Bouwtechnische keuring Den Haag 2021-01-05T06:59:02+01:00

Bouwkundige keuring Den Haag

Bouwtechnische keuring in Den Haag door Homekeur

Wilt u een bouwkundige keuring uit laten voeren in Den Haag omdat u een woning wilt kopen, of omdat u uw woning gaat verkopen? Laat een onafhankelijk bouwkundig rapport opstellen door de experts van Homekeur. Wij zijn specialist in het uitvoeren van bouwkundige keuringen, en hebben een groot, altijd groeiend landelijk netwerk van deskundige inspecteurs, welke door Homekeur zelf opgeleid zijn. Zo kunnen we garanderen dat de keuring uitgevoerd wordt door een gemotiveerde specialist.

Waarom is een bouwkundige keuring in Den Haag nodig?

Wij adviseren om een bouwtechnische keuring uit te laten voeren als u een woning gaat verkopen in Den Haag. Zo heeft u een betere onderhandelingspositie. Maar ook bij het kopen van een woning is een bouwkundig rapport erg behulpzaam. In het rapport wordt de bouwtechnische staat van het koop- of verkoopobject (de woning) vastgelegd. Dit zijn onder andere de kosten, de conditie en de gebreken van het pand, zoals:

 • funderingen
 • balkconstructies
 • isolatie
 • centrale verwarming
 • vocht
 • betonrot
 • kozijnen

Wanneer u de bouwkundige keuring door Homekeur uit laat voeren, heeft u altijd te maken met onafhankelijke inspecteurs. Zij hebben geen enkel belang bij het inspecteren van het pand. Met een bouwkundig rapport van Homekeur heeft u een goede onderhandelingspositie wanneer u een woning wilt kopen of verkopen.

Zekerheid door een bouwkundige keuring

Een bouwtechnische keuring uit laten voeren is een kleine investering, maar het geeft u ontzettend veel zekerheid bij de aan- of verkoop van een woning. Door de onafhankelijke technische keuring van het pand heeft u altijd een betrouwbaar rapport, inclusief een deskundige beoordeling van de bouwtechnische staat.

Bouwkundige keuring in Den Haag door Homekeur

Het uitvoeren van een bouwkundige keuring door de inspecteurs van Homekeur kost over het algemeen ongeveer een uur tijd. Wanneer er meer tijd nodig is, dan nemen de inspecteurs dat natuurlijk ook. Alle waarnemingen en conclusies worden vervolgens vastgelegd in het bouwkundig rapport. Dit rapport is helder en overzichtelijk. U krijgt dit rapport digitaal via de mail toegestuurd. De informatie uit het bouwkundige rapport is cruciaal bij het kopen of verkopen van een woning. Het kan zelfs bepalend zijn of u wel of niet een bod uitbrengt.

Waarom u kiest voor een bouwkundige keuring door Homekeur

Waarom u ervoor kiest om de bouwtechnische keuring juist uit te laten voeren door Homekeur?

 • Onze inspecteurs gaan wél de ladder op (tot maximaal 6,4 meter hoog)
 • De inspecteur gaat (wanneer dat nodig is) een kruipruimte in
 • Wij kennen geen beperkingen of uitsluitingen
 • Onze inspecteurs zijn deskundig, ervaren en gedreven
 • We zijn erkend door NHG en Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen

Vaste prijs voor een bouwkundig rapport in Den Haag

De specialisten van Homekeur komen ook graag bij u in Den Haag een bouwtechnische keuring uitvoeren. Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte voor een bouwkundige keuring, maakt u direct een afspraak. Dat doet u door te bellen tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur) op 085 065 36 75. U kunt ons ook mailen via info@homekeur.nl

Open chat