Bouwkundige keuring rotterdam 2020-10-08T06:31:32+01:00

Bouwkundige keuring Rotterdam

Wilt u een woning laten inspecteren in Rotterdam? Bij Homekeur bent u aan het juiste adres! Gevestigd in Ridderkerk maar met landelijke dekking zijn wij u graag van dienst voor een bouwkundige keuring in Rotterdam!

Een bouwkundige keuring geeft u meer duidelijkheid over de bouwkundige staat en eventuele verborgen gebreken van de woning. Dit wordt vaak uitgevoerd voor de aankoop van een nieuwe woning.

Kosten bouwkundige keuring Rotterdam

De kosten voor een bouwkundige keuring in Rotterdam, uitgevoerd door Homekeur, zijn afhankelijk van de grootte van de woning. Voor woningen tot 1000 m3 inhoud voert Homekeur al voor €369,00 inclusief btw een uitgebreide bouwkundige keuring uit.

Heeft u vragen over de kosten? Bel tijdens kantooruren (ma–vr 9:00–17:00) 085-0653675. Wij helpen u graag verder en kunnen indien gewenst direct een bouwtechnische keuring inplannen!

Maak een afspraak

Klanttevredenheid

Homekeur gaat voor 100% klanttevredenheid. Bent u benieuwd naar ervaringen van anderen? Lees dan alle recente ervaringen van onze klanten!

Recente video’s

Bekijk alle video’s op ons Youtube kanaal.

Homekeur in samenwerking met mijnwoning.nl

In een mooie samenwerking met het enige woningdashboard van Nederland mijnwoning.nl worden de resultaten van onze bouwkundige onderzoeken gepresenteerd op het unieke woningdashboard van uw woning. Op dit woningdashboard worden u nog allerlei andere mogelijkheden geboden, zoals het gratis uitlezen van een slimme meter en het zelf maken van een energie besparings advies.

Bekijk hier een voorbeeldMeer over mijnwoning.nl

Waarom Homekeur?

  • Onze inspecteurs gaan wel de ladder op!
  • Onze inspecteurs gaan een kruipruimte in!
  • Wij kennen geen beperkingen of uitsluitingen.
  • Geen voorrijkosten voor bouwkundige keuring in Rotterdam!
  • Deskundig, ervaren en gedreven.

Onafhankelijk bouwkundige keuring

Een onafhankelijke bouwkundige keuring helpt u te voorkomen dat u teveel betaalt voor een huis. Of dat u een aankoop doet waar u later spijt van krijgt. Na onderzoek van onze inspecteur ontvangt u een uitgebreide rapportage. Daarin staan onder meer de gebreken van het huis en een inschatting van de kosten die u op korte en lange termijn moet maken om het huis in goede staat te herstellen. Soms valt het mee, soms valt het tegen. In ieder geval verschaft een bouwkundige keuring een stuk zekerheid.

Als starter kunt u onder meer kiezen voor een starterswoning. Dit is een koopwoning die wordt aangekocht met behulp van een starterslening. De maximale koopsom is gelijk aan de kostengrens van de Nationale Hypotheek Garantie. Een starterslening wordt verstrekt door de gemeente, maar niet elke gemeente werkt hier aan mee. U kunt eens navraag doen als u hiervoor in aanmerking wilt komen.

Landelijke dekking, dus ook in Rotterdam!

Homekeur biedt door geheel Nederland, van Drenthe tot Flevoland en van Friesland tot Gelderland, een scala aan bouwkundige specialisten die vanzelfsprekend op de hoogte zijn van de laatste regelgeving op bouwgebied. Zij verzorgen op kundige en onafhankelijke wijze aankoop, bouwkundige en bouwtechnische keuringen en in het verlengde daarvan een duidelijke rapportage. Homekeur is dé partner voor een bouwkundige keuring van uw woning in Rotterdam!

Onze werkwijze

Onze inspecteurs voeren de keuring bij voorkeur uit in uw aanwezigheid. Op die manier krijgt u direct al een indruk van de conditie van bovengenoemde zaken waarop gelet wordt tijdens de bouwtechnische keuring. Het uiteindelijke bouwkundig rapport geeft u vervolgens nog veel meer inzicht in de bouwtechnische staat van uw nieuwe woning.

Een bouwkundige inspectie is louter visueel en niet-destructief. Indien onze inspecteur tijdens het onderzoek per ongeluk asbest aantreft, dan zal dit natuurlijk wel vermeld worden in het bouwkundig rapport.

Maak nu een afspraak!

Homekeur heeft een landelijke dekking, of u nu een keuring wilt in Maastricht of Groningen of Rotterdam of Terneuzen, wij zijn u graag van dienst!

Heeft u interesse in het laten uitvoeren van een bouwkundige keuring door Homekeur? Neem tijdens kantooruren (ma-vr 9:00-17:00) contact met ons op via 085-0653675 of vraag direct een bouwtechnische keuring aan via ons online aanvraagformulierWij zullen op werkdagen uiterlijk binnen één werkdag de afspraak inplannen en bevestigen.

Maak een afspraak

Homekeur is aangesloten bij de BVBK;  de Branchevereniging voor Bouwkundige Keurders.

Open chat