Recensies 2019-09-24T11:51:34+01:00

Recensies Homekeur

Onze klanten zijn erg tevreden over Homekeur, daar zijn we trots op! Bent u benieuwd naar de ervaring van onze klanten? Op deze pagina leest u ze. Bekijk alle geverifieerde reviews die we kregen van klanten op Google Reviews, waar we met een 9,5 worden gewaardeerd!

Schrijf uw review

Homekeur BV - Bouwkundige keuring
4.7
Based on 85 reviews
ajax amsterdam
ajax amsterdam
11:54 25 Jan 20
Tamara van Engelen
Tamara van Engelen
10:14 24 Jan 20
Wij hebben een fijne ervaring met de bouwkundige keuring van Homekeur BV. De keuring verliep rustig, er was voldoende ruimte voor vragen en we kregen praktische tips om de verbeterpunten in ons nieuwe huis aan te pakken. We hebben nu een mooi to-dolijstje voor wanneer we de sleutel krijgen! Wel een tip voor anderen die een bouwkundige keuring laten uitvoeren: zorg dat je zelf aanwezig bent bij de keuring. De praktische tips die wij kregen, stonden uiteindelijk niet zo in het rapport. Ik ben blij dat ik tijdens de keuring zelf ook aantekeningen heb gemaakt hiervan, en dus ook vragen kon stellen hierover. Die kans mis je als je er niet bij bent.
Jan Valize
Jan Valize
06:14 09 Jan 20
Heel prettige ervaring. Er werd duidelijke uitleg verschaft en het rapport is heel helder met een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid.
Ivonne Tock
Ivonne Tock
10:31 01 Jan 20
Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering van het bouwkundig onderzoek. We hebben een uitgebreid rapport ontvangen met foto's en duidelijke uitleg. Ook een kosten begroting voor het uitvoeren van de reparatie, zodat je direct een duidelijk overzicht hebt van alleen kosten. Top gedaan.
Frans Kuppens
Frans Kuppens
12:20 31 Dec 19
We zochten een bureau die niet alleen een kwalitatief hoogwaardige keuring uit kon voeren maar ook een afspraak op zeer korte termijn kon maken. Met een telefoontje met Homekeur waren de afspraken gemaakt meteen gevolgd door een duidelijk leesbaar en begrijpbare bevestiging in de e-mail. De keuring zelf is uitgevoerd door een zeer deskundige inspecteur, niet alleen op technisch, vlak maar ook op communicatie en inleving in de situatie. De schriftelijke rapporten kregen we al de dag na de keuring. Ook deze zijn duidelijk leesbaar en goed te begrijpen. Al met al hebben wij een prima ervaring met Homekeur!
René Bogers
René Bogers
11:37 25 Dec 19
Martin Kamphuis
Martin Kamphuis
10:25 25 Dec 19
M.A.C. Brouwer
M.A.C. Brouwer
12:19 24 Dec 19
Keuring kon snel plaatsvinden en afspraak door Homekeur zelf gemaakt met de verkopende makelaar. De keuring is zeer goed en grondig uitgevoerd en ik heb veel bruikbare tips gekregen. Inspecteur was zeer kundig en voerde de keuring erg professioneel uit. In de keuring zijn meerdere niet zichtbare gebreken geconstateerd waar we later tegen aan zouden zijn gelopen. Rapportage binnen 1 dag en zeer duidelijk. Wij zijn dus zeer tevreden over Homekeur en bevelen ze zeker aan!
Britt Augustinus
Britt Augustinus
19:18 20 Dec 19
Na telefonisch contact was er zeer snel plek voor een bouwkundige keuring. De keuring is uitgebreid gedaan en er was ruimte voor vragen en uitleg. Het rapport is duidelijk, overzichtelijk en uitgebreid.
John Mcneil
John Mcneil
10:17 13 Dec 19
Veel bruikbare tips gekregen Rapportage was heel gedetailleerd en uitgebreid en snel geleverd Rapportage ook beschikbaar op een online portal - erg handig om met andere te delen.
John van der Meel
John van der Meel
07:16 11 Dec 19
Duidelijk en zeer grondig uitgevoerde keuring. Zeker een aanrader indien de opgenomen kosten meer marktconform zouden zijn of een verwijzing zouden hebben naar een aannemer die de werkzaamheden voor die prijs zou willen doen.
HA Bosker
HA Bosker
15:54 10 Dec 19
Bouwtechnische inspectie/keuring kon al snel plaatsvinden. Het betrof een zeer grondige en degelijke keuring. Aan alle punten werd zorgvuldig aandacht gegeven. En binnen 2 dagen reeds een zeer uitgebreid, gedetailleerd, goede leesbaar en van toepasselijke foto's voorzien rapport. Geweldig! Een topprestatie. Kan niet beter.
Caroline Donders
Caroline Donders
11:50 06 Dec 19
Zeer degelijk onderzoek dat weerslag vond in een zeer uitgebreide rapportage. We hebben ook een heel goede uitleg gekregen ter plaatse over de gebreken, goede kostenraming om knelpunten weg te nemen op zowel korte als lange termijn (dus ook met prioriteitsduiding). Ook werden er oplossingen aangedragen om de tekortkoming (indien van toepassing) eventueel zelf op te lossen. We hebben een zeer goed beeld van de bouwtechnische staat van het huis dat we hebben gekocht. De rapportage hebben we ook binnen een dag ontvangen, dus dat moet avondwerk zijn geweest. Hulde aan Homekeur BV!
Ate Berga
Ate Berga
11:28 29 Nov 19
An urgent report was needed. The next morning I was with the inspector, under the house, in the roof and behind the kitchen zink. As an expat, I had no idea about the specifications/requierments for a house in country with a climate so different from what we are accustomed. Do not buy a house without these guys. Highly recommended. Thank you Homekeur BV.
Bas te Grotenhuis
Bas te Grotenhuis
02:01 26 Nov 19
Absoluut 5 sterren! Op korte termijn bezichtiging mogelijk. Vriendelijke en professionele inspecteur. Binnen twee dagen het rapport in huis. Top!
Kevin Snoeren
Kevin Snoeren
21:58 25 Nov 19
Afspraak was snel geregeld en binnen 24 uur na de inspectie al een volledig rapport binnen
ed tia
ed tia
19:06 25 Nov 19
Uitgebreid, overzichtelijk rapport. Jammer dat het veelal bij standaardteksten blijft en de beschrijving niet wordt toegespitst op de woning. Zo was het duidelijk dat wij een groot deel van de schroten wanden vervangen hadden door gipsplaat met granol omdat wij dit mooier vonden. Homekeur liet toch het insinuerende zinnetje 'voorzetwanden staan er niet voor niets' in de rapportage staan. Dit in het kader van "onafhankelijkheid"erg jammer. Dit zou iemand op het verkeerde ( negatieve) been kunnen zetten. Helaas was de inspecteur direct na de opmaak van het rapport met vakantie zodat wij geen toelichting kregen/ vragen konden stellen over het rapport.Uw reactie geeft al aan dat er inderdaad veel opmerkingen waren omdat uw rapportage simpelweg niet toegespitst is op de woning. U blijft hangen in algemene standaardteksten die heel eenvoudig afgestemd zouden kunnen worden op de door u onderzochte woning.. Dit heeft niets te maken met onafhankelijkheid of het beïnvloeden van een rapport. Dit heeft wel te maken met het 'personaliseren' van uw rapport. Op mijn vraag over het dakbeschot kreeg ik als antwoord dat de betreffende inspecteur nu met vakantie was en dat ik antwoord zou kunnen krijgen als hij het zich nog herinnerde. Niet echt professioneel dus.De klantvriendelijkheid waarmee u reageert op een verzoek tot opname staat haaks op uw aftersale. Geheel ten onrechte schermend met "'onafhankelijkheid" terwijl het gewoon inhoudelijk onjuist is.Zo is er bijvoorbeeld geen kruipruimte en is er geen schuifpui in de woning aanwezig. U meende wel de schuifpui het predicaat 'slecht' te moeten geven. Simpelweg omdat u niet 'personaliseert' en de standaardteksten in uw rapportage laat staan. Op mijn vraag of 450,- niet erg veel was voor het schilderen van een kozijntje van 40x100 cm kreeg ik als antwoord dat ik misschien iemand kon vinden die dat voor 250,- kon doen en dat het fijn is als iets meevalt......Voor wat betreft uw 'uitgebreide communicatie'... ik heb 2 x om inhoudelijk antwoord moeten vragen omdat uw standaardantwoord blijkbaar is dat 'u zelf de inhoud bepaalt omdat u onafhankelijk bent'. Ik heb u nooit gevraagd om dingen te verdoezelen of mooier voor te stellen,. Ik heb u alleen gevraagd uw oordeel te baseren op de aangetroffen werkelijkheid en niet op een standaardtekstje. Dit lijkt mij niet het platform om dit uit te discussiëren, daarom heb ik mijn review algemeen gehouden. Gezien uw reactie hierop ben ik echter graag bereid dit op een ander platform met meerdere voorbeelden toe te lichten.
Derreck Weterings
Derreck Weterings
10:35 25 Nov 19
Prettige inspectie mogen ervaren. Met regelmaat ook inspecteurs van andere bedrijven ook over de vloer gehad. Ik mag wel zeggen dat HomeKeur grondige inspecties doet en uitgebreide rapportages levert.
Bianca Hagendijk
Bianca Hagendijk
12:27 06 Nov 19
Echt een heel fijn en professioneel bedrijf,Het huis goed geïnspecteerd en duidelijke uitleg.Volgende dag al het rapport met foto,s voor een goed totaal beeld .Ik zou Homekeur zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.
Sara Groothedde
Sara Groothedde
10:38 05 Nov 19
Ontzettend positieve ervaring met de Bouwtechnische keuring van Homekeur. De medewerker was vriendelijk en kwam zeer bekwaam over. Verder had hij alle tijd om vragen te beantwoorden en gaf hij uitgebreide informatie en toelichting over alles wat hij zag. Daarnaast ontvingen wij het rapport de dag na de keuring al. Echt een aanrader!
Henk vd Ent
Henk vd Ent
08:13 05 Nov 19
Duidelijke uitleg bij de keuring. Diverse tips gekregen voor onderhoud en isolatie. Het rappprt was zeer uitgebreid en snel afgeleverd. TOP!
A D
A D
07:55 28 Oct 19
Goed en snel in de communicatie en vervolgens een uitgebreid en mooi rapport ontvangen. Heeft ons zeker waardevolle informatie gegeven over het huis. Helaas achteraf toch wat gebreken ontdekt die ons flink wat hebben gekost. Deze hebben we vervolgens gemeld bij Homekeur en die zijn ons keurig tegemoet gekomen. Advies is wel om altijd zelf ook nog even te checken op de plekken waar je vermoedens hebt en mocht je wat vinden altijd eerst contact op te nemen met homekeur. Ze zijn altijd bereid wat voor je te betekenen.
richmondgraund
richmondgraund
09:45 26 Oct 19
Erg gedetailleerde, informatieve en waardevolle keuring door iemand die gevoel heeft voor oudere panden, we weten nu waar we aan toe zijn. De verkoopmakelaar van ons huis had ons homekeur geadviseerd voor de keuring van 'nieuwe' huis (bouwjaar 1890), en het bleek een perfecte keuze.
Jolanda Naafs
Jolanda Naafs
12:19 24 Oct 19
Michael Kansen
Michael Kansen
07:29 22 Oct 19
Keuring leek erg nauwkeurig te zijn uitgevoerd. Goed weergegeven in een overzichtelijk rapport. Wat ik jammer vond is dat bepaalde delen van de vloer, door ontbreken kruipruimte, niet beoordeeld konden worden. Dit las ik achteraf in het rapport. Ik had dit graag eerder gehoord omdat ik dat nu juist belangrijk vond bij de bouwtechnische keuring.
Jan-Willem van den Hurk
Jan-Willem van den Hurk
07:16 22 Oct 19
De keuring was snel, uitvoerig en het rapport zeer gedetailleerd. Wat heel prettig is, is de termijnen waarin het raadzaam is zaken te vervangen, verbeteren en een indicatie van de kosten. Kortom een totaalrapport voor daarnaast een concurrerende prijs.

Bekijk alle geverifieerde reviews op Google Reviews

Open chat
Whatsapp contact