bouwkundige keuring breda 2024-02-29T20:02:53+01:00

Bouwtechnische keuring Breda

Wanneer u van plan bent een woning te kopen adviseert Homekeur u altijd om een bouwkundige keuring in Breda uit te laten voeren. Het komt namelijk voor dat woningen verborgen gebreken hebben, die pas tevoorschijn komen nadat u het huis heeft gekocht. Daarom is het niet altijd mogelijk om de verkoper van de woning hiervoor aansprakelijk te stellen. Deze gebreken kunnen hoge kosten met zich meebrengen. Met een bouwkundig rapport in omgeving Breda heeft u een duidelijk overzicht met alle gebreken en kosten die daarbij komen kijken. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken om een bod uit te brengen en wat de hoogte hiervan is.

Inzicht in het huis met een bouwkundig rapport in Breda

Tijdens het uitvoeren van een Bouwtechnische keuring Breda, inspecteren wij de woning nauwkeurig tot in alle hoeken en gaatjes van het huis. Na afloop van de inspectie werken onze inspecteurs een bouwkundig rapport Breda uit waarin alle gebreken duidelijk vermeld staan. Verder kunt u ook een kostenberekening en onze adviezen vinden in het rapport. Zo heeft u in één overzicht alles wat u moet weten om een goede beslissing te maken. Het rapport geeft u onder meer antwoord op de volgende vragen:

 • Is de keuken nog wel van goede kwaliteit?
 • Moeten er binnenkort ramen en deuren vervangen worden?
 • Hebben de kozijnen of puien aandacht nodig?
 • Is de CV installatie nog wel betrouwbaar?
 • Bestaat er een koolmonoxide risico?
 • In welke staat verkeert de fundering?
 • In hoeverre is de isolatie in orde?
 • Hoe is de ventilatie precies geregeld?
 • Wat is de bouwkundige staat van voeg- en metselwerk?
 • Zijn de sanitaire groepen allemaal nog in orde?

Met een bouwtechnische keuring kiest u voor zekerheid

Wanneer u een woning koopt, wilt u zeker weten wat u precies koopt. Een woning bestaat uit veel meer dan op het eerste oog te zien is. Zeker als u de woning van buiten heel mooi vindt, kan het moeilijk zijn om nog kritisch te oordelen of alles echt in orde is. Kleine gebreken aan de woning kunnen op een later moment hoge kosten veroorzaken. Om dit te voorkomen is het goed om een bouwtechnische keuring in Breda uit te laten voeren. Wij inspecteren alle belangrijke zaken van A tot Z, zodat u weet wat de woning waard is voor u en wat voor bod u uit wil brengen. Wanneer u de woning koopt heeft u ook direct een overzicht op welke reparaties prioriteit hebben en de kosten daarvan. Zo kiest u met een bouwkundige keuring in omgeving Breda door Homekeur altijd voor zekerheid.

Wonen in Breda

Breda is natuurlijk een prachtige stad, met een prachtig centrum waar onder meer de Grote Kerk en de Grote Markt te vinden zijn. Zo zijn er meer indrukwekkende trekpleisters, zoals het kasteel, Park Valkenberg, het unieke stadsstrand en Street Art Breda: Blind Walls Gallery. Het is een mooie gemeente om te wonen en recent zijn er dan ook iets meer dan 2.000 woningen in Breda verkocht. Aan het begin van 2021 stonden er 435 huizen te koop met een gemiddelde vraagprijs van 515.909 euro. Woningen in Breda staan gemiddeld 24 dagen te koop.

Heeft u interesse in een bouwkundige keuring in Breda?

Wilt u ook in deze prachtige stad gaan wonen? Laat dan door Homekeur een bouwkundige keuring in Breda uitvoeren, zodat u precies weet wat de huidige staat van de woning is die u op het oog heeft. Met onze expertise kiest u voor zekerheid en dat is wel zo prettig. Voor een bouwtechnische keuring in Breda kan online direct een afspraak worden ingepland. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of advies.

Belang van bouwkundige keuring

Het duurt ongeveer een uur om een bouwkundige keuring in Breda uit te voeren. De waarnemingen en conclusies die onze inspecteur doen bij de bouwkundige keuring sturen wij u in een rapport per e-mail toe. De informatie in het rapport kan cruciaal zijn of u beslist om een woning wel of niet te kopen of verkopen.

Waarom bouwtechnische keuring van Homekeur?

Waarom de inspecteurs van Homekeur inschakelen voor een bouwtechnische keuring in breda?

 • Onze inspecteurs gaan wél de ladder op (tot maximaal 6,4 meter hoog)
 • Onze inspecteurs gaan (indien nodig) een kruipruimte in
 • Wij kennen geen beperkingen of uitsluitingen
 • Onze inspecteurs zijn kundig, ervaren en gedreven
 • Erkend door NHG en Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen

Plan nu direct uw bouwkundige in Breda

Plan direct uw bouwtechnische keuring in bij de bouwkundig specialisten van Homekeur. Wilt u eerst meer weten over de kosten voor het opstellen van een bouwkundig rapport? Bel ons tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur) op 085 065 36 75. U kunt ons ook mailen via info@homekeur.nl.