Recensies 2022-02-21T11:11:33+01:00

Recensies Homekeur

Onze klanten zijn erg tevreden over Homekeur, daar zijn we trots op!

Bent u benieuwd naar de ervaring van onze klanten? Op deze pagina leest u ze. Bekijk alle geverifieerde reviews die we kregen van klanten op Google Reviews, waar we met een 9,2 worden gewaardeerd!

Schrijf uw review

Homekeur BV - Bouwkundige keuring
4.6
Based on 551 reviews
Jan Hulsegge
Jan Hulsegge
11:51 26 Sep 22
Tijdens de keuring heb ik regelmatig contact gehad met de heer Van Kesteren en heb de stellige overtuiging dat hij de keuring objectief en met grote nauwkeurigheid heeft uitgevoerd
Louise Fase
Louise Fase
21:45 25 Sep 22
Hele fijne ervaring!Zelf ook bij de bouwtechnische keuring geweest en heel veel uitleg gekregen!Achteraf ook nog gebeld en ze hebben mij heel netjes te woord gestaan!
Erik Hamming
Erik Hamming
10:56 19 Sep 22
Aangenaam contact, duidelijke keuring, ruimte voor vragen en de inspecteur lichtte ook extra zaken toe die normaal niet bij een keuring inbegrepen zijn
Jia Liao
Jia Liao
07:05 19 Sep 22
Snel een afspraak kunnen maken bij Homekeur. Inspecteur is op tijd aanwezig en uitgebreid/duidelijk uitleg gekregen tijdens keuring. Rapport binnen 1 werkdag beschikbaar. Fijne keuring en zeker een aanrader!
rob Janssen
rob Janssen
06:25 19 Sep 22
Na een eerdere bouwtechnische keuringen was het voor mij duidelijk dat ik weer voor Homekeur zou kiezen.
Marc Driessen
Marc Driessen
07:19 15 Sep 22
Zeer gedetailleerde keuring!Een vakman met een hoop kennis en ervaring.
Joel Brands
Joel Brands
06:29 13 Sep 22
Zeer uitgebreid dossier, professionele vakkundigheid en een prettige samenwerking
Robert Jan Oostendorp
Robert Jan Oostendorp
08:23 05 Sep 22
Erg aardige en behulpzame werknemer, die grondig zijn werk deed en alles meteen al uitgebreid deelde, zodat ik meteen op de hoogte was en het rapport enkel een bevestiging van wat al besproken was. Leerzaam en prettig!
K R
K R
06:57 05 Sep 22
Deskundige en bekwaam en professioneel! Bedankt voor het keuren van de woning.
Maurits de Boer
Maurits de Boer
07:42 29 Aug 22
Hele proffessionele, pientere en ook komische man gehad die de keuring kwam doen. Je merkt al gauw dat hij er verstand van heeft en geeft netjes aan wat belangrijk is en wat niet. Ook het rapport achteraf zit strak in elkaar. Dit is het zeker waard geweest.
Thibault Van Peel
Thibault Van Peel
06:54 29 Aug 22
De afspraak werd zeer snel gepland. De keurder was ruim op tijd, heeft echt de tijd genomen om het huis grondig te bekijken, was erg vriendelijk en heeft een uitgebreid rapport geschreven. Kort gezegd: top!
M F
M F
06:17 29 Aug 22
Snel kundig en betaalbaar
Audrey Rieffel
Audrey Rieffel
15:21 23 Aug 22
Great technical inspection. Very efficient to schedule, very reliable, and report came through in all languages. Great price to quality.
D Ulixes
D Ulixes
11:54 22 Aug 22
Zeer grondige keuring van ons (toekomstige) huis. Zeer tevreden over de detail en behulpzaamheid van de keurder!
Marijn Landman
Marijn Landman
17:05 18 Aug 22
Door het brede netwerk van bouwkundige keurders kon al binnen 2 werkdagen een afspraak ingepland worden. Na één werkdag zat het rapport al in de mailbox waardoor wij een goed beeld hadden van de staat van de woning voordat het koopcontract getekend werd.Wout Lievens van Homekeur heeft de keuring uitgevoerd waarbij er veel toegelicht werd over het proces en de staat van de woning. Erg fijn om zo al een eerste indruk van de woning te krijgen waarbij ook praktische adviezen langskwamen over onderhoud. Zeer gewaardeerde service!
Sandra Hermans
Sandra Hermans
11:18 17 Aug 22
Fijne keuring gehad. De bevindingen werden tijdens de keuring al gedeeld en uitgelegd. Daarnaast was er veel ruimte voor vragen. Het rapport zat de volgende ochtend in mijn mail. Top!
WT Behrendt
WT Behrendt
08:18 17 Aug 22
Deskundige keuring en ruim op tjd aanwezig om rustig eerst de buitenkant te bekijken en beoordelen. Goed deskundg advies bij aandachtspunten. Verder goed in de omgang met de verkoper en koper en met respect de kritische punten kenbaar gemaakt aan de verkoper.Verder zijn ze goed bereikbaar en groot pluspunt ook via de app waardoor er snel geschakeld kan worden aangaande afspraken.Mijn advies: Ga met Homekeur in zee voor een keuring. Zowel voor de kwaliteit als de prijsstelling.Groet Theo
Marjan Vd
Marjan Vd
07:37 16 Aug 22
Goede service, rapport zeer snel beschikbaar en duidelijk opgesteld
Paul Vastenburg
Paul Vastenburg
07:36 16 Aug 22
kundig en erg snel het bouwkundige rapport binnen
Moniek Lukkes
Moniek Lukkes
16:12 15 Aug 22
Hele duidelijke keuring waarbij de inspecteur bereid was dingen uit te leggen. Alle stappen van de keuring werden netjes uitgelegd en als iets niet voldeed dan werd er ook begrijpelijk uitgelegd wat ik kon doen om het te verbeteren.
Lieke Kornet
Lieke Kornet
14:33 08 Aug 22
Super goede service! Je kan snel terecht en je ontvangt een gedetailleerd rapport.
Erik v D
Erik v D
11:59 08 Aug 22
Good availability to make an appointment. The inspector was very thorough and precise with the inspection. The final report is of good quality and provides an good insight into the state of the house and the current and upcoming issues and also provide an indication of expected short term costs and long term costs. Very happy with the service provided would use again in the future.
Prod Igy
Prod Igy
15:30 02 Aug 22
Goede keurder en heel snel gehandeld. Heeft zijn tijd genomen met de keuring, goede informatie gegeven tijdens de keuring en een heel mooi rapport opgesteld.
Michiel Speelman
Michiel Speelman
10:26 01 Aug 22
Snel en zeer gedegen rapport
Jiska Meulman
Jiska Meulman
08:24 01 Aug 22
Snel een afspraak gemaakt, vriendelijk contact, het rapport was de volgende dag (zaterdag ochtend!) op de mail. Het rapport zelf was duidelijk omschreven met handige en praktische aanbevelingen. Grote aanrader!
Michèle Verstraten-Otto
Michèle Verstraten-Otto
17:53 25 Jul 22
Homekeur zou ik iedereen aanbevelen. De inspecteur was zeer vriendelijk, professioneel en kon goed meedenken over de woning. Zowel de bouwtechnische keuring die in ons huidige woning heeft plaatsgevonden als in onze nieuwe woning, waren prettig verlopen en hebben ons veel vertrouwen gegeven. Absoluut een aanrader!

Bekijk alle geverifieerde reviews op Google Reviews