Bouwtechnische keuring Nijmegen 2021-01-05T07:13:45+01:00

Bouwkundige keuring Nijmegen

Opstellen bouwkundig rapport in Nijmegen door Homekeur

Heeft u een bouwkundige keuring in Nijmegen nodig voor de aankoop of verkoop van een woning? Schakel dan specialisten van Homekeur in voor een bouwkundige keuring. Wij stellen altijd een onafhankelijk bouwkundig rapport op voor uw woning. We zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van bouwtechnische keuringen. Dat doen we overigens niet alleen in Nijmegen, dankzij ons netwerk van deskundige inspecteurs werken wij landelijk. Bij Homekeur garanderen we u een hoge kwaliteit bouwkundige keuringen.

Bouwkundige keuring in Nijmegen

Wij raden u aan om altijd een bouwtechnische keuring in Nijmegen te laten doen bij de verkoop van een woning. Met een bouwkundig rapport in de hand staat u altijd sterk in een eventuele onderhandelingspositie als het over de koopsom van het pand gaat. De inspecteur van Homekeur legt in het rapport de bouwtechnische staat van het koop- of verkoopobject vast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan toekomstige kosten, de conditie en eventuele gebreken van het pand, waaronder:

 • funderingen
 • balkconstructies
 • isolatie
 • centrale verwarming
 • vocht
 • betonrot
 • kozijnen

Een bouwkundige keuring in Nijmegen door Homekeur wordt altijd uitgevoerd door betrouwbare, onafhankelijke inspecteurs, die geen enkel belang hebben bij het te inspecteren pand.

Bouwkundig rapport geeft zekerheid

Door het laten uitvoeren van een bouwkundige keuring in Nijmegen krijgt u tegen een geringe investering meer zekerheid bij de koop of verkoop van een woning. Die zekerheid heeft u niet als u de gok waagt en het pand niet laat inspecteren. Kies daarom voor de zekerheid van een bouwkundig rapport van Homekeur met daarin een deskundige beoordeling van de bouwtechnische staat van het pand.

Homekeur doet uw bouwkundige keuring in Nijmegen

Een bouwtechnische keuring door de inspecteurs van Homekeur duurt meestal ongeveer een uur. Bij voorkeur in uw aanwezigheid wordt de inspectie uitgevoerd. Het rapport krijgt u per e-mail toegestuurd, en kan een doorslaggevende rol spelen bij het wel of niet doen van een bod op een woning.

Waarom kiezen voor bouwtechnische keuring door Homekeur

Met een bouwtechnische keuring door Homekeur kiest u voor de beste service:

 • Onze inspecteurs gaan wél de ladder op (tot maximaal 6,4 meter hoog)
 • De inspecteur gaat (wanneer dat nodig is) een kruipruimte in
 • Wij kennen geen beperkingen of uitsluitingen
 • Onze inspecteurs zijn deskundig, ervaren en gedreven
 • We zijn erkend door NHG en Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen

Offerte aanvragen voor bouwkundige keuring in Nijmegen

Schakel de specialisten van Homekeur in voor een bouwtechnische keuring. Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte voor een bouwkundige keuring kunt u een afspraak maken door te bellen tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur) op 085 065 36 75. U kunt ons ook mailen via info@homekeur.nl.

De bouwkundige keuring van Homekeur in Nijmegen

Een bouwtechnische keuring in Nijmegen wordt tegenwoordig bijna altijd uitgevoerd bij aankoop van een woning. De bouwtechnische keuring, aankoopkeuring, verkoopkeuring, woningkeuring, bouwkundige keuring of bouwtechnisch onderzoek zijn de termen welke worden gebruikt om de bouwtechnische staat en toestand van een woning inzichtelijk te maken.

Na inspectie ontvangt u een uitgebreid bouwkundig rapport (voorbeeld). Het rapport geeft u een duidelijk overzicht van de resultaten. Ook de kosten voor korte en langere termijn, net zoals eventuele verbeterkosten zijn inzichtelijk. Los hiervan ontvangt u een uitgebreide rapportage van de bouwtechnische keuring in Nijmegen. Het rapport is voorzien van een duidelijke en begrijpelijke toelichting inclusief fotorapportage.

Waarom zou u een bouwkundige keuring laten uitvoeren?

Homekeur heeft ruim 15 jaar ervaring. U als potentiële koper staat op het punt een grote aankoop te doen! Laat u door een deskundige en onafhankelijke organisatie bijstaan en adviseren. Een bouwtechnische keuring Nijmegen kunt u snel en direct regelen door telefonisch contact met ons op te nemen!

Open chat