Bouwtechnische keuring Utrecht 2021-01-05T06:45:17+01:00

Bouwkundige keuring Utrecht

Onafhankelijk bouwtechnische keuring in Utrecht van Homekeur

Wilt u uw woning verkopen kopen of wilt u wellicht een woning aankopen en heeft u hiervoor een bouwkundige keuring in Utrecht nodig? Bij Homekeur kunt u terecht voor een onafhankelijke bouwkundig rapport. Wij zijn gespecialiseerd in bouwtechnische keuringen bij u in de regio Utrecht en de rest van Nederland. Met een landelijk netwerk van zelf opgeleide en deskundige inspecteurs kunt u bij Homekeur altijd vertrouwen op een gemotiveerde werkwijze en gedegen inspectie van de woning die mogelijk wilt kopen of juist verkopen. Bij het laten maken van een rapport komt u niet voor verrassingen te staan.

Wanneer bouwkundig rapport in Utrecht laten opstellen?

Wij adviseren u om altijd een bouwkundig rapport te laten opstellen als u plannen hebt om uw woning te verkopen. Bent u van plan om een woning te kopen in Utrecht? Dan adviseren we u om altijd een rapport te laten opstellen aan de hand van een bouwkundige keuring. In een bouwtechnische keuring staat een opsomming van de bouwtechnische staat van het koop- of verkoopobject. Omschreven zijn bijvoorbeeld de kosten, conditie of gebreken van de bouwkundige onderdelen van het pand, zoals funderingen, balkconstructies, isolatie, centrale verwarming, vocht, betonrot, kozijnen, gevels et cetera. Onze inspecteurs werken volledig onafhankelijk, ze hebben namelijk geen enkel belang bij het te inspecteren pand. Met een Homekeur bouwkundig rapport heeft u altijd een goede onderhandelingspositie bij de aankoop of verkoop van een woning

Zekerheid rond aankoop of verkoop van een woning in Utrecht

Het laten uitvoeren van een bouwkundige keuring door Homekeur kost u natuurlijk een klein bedrag. Daar krijgt u echter wel veel extra zekerheid rondom uw woningaankoop of -verkoop voor terug. U sluit er onaangename verrassingen mee uit. Een onafhankelijke technische keuring van een woning resulteert altijd in een eerlijk en onafhankelijk rapport over het pand met een deskundige beoordeling van de bouwtechnische staat.

Bouwkundige keuring in Utrecht laten uitvoeren door Homekeur

Onze inspecteurs hebben ongeveer een uur nodig voor uitvoering ter plaatse van de bouwtechnische keuring. Is er meer tijd nodig? Dan is dit ook geen probleem. Van de waarnemingen en conclusies van de bouwtechnische keuring krijgt u in een overzichtelijk bouwkundig rapport. Dit rapport sturen wij u kort na de keuring digitaal toe via de e-mail. Deze informatie is cruciaal bij de koop of verkoop van een woning en kan bepalend zijn voor de keuze of u wel of niet een bod op een woning uitbrengt.

Waarom Homekeur een bouwkundige keuring laten maken?

Waarom schakelt u Homekeur in voor het uitvoeren van een onafhankelijke bouwkundige keuring in Utrecht?

  • Onze inspecteurs gaan wél de ladder op (tot maximaal 6,4 meter hoog)
  • Onze inspecteurs gaan (indien nodig) een kruipruimte in
  • Wij kennen geen beperkingen of uitsluitingen
  • Deskundig, ervaren en gedreven
  • Erkend door NHG en Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen

Direct bouwkundige keuring inplannen?

Wilt u direct een bouwkundige keuring in Utrecht inplannen bij Homekeur? Of wilt u meer weten over de kosten voor het opstellen van een bouwkundig rapport? Bel ons tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur) op 0850653675. U kunt ons ook mailen via info@homekeur.nl

Open chat