Bouwtechnische keuring Arnhem 2021-01-05T06:37:14+01:00

Bouwkundige keuring in Arnhem

Onafhankelijk bouwkundig rapport in Arnhem van Homekeur

Wilt u een bouwkundige keuring in Arnhem laten doen omdat u geïnteresseerd bent in het kopen van een andere woning in die stad? Schakel dan Homekeur in. Wij zijn dé specialist in het doen van bouwtechnische keuringen bij u in de regio en de rest van Nederland. Met een ruim en groeiend landelijk netwerk van zelf opgeleide en deskundige inspecteurs kunt u bij ons vertrouwen op een gemotiveerde werkwijze en gedegen inspectie van de woning die u mogelijk wilt kopen. Bij het laten maken van een bouwkundig rapport komt u niet voor verrassingen te staan. Bij Homekeur heeft u namelijk nooit onvoorziene kosten.

Wanneer een bouwkundig rapport in Arnhem laten opstellen?

Bent u van plan om een woning te kopen in Arnhem? Dan adviseren we u om altijd een bouwtechnisch rapport te laten opstellen aan de hand van een bouwkundige keuring. In een bouwkundig rapport vindt u een omschrijving van de bouwtechnische staat van het pand. Alle belangrijke en relevante informatie, kosten, conditie of gebreken van de bouwkundige onderdelen van het pand worden omschreven. Denk daarbij aan zaken als funderingen, balkconstructies, isolatie, centrale verwarming, vocht, betonrot, kozijnen, gevels enzovoorts. De inspecteurs van Homekeur zijn volledig onafhankelijk, ze hebben geen emotionele band met de woning en kunnen deze dan ook uitgebreid, vakkundig en objectief inspecteren. Met een bouwkundige keuring staat u sterk tijdens de mogelijke onderhandelingen over de koopsom van het huis dat u voor ogen heeft.

Extra zekerheid rond uw woningaankoop met een bouwkundige keuring

Het laten doen van een bouwtechnische keuring in Arnhem is wellicht een kleine extra investering, maar u heeft hiermee extra zekerheid rondom uw woningaankoop. U komt zo nooit voor onaangename verrassingen te staan. Met een onafhankelijke keuring heeft u altijd een eerlijk en onafhankelijk rapport over het pand met een deskundige beoordeling van de bouwtechnische staat in handen.

Bouwtechnische keuring in Arnhem laten uitvoeren door Homekeur

Onze inspecteurs doen ongeveer 60 minuten over het uitvoeren van een bouwtechnische keuring in Arnhem. Maar indien nodig, nemen ze hier uiteraard meer tijd voor. De resultaten van de bouwkundige keuring krijgt u in een bouwkundig rapport. Dit rapport sturen wij u kort na de keuring digitaal toe via de e-mail. Deze informatie is cruciaal bij de koop of verkoop van een woning en kan bepalend zijn voor het bod dat u op een woning gaat uitbrengen.

Waarom Homekeur voor een bouwkundige keuring?

Waarom Homekeur inschakelen voor het uitvoeren van een onafhankelijke bouwtechnische keuring in Arnhem:

  • Onze inspecteurs gaan wél de ladder op (tot maximaal 6,4 meter hoog)
  • Onze inspecteurs gaan (indien nodig) een kruipruimte in
  • Wij kennen geen beperkingen of uitsluitingen
  • Deskundig, ervaren en gedreven
  • Erkend door NHG en Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen

Direct bouwkundige keuring inplannen?

Wilt u direct een bouwkundige keuring in Arnhem inplannen bij Homekeur? Of wilt u meer weten over de kosten voor het opstellen van een bouwtechnische rapport? Bel ons tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur) op nummer 085 065 36 75. U kunt ons ook mailen via info@homekeur.nl.

Open chat