Bouwtechnische keuring Nijmegen 2021-03-27T17:16:52+01:00

Bouwtechnische keuring

Bouwtechnische keuring Nijmegen

Voor een bouwtechnische keuring of Energielabel in Nijmegen bent u van harte welkom bij Homekeur. Wij werken met een landelijk netwerk ervaren inspecteurs, waardoor wij u altijd op korte termijn van dienst kunnen zijn. Het laten uitvoeren van een bouwtechnische keuring in Nijmegen is altijd aan te raden. Een woning kan er perfect onderhouden uitzien en toch belangrijke gebreken vertonen die u op het eerste gezicht niet ziet. Het zijn juist deze verborgen gebreken die u op een later moment op hoge kosten kunnen jagen. U wilt zeker weten dat de woning in goede staat verkeert. Is dit niet het geval? Dan wilt u hier duidelijkheid over voordat u een bod op de woning uitbrengt. Een bouwtechnische keuring geeft u alle zekerheid die u nodig heeft.

U ontvangt een bouwkundig rapport in Nijmegen

Wij komen ter plaatse voor het uitvoeren van een bouwtechnische keuring. Wanneer wij alle kritische punten na hebben gelopen, en alles goed hebben geïnspecteerd, ronden wij de inspectie af en wordt er een bouwkundig rapport voor u opgesteld. Hierin vindt u alle belangrijke informatie over onze bevindingen, maar ook kostenberekeningen en adviezen. In het bouwtechnisch rapport vindt u informatie over onder meer:

  • Visuele beoordeling van de keuken
  • Staat van eventuele bijgebouwen, zoals schuren
  • Resultaat van de vochtmetingen
  • Staat van ventilatie van de woning
  • Koolmonoxide risico’s

Een bouwtechnische keuring geeft duidelijkheid

Soms kunt u aan een woning direct al zien dat er wel één en ander moet gebeuren. Niet elke woning die te koop staat bezit vanzelfsprekend een goede staat. Het kan zelfs zo zijn dat u bewust zoekt naar een zogenaamd ‘opknappertje’. In andere gevallen ziet een woning er juist perfect uit. Het kan zijn dat de woning inderdaad in uitstekende staat verkeert, maar het is evengoed mogelijk dat er bepaalde gebreken bestaan die voor hoge kosten gaan zorgen in de nabije toekomst. Zichtbaar of niet zichtbaar, het is voor u altijd belangrijk om te weten wat u koopt. Ook als u bewust kiest voor een ‘opknappertje’ is het van belang om te weten welke zaken aandacht nodig hebben. Alleen dan heeft u een duidelijk beeld van de kosten die u te wachten staan. Een bouwtechnische keuring in Nijmegen zorgt ervoor dat u de zaken duidelijk in beeld heeft.

Wonen in Nijmegen

Nijmegen is natuurlijk dé stad die bekend staat om de jaarlijkse vierdaagse. Dit geweldige evenement trekt elke editie opnieuw eindeloos veel toeristen naar de stad. Natuurlijk heeft Nijmegen meer te bieden en het is prachtig om er te wonen. Meer dan een kwart van alle gezinnen die woonachtig zijn in deze stad heeft kinderen. Er zijn dan ook meerdere kinderrijke buurten te vinden. De gemiddelde woningprijs ligt iets boven de 400.000 euro en woningen worden gemiddeld na 21 dagen op de markt verkocht.

Een bouwkundige keuring in Nijmegen laten uitvoeren?

Wij zorgen er graag voor dat u de zaken duidelijk in beeld heeft. Door alles helder te hebben kunt u goed bepalen wat uw volgende stap is. Gaat u een bod uitbrengen? Mag het bod best een stuk lager zijn door een grotere hoeveelheid aan verborgen gebreken? Is het misschien beter om uit te kijken naar een betere woning? Uiteraard zijn dit uw keuzes. Wij helpen u graag om een duidelijk beeld van een woning te krijgen, door middel van een bouwkundige keuring in Nijmegen en een uitgebreide rapportage. U kunt direct online een afspraak bij ons inplannen. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie of advies.