Bouwtechnische keuring Arnhem 2024-02-29T19:55:49+01:00

Bouwkundige keuring Arnhem

Laat altijd een bouwtechnische keuring in Arnhem uitvoeren door Homekeur. Wij hebben een jarenlange ervaring in het deskundig uitvoeren van deze belangrijke keuringen. Wij zijn erkend door de NHG en Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen. U kunt er altijd op vertrouwen dat de bouwtechnische keuring in Arnhem professioneel verloopt. Dit betekent natuurlijk ook dat u kunt vertrouwen op de uitslag van de keuring. Onze bevindingen zijn correct en worden altijd verwerkt in een uitgebreid bouwkundig rapport. Dit rapport versterkt direct uw positie als u met de verkoper gaat onderhandelen over de woningprijs.

Wat staat er in het bouwkundig rapport in Arnhem?

Voor een bouwtechnische keuring komt een inspecteur van Homekeur langs om alle belangrijke zaken te controleren. Vanzelfsprekend neemt de inspecteur de nodige apparatuur mee, bijvoorbeeld voor het uitvoeren van vochtmetingen. Alle controlepunten worden uiteindelijk in een bouwkundig rapport verwerkt en, indien nodig, aangevuld met belangrijke adviezen. Ontdekken wij dat er problemen met de woning zijn? Dan geven wij u in het rapport ook inzicht in de kosten waar u rekening mee dient te houden als u de woning besluit te kopen. Precies dit deel is vooral heel belangrijk om een sterkere onderhandelingspositie te verkrijgen. Worden er hoge kosten verwacht? Dan kunt u de woning waarschijnlijk tegen een lagere prijs kopen.

Wat wordt er gecontroleerd tijdens de keuring?

Een bouwtechnische keuring in Arnhem is zeer uitgebreid. Werkelijk alle zaken die van belang zijn worden nagelopen. We noemden al even de vochtmetingen, welke worden uitgevoerd om bijvoorbeeld optrekkend en doorslaand vocht of houtrot aan te kunnen tonen. Onder meer de volgende zaken worden ook gecontroleerd:

  • Muren en vloeren
  • Kruipruimte
  • Fundering
  • Staat van het dak
  • Sanitaire groepen
  • Staat van de keuken
  • Leidingwerk
  • Riolering

Wonen in Arnhem

Arnhem is een prachtige plaats met een rijke geschiedenis. U kunt er bijvoorbeeld de Sabelspoort of Eusebiuspoort uit 1357 bewonderen, wat natuurlijk een echte trekpleister is. Daarnaast zijn er meer prachtige bezienswaardigheden te vinden, zoals de John Frostbrug en de Eusebiuskerk Arnhem. De laatste jaren groeit het aantal koopwoningen in Arnhem en de verwachting is dat dit aantal zal blijven groeien tot in elk geval het jaar 2045.

Aan het begin van 2021 stonden er 309 woningen in Arnhem te koop, met een gemiddelde vraagprijs van 373.225 euro. De plaats is zeker ook populair onder de jonge gezinnen. Maar liefst 29 procent van de huishoudens kent een samenstelling met kinderen. Arnhem is een prachtige plaats om te wonen en wij begrijpen dan ook zeker dat u daar uw droomhuis heeft gevonden. Wij bieden u graag zekerheid over de staat van deze woning.

Afspraak plannen voorbouwkundige keuring in Arnhem

Als u uw droomhuis heeft gevonden en u wilt een bouwkundige keuring in Arnhem laten uitvoeren, dan staan wij voor u klaar met een deskundige dienstverlening. U kunt rekenen op een professionele inspectie en een nauwkeurig opgesteld bouwkundig rapport. Zo zorgen wij ervoor dat u in geen geval voor vervelende (financiële) verrassingen komt te staan na aankoop van de woning. Natuurlijk kunt u direct een afspraak bij ons inplannen. Neem gerust contact met ons op voor advies of meer informatie over de bouwkundige keuring in Arnhem.