bouwkundige keuring breda 2021-03-24T05:14:34+01:00

Bouwtechnische keuring

Bouwtechnische keuring Breda

Homekeur adviseert u om altijd een bouwtechnische keuring in Breda uit te laten voeren wanneer u hier een woning wilt kopen. Een woonhuis kan verborgen gebreken hebben. Deze verborgen gebreken komen vaak pas na aankoop van de woning aan het licht en het is lang niet in alle gevallen mogelijk om de verkoper aansprakelijk te stellen. Zo kunt u, als koper van de woning, voor hoge kosten komen te staan. Dit voorkomt u door een bouwtechnische keuring in Breda te laten uitvoeren door Homekeur. Wij werken op landelijke basis en staan graag voor u klaar.

Inzicht in het huis met een bouwkundig rapport in Breda

Wanneer wij een bouwtechnische keuring in Breda voor u uitvoeren, dan stellen wij een rapport op waarin u alle informatie vindt over de bevindingen. Dit bouwkundig rapport vullen wij aan met kostenberekeningen en adviezen, waardoor u een totaaloverzicht in handen krijgt. Het rapport geeft u onder meer antwoord op de volgende vragen:

 • Is de keuken nog wel van goede kwaliteit?
 • Moeten er binnenkort ramen en deuren vervangen worden?
 • Hebben de kozijnen of puien aandacht nodig?
 • Is de CV installatie nog wel betrouwbaar?
 • Bestaat er een koolmonoxide risico?
 • In welke staat verkeert de fundering?
 • In hoeverre is de isolatie in orde?
 • Hoe is de ventilatie precies geregeld?
 • Wat is de bouwkundige staat van voeg- en metselwerk?
 • Zijn de sanitaire groepen allemaal nog in orde?

Met een bouwtechnische keuring kiest u voor zekerheid

Als u een woning koopt, dan wilt u zeker weten wat u precies koopt. Een woning is natuurlijk veel meer dan wat u op het eerste oog ziet. Kleine gebreken aan de woning kunnen op een later moment voor grote kosten zorgen. Om dit te voorkomen is het goed om een bouwtechnische keuring in Breda uit te laten voeren. Wij inspecteren alle belangrijke zaken, zodat u van A tot Z weet wat u koopt als u besluit om een bod uit te brengen op de woning. De huidige staat van de woning wordt in kaart gebracht en u weet precies wat u in de (nabije) toekomst te wachten staat. Zo kiest u met een bouwkundige keuring door Homekeur altijd voor zekerheid.

Wonen in Breda

Breda is natuurlijk een prachtige stad, met een prachtig centrum waar onder meer de Grote Kerk en de Grote Markt te vinden zijn. Zo zijn er meer indrukwekkende trekpleisters, zoals het kasteel, Park Valkenberg, het unieke stadsstrand en Street Art Breda: Blind Walls Gallery. Het is een mooie gemeente om te wonen en recent zijn er dan ook iets meer dan 2.000 woningen in Breda verkocht. Aan het begin van 2021 stonden er 435 huizen te koop met een gemiddelde vraagprijs van 515.909 euro. Woningen in Breda staan gemiddeld 24 dagen te koop.

Heeft u interesse in een bouwkundige keuring in Breda?

Wilt u ook in deze prachtige stad gaan wonen? Laat dan door Homekeur een bouwkundige keuring in Breda uitvoeren, zodat u precies weet wat de huidige staat van de woning is die u op het oog heeft. Met onze expertise kiest u voor zekerheid en dat is wel zo prettig. Voor een bouwtechnische keuring in Breda kan online direct een afspraak worden ingepland. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of advies.

Belang van bouwkundige keuring

Het duurt ongeveer een uur om een bouwkundige keuring in Breda uit te voeren. De waarnemingen en conclusies die onze inspecteur doen bij de bouwkundige keuring sturen wij u in een rapport per e-mail toe. De informatie in het rapport kan cruciaal zijn of u beslist om een woning wel of niet te kopen of verkopen.

Waarom bouwtechnische keuring van Homekeur?

Waarom de inspecteurs van Homekeur inschakelen voor een bouwtechnische keuring in breda?

 • Onze inspecteurs gaan wél de ladder op (tot maximaal 6,4 meter hoog)
 • Onze inspecteurs gaan (indien nodig) een kruipruimte in
 • Wij kennen geen beperkingen of uitsluitingen
 • Onze inspecteurs zijn kundig, ervaren en gedreven
 • Erkend door NHG en Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen

Plan nu direct uw bouwkundige in Breda

Plan direct uw bouwtechnische keuring in bij de bouwkundig specialisten van Homekeur. Wilt u eerst meer weten over de kosten voor het opstellen van een bouwkundig rapport? Bel ons tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur) op 085 065 36 75. U kunt ons ook mailen via info@homekeur.nl.