Bouwtechnische keuring Enschede 2021-03-24T05:11:14+01:00

Bouwtechnische keuring

Bouwkundige keuring Enschede

U heeft een mooie koopwoning gevonden en u wilt een bouwtechnische keuring in Enschede laten uitvoeren? Dat is een verstandige keuze, zeker in deze tijd. Deze keuring geeft u alle zekerheid over de woning die u nodig heeft. Een woning kopen is niet zomaar iets. Het is een belangrijke investering. U wilt er dan natuurlijk niet na aankoop van de woning achter komen dat er van alles mis is met het huis of appartement. Een bouwkundige keuring in Enschede geeft u duidelijkheid over de staat van de woning. Homekeur is gespecialiseerd in het uitvoeren van deze keuringen. Wij zijn door heel het land actief.

Bouwkundig rapport in Enschede ontvangen

Wanneer wij voor u een bouwtechnische keuring in Enschede uitvoeren, dan inspecteren wij alle belangrijke zaken in de woning. Wij voeren een visuele beoordeling uit van onder meer de keuken en andere sanitaire groepen, de CV installatie en de elektrische installatie. Daarnaast voeren wij vochtmetingen uit en beoordelen wij de bouwkundige staat van onder meer voegwerk, muren, vloeren en metselwerk. Dit is slechts een greep uit de inspectiepunten. U ontvangt van ons een bouwkundig rapport, met daarin al onze bevindingen en adviezen. Daarnaast geeft dit rapport u ook duidelijkheid over kosten die u in de (nabije) toekomst te wachten staan wanneer u de woning koopt.

Waarom kiest u voor een bouwtechnische keuring?

Het is in alle gevallen een verstandige beslissing om een bouwtechnische keuring in Enschede uit te laten voeren wanneer u hier een mooie woning op het oog heeft. U wilt voorkomen dat u te maken krijgt met verborgen gebreken, die in de praktijk lang niet altijd op de verkoper te verhalen zijn. Een bouwtechnische keuring biedt u zekerheid en voorkomt hoge kosten die u niet had verwacht. De keuring biedt u meer belangrijke voordelen, zoals:

  • Sterkere positie bij de onderhandelingen
  • U wekt meer vertrouwen bij de koper
  • De huidige woningstaat wordt volledig duidelijk
  • U weet precies wat u koopt
  • In het advies vindt u belangrijke adviezen

Wonen in Enschede

Woningen in Enschede zijn gemiddeld genomen voordeliger dan in veel andere plaatsen in ons land. Landelijk lag de gemiddelde woningprijs in oktober 2019 op 435.722 euro, terwijl deze gemiddelde prijs in Enschede lag op 304.736 euro. Daarmee zijn de woningen in deze plaats gemiddeld genomen 30,1 procent lager en dat is heel aantrekkelijk. Er staan vaak ook voldoende woningen in de plaats te koop om een mooie keuze te kunnen maken. In oktober 2019 stonden er 233 woningen te koop in Enschede, de plaats die natuurlijk ook bekend staat om enkele bijzondere trekpleisters. Denk maar eens aan De Grolsch Veste en de Brouwerij Tour, aan Rijksmuseum Twenthe, de Synagogue of Enschede en natuurlijk Volkspark Enschede. U gaat prachtig wonen in deze plaats!

Kies voor een bouwkundige keuring in Enschede

Laat altijd een bouwkundige keuring in Enschede uitvoeren wanneer u hier een mooie woning heeft gevonden. Deze keuring geeft u alle informatie over de staat van de woning en alles wat daarbij hoort. Zo sluit u uit dat u onverwacht met hoge kosten te maken krijgt. Homekeur staat voor u klaar om de bouwtechnische keuring in Enschede voor u uit te voeren. Maar een afspraak voor de inspectie of neem contact met ons op voor meer informatie of advies.