bouwkundige keuring breda 2021-01-05T07:06:53+01:00

Bouwkundige keuring Breda

Homekeur: voor een onafhankelijk bouwtechnische keuring in Breda

Wilt u uw huis in Breda te koop aanbieden of overweegt u een bod te doen om een leuke woning te kopen? Zorg er in beide gevallen dan voor dat u in het bezit ben van een bouwkundig rapport. Een bouwkundige keuring in Breda laat u het beste uitvoeren door de bouwkundig inspecteurs van Homekeur, Bij Homekeur kunt u terecht voor een onafhankelijke bouwtechnische keuring in Breda. Wij zijn dé landelijke specialisten in het opstellen van bouwkundige keuringen. Dankzij ons landelijke netwerk van zelf opgeleide en deskundige inspecteurs kunt u bij Homekeur altijd vertrouwen op een gemotiveerde werkwijze en gedegen inspectie van de woning die u mogelijk wilt kopen of juist verkopen.

Wanneer een bouwkundig rapport in Breda laten opstellen?

Het is aan te bevelen om altijd een bouwkundig rapport te laten opstellen als u plannen hebt om uw woning te verkopen of te investeren in een nieuwe woning. Een bouwkundig rapport geeft een opsomming van de bouwtechnische staat van het pand dat verkocht of gekocht gaat worden. Omschreven zijn bijvoorbeeld de kosten, conditie en/of de gebreken van de bouwkundige onderdelen van het pand. Dan hebben we het onder andere over de funderingen, balkconstructies, isolatie, centrale verwarming, vocht, betonrot, kozijnen, gevels en meer. De Homekeur inspecteurs doen hun werk uiteraard helemaal onafhankelijk, omdat ze geen enkel (emotioneel) belang in het te inspecteren object. Met een rapport van Homekeur komt u niet voor verrassingen te staan en staat u sterk als er over de prijs van een pand onderhandeld moet worden.

Zeker gevoel bij aankoop of verkoop van een pand

Als u graag kiest voor zekerheid, dan is het laten uitvoeren van een bouwkundige keuring in Breda door Homekeur verstandig. De uitgebreide bouwkundige inspectie van Homekeur geeft u meer zekerheid. Met een bouwkundige keuring van de woning en een bouwkundig rapport in de hand weet u precies waar u aan toe bent.

Belang van bouwkundige keuring

Het duurt ongeveer een uur om een bouwkundige keuring in Breda uit te voeren. De waarnemingen en conclusies die onze inspecteur doen bij de bouwkundige keuring sturen wij u in een rapport per e-mail toe. De informatie in het rapport kan cruciaal zijn of u beslist om een woning wel of niet te kopen of verkopen.

Waarom bouwtechnische keuring van Homekeur?

Waarom de inspecteurs van Homekeur inschakelen voor een bouwtechnische keuring in breda?

  • Onze inspecteurs gaan wél de ladder op (tot maximaal 6,4 meter hoog)
  • Onze inspecteurs gaan (indien nodig) een kruipruimte in
  • Wij kennen geen beperkingen of uitsluitingen
  • Onze inspecteurs zijn kundig, ervaren en gedreven
  • Erkend door NHG en Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen

Plan nu direct uw bouwkundige in Breda

Plan direct uw bouwtechnische keuring in bij de bouwkundig specialisten van Homekeur. Wilt u eerst meer weten over de kosten voor het opstellen van een bouwkundig rapport? Bel ons tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur) op 085 065 36 75. U kunt ons ook mailen via info@homekeur.nl.

Open chat