Recensies 2018-06-26T14:48:46+00:00

Recensies Homekeur

Onze klanten zijn erg tevreden over Homekeur, daar zijn we trots op!
Bent u benieuwd naar de ervaring van onze klanten? Op deze pagina leest u ze.

Schrijf uw review

Recensies Gemiddelde score: 4.8 uit 5 gebaseerd op 33 recensies.

Professionele keuring!

★★★★★
5 5 1
Door Homekeur heb ik de inspectie laten uitvoeren van mijn nieuw aangekochte huis. De inspecteur was op tijd en samen liepen we het huis na. Hij was kritisch op wat hij zag en gaf direct advies wanneer en hoe ik dingen moest vervangen en wat de kosten waren. Erg fijn om dit te weten. Na afloop kreeg ik een uitgebreid rapport met foto's en zijn bevindingen. Ik ben erg tevreden.

Keuring van woning

★★★★☆
4 5 1
Ik heb een bouwtechnische keuring laten uitvoeren op 11 mei 2018. Er was netjes volgens afspraak en tijdstip iemand van Homekeur aanwezig zelfs een vervanger want de persoon die de keuring zou uitvoeren was wat verlaat door de vorige keuring. Na netjes elkaar voorgesteld te hebben is het rondje door de woning gedaan. Er kwamen wat aandachts en verbeteringspunten aan het licht en deze werden netjes vermeld. dezelfde dag nog het Keuringsrapport per link mogen ontvangen. en ook per mail. Kortom ik heb goede positieve ervaring gehad met de BouwTechnische keuring van HomeKeur.

Bouwkundige Keuring

★★★★★
5 5 1
Snel, accuraat en een zeer gedetailleerd rapport met een hoop zaken die ik zelf zeker niet had gezien.

Verbaasd

★★★★★
5 5 1
Ik was verbaasd over het tempo, de volledigheid en de grondigheid waarmee de bouwkundige rappportage in zo’n korte tijd is opgesteld. Complimenten zijn hier echt op zijn plaats,,

Vakwerk

★★★★★
5 5 1
Zeer uitvoerig, goed gedocumenteerd rapport. Zeer prettige uitleg en tips tijdens de inspectie. Er waren weinig negatieve punten, wat we al dachten, maar toch is de beoordeling zeer waardevol.

Goede, professionele keuring!

★★★★★
5 5 1
Zeer tevreden over HomeKeur. Snel gereageerd, binnen een paar dagen hadden we een afspraak en kon de bouwtechnische keuring plaatsvinden. Zaken waar je als leek niet snel op let, worden bekeken en overwogen. Het rapport geeft een duidelijk en gedetailleerd verslag over wat je (de komende jaren) aan kosten kunt verwachten.

Zeer deskundige en uitgebreide keuring

★★★★★
5 5 1
De keuring werd uitgevoerd door een zeer deskundige en grondig te werk gaande inspecteur. Het hele huis werd nagelopen. Het contact met Homekeur was prettig en we zijn erg snel geholpen. Een absolute aanrader!

Ervaren keurmeester

★★★★★
5 5 1
Ervaren keurmeester, duidelijke uitleg ter plaatse en de volgende dag een gedetaileersrapport in huis met advies en kostenoverzicht.

Keuringsrapport erg uitgebreid

★★★★★
5 5 1
Het keuringsrapport was erg uitgebreid en daar zullen wij erg veel aan hebben.

Bouwkundig onderzoek

★★★★★
5 5 1
Hoi, Ben zeer tevreden door de snelheid en de deskundigheid. Was voor mij een goed en waardevol raport. Gr. louis

Toch kan het beter

★★★★☆
4 5 1
We vonden het bouwtechnische rapport erg vakkundig en uitgebreid. Wat dat betreft zouden we ook 5 sterren kunnen geven. Helaas zijn er een paar geautomatiseerde antwoorden terug te vinden in het rapport en dat is erg jammer. Ook is de gehanteerde standaard erg gericht op moderne huizen en minder op een oud boerderijtje. Desondanks kunnen we er ons voordeel mee doen.

Workum

★★★★☆
4 5 1
Bouwtechnische keuring was wat we nodig hadden. Snel en adequaat en uitgebreid rapport. Kritische noot: dat ik wat in het rapport staat lang niet altijd kon terugvinden in het huis, terwijl ik zelf nog bij de keuring aanwezig was. Tip om scherp op te schrijven waar constateringen/gebreken zich bevinden.

Zeer serieus en detailgericht

★★★★★
5 5 1
De bouwkundige die bij ons nieuwe huis kwam inspecteren had de volle tijd nodig, hij nam alles nauwgezet op. Kleine details werden opgemerkt en met ons besproken, waar nodig met uitleg. Heel fijne ervaring!

Prima

★★★★☆
4 5 1
Duidelijk, goed en snel

Precies

★★★★★
5 5 1
Een heel snelle keuring met een duidelijk rapport.

Precies het advies dat ik nodig had

★★★★★
5 5 1
Precies het advies dat ik nodig had voor mijn situatie.

Zeer tevreden

★★★★★
5 5 1
Dit was de tweede keer dat ik een keuring liet uitvoeren maar dit keer met homekeur, is ons echt heel goed bevallen. Zeer snel, efficient, uitgebreid en deskundig en ook gewoon heel vriendelijk, hoefde pas te betalen na de keuring en dat gevoel van vertrouwen was heel fijn. Zou zeker weer gebruik maken van deze service in de toekomst!!

Aankoopkeuring april 2018

★★★★★
5 5 1
Zeer gedegen keuring door twee keurmeesters, als gevolg van het interne kwaliteitscontrole protocol.. Duidelijk rapport met goede toelichting inzake punten van aandacht. Ook een mondelinge verduidelijking van het rapport werd probleemloos gegeven toen daarom gevraagd werd. Topkeuring, zeker in vergelijking met eerdere ervaringen.

Geweldig snelle service

★★★★★
5 5 1
Geweldig snelle service, ik hoefde niets te doen. De keuring was uitermate nauwkeurig en kleine to-do's waren hierdoor snel opgelost, verder is het voor mij nu een duidelijk naslagwerk om te kijken wat ik moet doen aan onderhoud in de toekomst. Rapport werd binnen een werkdag opgestuurd, zeer tevreden!

Super snel en efficient

★★★★★
5 5 1
Ervaren bouwkundig inspecteur was binnen een uurtje het hele huis door, binnen 24 uur een buitengewoon keurig rapport ontvangen met in detail omschreven wat er verbeterd kan worden, wanneer de verschillende aspecten van ons nieuwe onderhoud nodig (gaan) hebben en wat hiervan de kosten zijn. Zeer tevreden over Homekeur.

Zeer deskundig en ruim tijd genomen

★★★★★
5 5 1
Zeer deskundige en serieuze man die uitgebreid de tijd nam om de woning te keuren. Het ging hier om een woning uit 2016 dus er was niet veel op aan te merken. Desondanks was het echt de moeite waard om een ronde met hem door het huis te maken. Er waren toch wat kleine dingetjes om aandacht aan te besteden. Daarnaast heeft hij veel dingen uitgelegd. Van tevoren twijfelden we nog even of een bouwkundige keuring wel nodig was, maar we zijn erg blij dat we het gedaan hebben! De keuring vond 's ochtends plaats en nog diezelfde avond hadden we het (uitgebreide) rapport binnen. Een aanrader!

Een dikke 10 met een plus!

★★★★★
5 5 1
Heel hartelijk dank voor de snelle service en toezending van het Bouwtechnische Keuringsrapport,gemaakt op vrijdag 10-11-2017. Wij zijn hier enorm blij mee en waren zeer aangenaam verrast dat het Keuringsrapport vanmorgen al op zaterdag via e-mail toegezonden is i.p.v. de toegezegde a.s werkdag maandag 13-11. Onze dank is zeer groot omdat deze keuring ons bijzonder helpt in de onderhandelingen met de aankoop van deze woning. We zijn erg onder de indruk van de deskundigheid, servicegerichtheid en tijd die uw bouwkundig inspecteur heeft genomen om deze woning grondig te onderzoeken. En dat op vrijdagmiddag van 16.30 uur ,na een drukke werkweek! Grote dank hiervoor!

Fantastisch keurbedrijf!

★★★★★
5 5 1
Service binnen een week waar ze ons fantastisch mee hebben geholpen bij het kopen van een nieuw huis. Rapport is heel duidelijk, verbeterpunten en advies zijn heel goed aangegeven en er is geen verwarring. In de ochtend de inspectie, in de middag het rapport. Aanrader om Homekeur te gebruiken!

Zeer uitgebreid rapport

★★★★★
5 5 1
Heel snel na aanvraag zeer uitgebreid rapport waar ik erg veel aan heb.

Zeer tevreden, dank!

★★★★★
5 5 1
Onlangs zeer veel zorgen voorkomen door de zeer kundige en uitgebreide keuring van jullie. Dank voor de uitgebreidheid, nauwkeurigheid en deskundigheid. Rapport duidelijk en zeer informatief. Ook heel fijn dat ik voor aanvullende toelichting direct de keurder telefonisch te spreken kon krijgen. Kortom zeer tevredenen!

Snel, deskundig en goed

★★★★★
5 5 1
Al snel na het eerste contact vond de keuring plaats. Deskundig en goed uitgevoerd. Het gedetailleerde rapport was uiterst nuttig, waarvoor mijn dank.

Zeer tevreden over de keuring

★★★★★
5 5 1
Zeer tevreden over de keuring en het verslag. Kundige inspecteur welke een realistisch beeld en advies gaf. Het verslag hadden we de volgende dag al in huis. Prijs kwaliteit verhouding is prima!

Erg tevreden over dienstverlening!

★★★★★
5 5 1
Recent hebben jullie een bouwtechnische keuring uitgevoerd te Vleuten. Ik wil jullie echt even een dik compliment geven over de snelheid en kwaliteit van jullie dienstverlening. De bouwtechnische keuring is voor mij met volle tevredenheid uitgevoerd, ook de rapportage is (ondanks de automatisering slag) uitgebreid maar ook specifiek voor mijn situatie. Kortom, erg tevreden over jullie dienstverlening!

Snelle keuring tegen goede prijs

★★★★☆
4 5 1
Snelle keuring tegen goede prijs. Na 1 belletje, stond de inspecteur 1 dag later op de stoep. Inspectie en inspecteur waren goed. Alleen had ik iets meer verhaal van hem verwacht. Ik heb daarom dus ook veel vragen gesteld om hem te laten vertellen waar hij naar kijkt en of er dingen mis zijn. Bedragen in de rapportage zijn gebaseerd op de doe-het-zelver en zijn aan de lage kant. Het rapport bevatte ook een foute alinea. Na een berichtje was dit snel gecorrigeerd. Een deel van het rapport voelt 'standaard/algemeen' aan.

Zonder keuring veel kopzorgen

★★★★★
5 5 1
Bedankt voor de zeer professionele en uitgebreide keuring. De eerste indruk van het huis was positief, na een tweede kijk met de Homekeurder kwam er een vochtprobleem in bad, en asbest in de schuur naar boven. Oei. Heeft een hoop kopzorgen en ellende bespaart, zeker aan te raden voorafgaande aan een koop te laten doen bij een homekeur vestiging!

Hartelijk bedankt!

★★★★★
5 5 1
Wij hebben bij de verkoop van onze woning zelf de keuring gedaan. Het resultaat hebben we aan geïnteresseerde aangereikt, deze zijn hiermee 100% geïnformeerd over de technische zaken welke wij hebben te melden en bekend zijn bij ons. We zijn nu niets vergeten en hebben maximaal voldaan aan onze meldingsplicht. Ideaal! Ik zal de huidige eigenaar van onze toekomstige woning ook vragen zelf de bouwtechnische keuring uit te voeren. Homekeur, Hartelijk bedankt voor deze gratis service.

Oud en vertrouwd

★★★★★
5 5 1
Dag Homekeur team, Wij waren onder de indruk van de keuring, de deskundige heeft goed zijn best gedaan, en is zelfs het dak opgegaan met een lange ladder tot in de kruipruimte. Fijn dat de bouwtechnische keuring zo snel uitgevoerd kon worden, zelfs al 2 uur na de keuring konden we het resultaat al online bekijken. Goede service, oud en vertrouwd, hier hebben we wat aan. Bedankt!

Geweldig!

★★★★★
5 5 1
Echt geweldig dat ik als één van de eerste in deze testfase de software heb mogen gebruiken en zo mijn eigen woning heb kunnen keuren. Een heel leuk en bijzonder mooi concept, het was ook leerzaam en de rapportage op mijnwoning.nl ook duidelijk. Succes als jullie straks live gaan op 30 maart. Natuurlijk zijn er nog wel wat verbeterpunten, maar u gaf al aan dat er nog volop wordt ontwikkeld.

WAT IS UW ERVARING MET HOMEKEUR?

Bij Homekeur staat de klant centraal. Wij zijn transparant en gaan voor tevreden klanten. Vul uw gegevens in en vink het aantal sterren aan wat voor u van toepassing is.