Bouwkundige keuring rotterdam 2021-01-05T06:51:06+01:00

Bouwkundige keuring Rotterdam

Homekeur: voor een onafhankelijk bouwtechnische keuring in Rotterdam

Bent u van plan om een woningen in Rotterdam te kopen, of wilt u juist uw huidige woning gaan verkopen? Dan is het in beide gevallen verstandig om een bouwkundig rapport te laten maken. Bij Homekeur kunt u terecht voor een onafhankelijke bouwkundige keuring in Rotterdam. Wij zijn de landelijk werkende specialist in het opstellen van bouwkundige rapporten. Dankzij ons landelijke netwerk van zelf opgeleide en deskundige inspecteurs kunt u bij Homekeur altijd vertrouwen op een gemotiveerde werkwijze en gedegen inspectie van de woning die mogelijk wilt kopen of juist verkopen.

Wanneer een bouwkundig rapport in Rotterdam laten opstellen?

Het is aan te bevelen om altijd een bouwkundig rapport te laten opstellen als u plannen hebt om uw woning te verkopen of een nieuwe woning aan te kopen. In een bouwkundige keuring staat een opsomming van de bouwtechnische staat van het koop- of verkoopobject. Omschreven zijn bijvoorbeeld de kosten, conditie of gebreken van de bouwkundige onderdelen van het pand. Dat zijn bijvoorbeeld de funderingen, balkconstructies, isolatie, centrale verwarming, vocht, betonrot, kozijnen, gevels enzovoorts. De inspecteurs van Homekeur werken helemaal onafhankelijk, ze hebben emotioneel geen enkel belang in de te inspecteren woning. Met een Homekeur rapport staat u altijd sterk als u moet onderhandelen voor het kopen of verkopen van een pand.

Zekerheid rond aankoop of verkoop van een woning

Met het laten uitvoeren van een bouwkundige keuring in Rotterdam door Homekeur kost u natuurlijk een klein vast bedrag. Maar dat is een goede investering in de extra zekerheid die u ervoor terugkrijgt bij een woningaankoop of -verkoop. Met een bouwtechnische keuring en een bouwtechnisch rapport in de hand heeft u altijd helderheid over de bouwtechnische staat en mogelijke verborgen gebreken van een pand.

Bouwkundige keuring door Homekeur

Het uitvoeren van een keuring in Rotterdam duurt ongeveer 60 minuten. De waarnemingen en conclusies van de bouwtechnische keuring krijgt u van onze inspecteurs in een overzichtelijk bouwkundig rapport aangereikt. Dit rapport ontvangt u snel na de bouwkundige keuring via de e-mail toegestuurd. Deze informatie in het rapport kan cruciaal zijn bij de beslissing om een woning wel of niet te kopen.

Waarom Homekeur voor een bouwkundige keuring?

Waarom de inspecteurs van Homekeur inschakelen voor een bouwkundige keuring in Rotterdam?

  • Onze inspecteurs gaan wél de ladder op (tot maximaal 6,4 meter hoog)
  • Onze inspecteurs gaan (indien nodig) een kruipruimte in
  • Wij kennen geen beperkingen of uitsluitingen
  • Onze inspecteurs zijn kundig, ervaren en gedreven
  • Erkend door NHG en Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen

Recente video’s

Bekijk alle video’s op ons Youtube kanaal.

Homekeur in samenwerking met mijnwoning.nl

In een mooie samenwerking met het enige woningdashboard van Nederland mijnwoning.nl worden de resultaten van de bouwtechnische keuring gepresenteerd op het unieke woningdashboard van uw woning.

Bekijk hier een voorbeeld rapportMeer over mijnwoning.nl

Onafhankelijk bouwkundige keuring

Een onafhankelijke bouwkundige keuring helpt u te voorkomen dat u teveel betaalt voor een huis. Of dat u een aankoop doet waar u later spijt van krijgt. Na onderzoek van onze inspecteur ontvangt u een uitgebreide rapportage. Daarin staan onder meer de gebreken van het huis en een inschatting van de kosten die u op korte en lange termijn moet maken om het huis in goede staat te herstellen. Soms valt het mee, soms valt het tegen. In ieder geval verschaft een bouwkundige keuring een stuk zekerheid.

Als starter kunt u onder meer kiezen voor een starterswoning. Dit is een koopwoning die wordt aangekocht met behulp van een starterslening. De maximale koopsom is gelijk aan de kostengrens van de Nationale Hypotheek Garantie. Een starterslening wordt verstrekt door de gemeente, maar niet elke gemeente werkt hier aan mee. U kunt eens navraag doen als u hiervoor in aanmerking wilt komen.

Landelijke dekking, dus ook in Rotterdam!

Homekeur biedt door geheel Nederland, van Drenthe tot Flevoland en van Friesland tot Gelderland, een scala aan bouwkundige specialisten die vanzelfsprekend op de hoogte zijn van de laatste regelgeving op bouwgebied. Zij verzorgen op kundige en onafhankelijke wijze aankoop, bouwkundige en bouwtechnische keuringen en in het verlengde daarvan een duidelijke rapportage. Homekeur is dé partner voor een bouwkundige keuring van uw woning in Rotterdam!

Onze werkwijze

Onze inspecteurs voeren de keuring bij voorkeur uit in uw aanwezigheid. Op die manier krijgt u direct al een indruk van de conditie van bovengenoemde zaken waarop gelet wordt tijdens de bouwtechnische keuring. Het uiteindelijke bouwkundig rapport geeft u vervolgens nog veel meer inzicht in de bouwtechnische staat van uw nieuwe woning.

Een bouwkundige inspectie is louter visueel en niet-destructief. Indien onze inspecteur tijdens het onderzoek per ongeluk asbest aantreft, dan zal dit natuurlijk wel vermeld worden in het bouwkundig rapport.

Maak nu een afspraak!

Homekeur werkt landelijk! Heeft u interesse in het laten uitvoeren van een bouwkundige keuring door Homekeur? Neem tijdens kantooruren (ma-vr 9:00-17:00) contact met ons op via 085-0653675 of vraag direct een bouwtechnische keuring aan via ons online aanvraagformulierWij zullen op werkdagen uiterlijk binnen één werkdag de afspraak inplannen en bevestigen.

Maak afspraak bouwtechnische keuring

Open chat