd en nemen u bovendien veel werk uit handen. Welke apparaten kunt u niet missen in de keuken?

3. Kokend water

Om snel te kunnen koken of warme dranken te maken is een kraan voor kokend water eigenlijk al een must in de moderne keuken. Deze kraan behoort dan ook zeker tot één van de zes keukentrends voor dit jaar. Misschien ook iets voor u voor het komende seizoen?

4. Wijnklimaatkast

Een goed glas wijn hoort gewoon bij een gezellige maaltijd met gezelschap. Dan is een wijnklimaatkast beslist geen overbodige luxe meer. Zo heeft u de wijn van alle soorten het hele jaar op de goede temperatuur. Dat is niet alleen ideaal wanneer u visite heeft, maar ook wanneer u zelf optimaal wilt genieten van de lekkerste wijn.

5. Composieten aanrecht

Mooi en bijna onverslijtbaar en in vele uitvoeringen te verkrijgen. Dat zorgt ervoor dat het composieten aanrecht onweerstaanbaar is. Het kan gecombineerd worden met vele soorten keukens. Wellicht ook met die van u?

6. Gietvloer

Een gietvloer is natuurlijk ideaal om de keuken mooi te houden ook als daar uitgebreid wordt gekookt. En zo’n strakke vloer is vandaag de dag in diverse varianten te krijgen. Zo maakt u uw keuken helemaal af.

Check uw woning

Wilt u uw keuken of volledige woning laten controleren op gebreken? Wilt u weten of het tijd is voor een nieuwe keuken of nog niet? Vraag dan een bouwkundige keuring aan via onze site!

2020-12-21T21:37:36+01:00