Bouwtechnische keuring Eindhoven 2021-01-05T07:03:20+01:00

Bouwkundige keuring Eindhoven

Bouwkundig rapport in Eindhoven door Homekeur

Wanneer u op zoek bent naar een specialist voor een bouwkundige keuring in Eindhoven, schakelt u de hulp in van Homekeur. Wij stellen een onafhankelijk bouwkundig rapport op voor uw woning. We zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van bouwtechnische keuringen, en hebben een landelijk netwerk van deskundige inspecteurs. De inspecteurs worden door Homekeur zelf opgeleid. Op die manier kunnen we de kwaliteit van de bouwkundige keuring garanderen, en weten we dat de inspectie altijd uitgevoerd wordt door een gemotiveerde specialist.

Wanneer een bouwkundige keuring in Eindhoven nodig is

Wanneer u een woning gaat kopen of verkopen, raden wij u altijd aan om een bouwtechnische keuring uit te laten voeren. Dan heeft u namelijk een veel betere onderhandelingspositie. In het rapport worden de bouwtechnische staat van het koop- of verkoopobject (de woning) vastgelegd. Hierbij kunt u onder andere denken aan de kosten, de conditie en de gebreken van het pand, zoals:

 • funderingen
 • balkconstructies
 • isolatie
 • centrale verwarming
 • vocht
 • betonrot
 • kozijnen

U heeft altijd te maken met betrouwbare, onafhankelijke inspecteurs wanneer u de bouwkundige keuring in Eindhoven door Homekeur uit laat voeren. De inspecteurs hebben geen enkel belang bij het inspecteren van het pand en stellen een bouwkundig rapport voor u op, waarmee u uw onderhandelingspositie verbetert.

Bouwkundig rapport biedt zekerheid

Het uitvoeren van een bouwkundige keuring vraagt een kleine investering, maar het geeft u ontzettend veel zekerheid bij het kopen of verkopen van een woning. Dat komt doordat u een betrouwbaar rapport in handen heeft, inclusief een deskundige beoordeling van de bouwtechnische staat van het pand.

Bouwkundige keuring in Eindhoven door Homekeur

Het uitvoeren van een bouwtechnische keuring door de inspecteurs van Homekeur kost ongeveer een uur tijd. Is er meer tijd nodig, dan nemen zij die natuurlijk ook. De inspecteurs leggen alle waarnemingen en conclusies helder vast in een rapport. U krijgt dit rapport vervolgens per mail toegestuurd. De informatie van het bouwkundig rapport kan een cruciale factor zijn tijdens de koop of verkoop van de woning. Bij het kopen van een woning kan dit rapport zelfs bepalen of u wel of niet een bod uitbrengt.

Kies voor een bouwkundige keuring door Homekeur

Wanneer u een bouwtechnische keuring in Eindhoven uit moet laten voeren, kiest u dus voor de expertise van Homekeur. Waarom?

 • Onze inspecteurs gaan wél de ladder op (tot maximaal 6,4 meter hoog)
 • De inspecteur gaat (wanneer dat nodig is) een k
 • Wij kennen geen beperkingen of uitsluitingen
 • Onze inspecteurs zijn deskundig, ervaren en gedreven
 • We zijn erkend door NHG en Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen

Vrijblijvende offerte voor bouwkundig rapport in Eindhoven

De specialisten van Homekeur voeren graag bij u een bouwkundige keuring uit in Eindhoven. Maak voor meer informatie en een vrijblijvende offerte direct een afspraak. Dat doet u door te bellen tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur) op nummer 085 065 36 75. U kunt ons ook mailen via info@homekeur.nl.

Open chat