Recensies 2019-09-24T11:51:34+00:00

Recensies Homekeur

Onze klanten zijn erg tevreden over Homekeur, daar zijn we trots op! Bent u benieuwd naar de ervaring van onze klanten? Op deze pagina leest u ze. Bekijk alle geverifieerde reviews die we kregen van klanten op Google Reviews, waar we met een 9,5 worden gewaardeerd!

Schrijf uw review

Homekeur BV - Bouwkundige keuring
4.7
Based on 72 reviews
Ate Berga
Ate Berga
11:28 29 Nov 19
An urgent report was needed. The next morning I was with the inspector, under the house, in the roof and behind the kitchen zink. As an expat, I had no idea about the specifications/requierments for a house in country with a climate so different from what we are accustomed. Do not buy a house without these guys. Highly recommended. Thank you Homekeur BV.
Bas te Grotenhuis
Bas te Grotenhuis
02:01 26 Nov 19
Absoluut 5 sterren! Op korte termijn bezichtiging mogelijk. Vriendelijke en professionele inspecteur. Binnen twee dagen het rapport in huis. Top!
Kevin Snoeren
Kevin Snoeren
21:58 25 Nov 19
Afspraak was snel geregeld en binnen 24 uur na de inspectie al een volledig rapport binnen
ed tia
ed tia
19:06 25 Nov 19
Uitgebreid, overzichtelijk rapport. Jammer dat het veelal bij standaardteksten blijft en de beschrijving niet wordt toegespitst op de woning. Zo was het duidelijk dat wij een groot deel van de schroten wanden vervangen hadden door gipsplaat met granol omdat wij dit mooier vonden. Homekeur liet toch het insinuerende zinnetje 'voorzetwanden staan er niet voor niets' in de rapportage staan. Dit in het kader van "onafhankelijkheid"erg jammer. Dit zou iemand op het verkeerde ( negatieve) been kunnen zetten. Helaas was de inspecteur direct na de opmaak van het rapport met vakantie zodat wij geen toelichting kregen/ vragen konden stellen over het rapport.Uw reactie geeft al aan dat er inderdaad veel opmerkingen waren omdat uw rapportage simpelweg niet toegespitst is op de woning. U blijft hangen in algemene standaardteksten die heel eenvoudig afgestemd zouden kunnen worden op de door u onderzochte woning.. Dit heeft niets te maken met onafhankelijkheid of het beïnvloeden van een rapport. Dit heeft wel te maken met het 'personaliseren' van uw rapport. Op mijn vraag over het dakbeschot kreeg ik als antwoord dat de betreffende inspecteur nu met vakantie was en dat ik antwoord zou kunnen krijgen als hij het zich nog herinnerde. Niet echt professioneel dus.De klantvriendelijkheid waarmee u reageert op een verzoek tot opname staat haaks op uw aftersale. Geheel ten onrechte schermend met "'onafhankelijkheid" terwijl het gewoon inhoudelijk onjuist is.Zo is er bijvoorbeeld geen kruipruimte en is er geen schuifpui in de woning aanwezig. U meende wel de schuifpui het predicaat 'slecht' te moeten geven. Simpelweg omdat u niet 'personaliseert' en de standaardteksten in uw rapportage laat staan. Op mijn vraag of 450,- niet erg veel was voor het schilderen van een kozijntje van 40x100 cm kreeg ik als antwoord dat ik misschien iemand kon vinden die dat voor 250,- kon doen en dat het fijn is als iets meevalt......Voor wat betreft uw 'uitgebreide communicatie'... ik heb 2 x om inhoudelijk antwoord moeten vragen omdat uw standaardantwoord blijkbaar is dat 'u zelf de inhoud bepaalt omdat u onafhankelijk bent'. Ik heb u nooit gevraagd om dingen te verdoezelen of mooier voor te stellen,. Ik heb u alleen gevraagd uw oordeel te baseren op de aangetroffen werkelijkheid en niet op een standaardtekstje. Dit lijkt mij niet het platform om dit uit te discussiëren, daarom heb ik mijn review algemeen gehouden. Gezien uw reactie hierop ben ik echter graag bereid dit op een ander platform met meerdere voorbeelden toe te lichten.
Derreck Weterings
Derreck Weterings
10:35 25 Nov 19
Prettige inspectie mogen ervaren. Met regelmaat ook inspecteurs van andere bedrijven ook over de vloer gehad. Ik mag wel zeggen dat HomeKeur grondige inspecties doet en uitgebreide rapportages levert.
Bianca Hagendijk
Bianca Hagendijk
12:27 06 Nov 19
Echt een heel fijn en professioneel bedrijf,Het huis goed geïnspecteerd en duidelijke uitleg.Volgende dag al het rapport met foto,s voor een goed totaal beeld .Ik zou Homekeur zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.
Sara Groothedde
Sara Groothedde
10:38 05 Nov 19
Ontzettend positieve ervaring met de Bouwtechnische keuring van Homekeur. De medewerker was vriendelijk en kwam zeer bekwaam over. Verder had hij alle tijd om vragen te beantwoorden en gaf hij uitgebreide informatie en toelichting over alles wat hij zag. Daarnaast ontvingen wij het rapport de dag na de keuring al. Echt een aanrader!
Henk vd Ent
Henk vd Ent
08:13 05 Nov 19
Duidelijke uitleg bij de keuring. Diverse tips gekregen voor onderhoud en isolatie. Het rappprt was zeer uitgebreid en snel afgeleverd. TOP!
A D
A D
07:55 28 Oct 19
Goed en snel in de communicatie en vervolgens een uitgebreid en mooi rapport ontvangen. Heeft ons zeker waardevolle informatie gegeven over het huis. Helaas achteraf toch wat gebreken ontdekt die ons flink wat hebben gekost. Deze hebben we vervolgens gemeld bij Homekeur en die zijn ons keurig tegemoet gekomen. Advies is wel om altijd zelf ook nog even te checken op de plekken waar je vermoedens hebt en mocht je wat vinden altijd eerst contact op te nemen met homekeur. Ze zijn altijd bereid wat voor je te betekenen.
richmondgraund
richmondgraund
09:45 26 Oct 19
Erg gedetailleerde, informatieve en waardevolle keuring door iemand die gevoel heeft voor oudere panden, we weten nu waar we aan toe zijn. De verkoopmakelaar van ons huis had ons homekeur geadviseerd voor de keuring van 'nieuwe' huis (bouwjaar 1890), en het bleek een perfecte keuze.
Jolanda Naafs
Jolanda Naafs
12:19 24 Oct 19
Michael Kansen
Michael Kansen
07:29 22 Oct 19
Keuring leek erg nauwkeurig te zijn uitgevoerd. Goed weergegeven in een overzichtelijk rapport. Wat ik jammer vond is dat bepaalde delen van de vloer, door ontbreken kruipruimte, niet beoordeeld konden worden. Dit las ik achteraf in het rapport. Ik had dit graag eerder gehoord omdat ik dat nu juist belangrijk vond bij de bouwtechnische keuring.
Jan-Willem van den Hurk
Jan-Willem van den Hurk
07:16 22 Oct 19
De keuring was snel, uitvoerig en het rapport zeer gedetailleerd. Wat heel prettig is, is de termijnen waarin het raadzaam is zaken te vervangen, verbeteren en een indicatie van de kosten. Kortom een totaalrapport voor daarnaast een concurrerende prijs.
dylan bar
dylan bar
12:33 10 Oct 19
prima geen klachten of opmerkingen. Rapportage was heel gedetailleerd en uitgebreid.
Hans van de Zande
Hans van de Zande
12:11 09 Oct 19
Een keuring aangevraagd voor de verkoop van ons huis. Goed werk geleverd. Wat ik wel gemist heb is de gelegenheid de inspecteur wat vragen ter verduidelijking te kunnen stellen.
Jan Van Schoonhoven
Jan Van Schoonhoven
16:54 08 Oct 19
Heel goed bevallen. Verrast met een duidelijk en compleet rapport. Ook een goede basis om inzicht te krijgen en nodig onderhoud met goede suggesties en tips. Ik kan het echt aanbevelen.
Ruben Geurts
Ruben Geurts
11:46 02 Oct 19
Wij hebben Homekeur geboekt via onze aankoopmakelaar, perfecte afspraken en de keurder had erg veel kennis. Top!
Andre Reinders
Andre Reinders
15:22 24 Sep 19
Vriendelijke en kundige inspecteur. Zeer uitgebreid rapport.
Felix & Iris Tournier
Felix & Iris Tournier
12:14 18 Sep 19
Hartstikke goede en fijne ervaring. Rapportage was heel gedetailleerd en uitgebreid (80+ paginas!!). Ook snel geleverd (1 week)! Rapportage ook beschikbaar op een online portal - erg handig om met andere te delen. We hebben ook gehoord van ander vakkundige dat dit de beste rapportage dat ze ooit hebben ontvangen!Erg goed!!! Zou ze zeker aanraden!!
Arun Dahiya
Arun Dahiya
07:24 10 Sep 19
Good and quick response , made a good structural report. Only one thing, they forgot to mention in detail about the boiler in the house. There was no description about that.
Anja Van Gemert
Anja Van Gemert
15:43 29 Aug 19
Op korte termijn kon keuring plaatsvinden, snel rapport ontvangen. Goed geregeld.
Koen Oussoren
Koen Oussoren
17:31 28 Aug 19
Quick and plenty of recommendations on how to maintain the house
Anjet Wesselink
Anjet Wesselink
13:12 28 Aug 19
Snelle en goede service!
Roger Schmitz
Roger Schmitz
09:45 27 Aug 19
Afspraak snel gepland en op korte termijn keuring uitgevoerd en binnen 24 uur het rapport binnen. Top geregeld!
marcin bernacki
marcin bernacki
07:30 27 Aug 19
Bonny Land
Bonny Land
10:08 13 Aug 19
Na de afspraak nog dezelfde avond een bouwtechnische keuring rapport ontvangen. Doet absoluut dat tandje meer voor de klant! Wij zijn echt zeer tevreden.

Bekijk alle geverifieerde reviews op Google Reviews