Bouwtechnische keuring Den Haag 2024-02-29T20:03:50+01:00

Bouwkundige keuring Den Haag

Een mooie Haagse woning op het oog? Ga voor zekerheid en laat een bouwtechnische keuring in Den Haag uitvoeren! Wanneer u verliefd wordt op een woning, dan wordt het moeilijker om mogelijke minpunten te zien. Licht zichtbare gebreken blijven verborgen… totdat ze zichzelf tonen, langere tijd na de aankoop van de woning. In dit geval komt u vaak voor hoge kosten te staan die u niet had voorzien. Zonde, zeker omdat het voorkomen had kunnen worden met een bouwtechnische keuring in Den Haag. Tijdens deze keuring worden alle mogelijke gebreken en kostenposten duidelijk in kaart gebracht. Homekeur voert graag een bouwtechnische keuring in Den Haag voor u uit.

Wij regelen een bouwkundig rapport in Den Haag

Wij zorgen niet alleen voor een deskundige bouwtechnische keuring in Den Haag. Wanneer wij de keuring hebben afgerond stellen wij ook een bouwkundig rapport in omgeving Den Haag voor u op, compleet met onze bevindingen, onze adviezen en de nodige kostenberekeningen. Het rapport wordt gevuld met al onze aanbevelingen, van grote schade tot de allerkleinste beperkingen van de woning. Om een voorbeeld te geven van want wij inspecteren bij een bouwkundig onderzoek in Den Haag, sommen we hier een aantal punten op. Wanneer we alleen al kijken naar het dak van de woning, dan komt u informatie tegen over de volgende zaken:

  • Technische staat van de dakconstructie en de dakbedekking
  • Te verwachten levensduur van de dakconstructie en de dakbedekking
  • Staat en toestand van het dak
  • Staat en toestand van dakbeschot, zink en goten
  • Kwaliteit en staat van de schootsteen / schoorstenen

Waarom is een bouwtechnische keuring zo belangrijk?

Een bouwtechnische keuring in Den Haag levert u alle informatie op die u nodig heeft om een weloverwogen beslissing te nemen. U wilt de Haagse woning kopen, maar wilt u dit nog steeds als er sprake is van vocht in de woning of wanneer blijkt dat de riolering niet meer in orde is? U heeft een bod bepaald, maar bent u nog steeds bereid dit bedrag te bieden wanneer blijkt dat u binnenkort al voor relatief hoge kosten komt te staan? De bevindingen van onze bouwtechnische keuring in Den Haag hebben invloed op uw vervolgstappen. De Zuid-Hollandse hoofdstad heeft vele mooie gebouwen, maar ook veel van deze gebouwen zijn erg oud. Daarom is een bouwkundige keuring in Den Haag extra belangrijk.

Wonen in Den Haag

Den Haag, de stad van de politiek, maar ook van het Binnenhof, het Mauritshuis, Madurodam, Panorama Mesdag, Skyview De Pier en het Vredespaleis. Deze mooie stad heeft zoveel verschillende kanten en juist dat maakt de stad ook aantrekkelijk om in te wonen. Weet u dat een woning in Den Haag gemiddeld slechts 35 dagen te koop staat? De gemiddelde vraagprijs bedraagt in januari 2023, 435.301 euro. Dit ligt iets boven de gemiddelde landelijke vraagprijs. Den Haag is met meer dan een half miljoen inwoners de derde grootste gemeente van Nederland. En de grootste Nederlandse stad aan zee, vanuit het centrum ben je binnen tien minuten op een 11 kilometer groot strand. Heerlijk om even een frisse neus te halen! Zorg bij de aankoop van een woning voor een gerust hart met een bouwkundige keuring in omgeving Den Haag van Homekeur!

Professionele bouwkundige keuring in Den Haag

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u valt voor een woning in Den Haag. Het is een prachtige stad met vele charmes en mooie gebouwen. U kunt zonder twijfel heerlijk wonen in deze stad. Kies wel altijd voor een bouwkundige keuring in Den Haag, zodat u alles weet over de woning die u wilt kopen. Wij voeren deze keuring graag voor u uit. Voor meer informatie of advies kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wilt u direct een afspraak maken voor een bouwkundige keuring in Den Haag? Dit kunt u ook heel eenvoudig online regelen via onze contactpagina.

Een bouwtechnische keuring uit laten voeren in Den Haag is een kleine investering, maar het geeft u ontzettend veel zekerheid bij de aan- of verkoop van een woning. Door de onafhankelijke technische keuring van het pand heeft u altijd een betrouwbaar rapport, inclusief een deskundige beoordeling van de bouwtechnische staat.

Een bouwtechnische keuring uit laten voeren is een kleine investering, maar het geeft u ontzettend veel zekerheid bij de aan- of verkoop van een woning. Door de onafhankelijke technische keuring van het pand heeft u altijd een betrouwbaar rapport, inclusief een deskundige beoordeling van de bouwtechnische staat.

Bouwkundige keuring in Den Haag door Homekeur

Het uitvoeren van een bouwkundige keuring door de inspecteurs van Homekeur kost over het algemeen ongeveer een uur . Wanneer er meer tijd nodig is voor de bouwkundige keuring in Den Haag, nemen de inspecteurs dat natuurlijk ook. Alle waarnemingen en conclusies worden vervolgens vastgelegd in het bouwkundig rapport Den Haag. Dit rapport is helder en overzichtelijk. U krijgt dit rapport digitaal via de mail toegestuurd. De informatie uit het bouwkundige rapport is cruciaal bij het kopen of verkopen van een woning. Het kan zelfs bepalend zijn of u wel of niet een bod uitbrengt.

Waarom u kiest voor een bouwkundige keuring door Homekeur

Waarom u ervoor kiest om de bouwtechnische keuring juist uit te laten voeren door Homekeur?

  • Onze inspecteurs gaan wél de ladder op (tot maximaal 6,4 meter hoog)
  • De inspecteur gaat (wanneer dat nodig is) een kruipruimte in
  • Wij kennen geen beperkingen of uitsluitingen
  • Onze inspecteurs zijn deskundig, ervaren en gedreven
  • We zijn erkend door NHG en Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen

Vaste prijs voor een bouwkundig rapport in Den Haag

De specialisten van Homekeur komen ook graag bij u in Den Haag een bouwtechnische keuring uitvoeren. Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte voor een bouwkundige keuring Den Haag, maakt u direct een afspraak. Dat doet u door te bellen tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur) op 085 065 36 75. U kunt ons ook mailen via info@homekeur.nl