Recensies 2019-05-10T08:02:59+00:00

Recensies Homekeur

Onze klanten zijn erg tevreden over Homekeur, daar zijn we trots op! Bent u benieuwd naar de ervaring van onze klanten? Op deze pagina leest u ze. Bekijk ook de reviews die we kregen van klanten op Google waar we met een 9,5 worden gewaardeerd!

Schrijf uw review

Recensies Gemiddelde score: 4.8 uit 5 gebaseerd op 115 recensies.

Prima keuring

★★★★★
5 5 1
Erg positieve ervaring met homekeur tijdens het laten afnemen van een bouwkundigrapport. Degene die ons hielp, nam alle tijd voor vragen en uitleg.

Snel en overzichtelijk

★★★★★
5 5 1
Vakkundige medewerkers, snel schakelen en een zeer duidelijk bouwkundig rapport

Snel en deskundig

★★★★★
5 5 1
Bouwkeuring via onze hypotheekvakman aangevraagd en dit is snel en deskundig geregeld . De bouwkundige heeft alles uitvoerig bekeken en aanbevelingen gedaan. Dit naar volle tevredenheid.

Uiterst tevreden

★★★★☆
4 5 1
Uiterst tevreden over de snelle afwikkeling alleen vreemd dat de rapportage niet te downloaden/openen is met explorer 11, welke op windows 10 professional zit.

Snel en perfecte service!

★★★★★
5 5 1
Afspraak is op korte termijn ingepland (2 dagen). Keurige en grondige keuring. Het uitgebreide rapport heb ik de volgende dag per mail ontvangen, zoals afgesproken. Hierdoor heb ik het huis met een goed gevoel kunnen kopen. Nogmaals bedankt!

Aanrader

★★★★★
5 5 1
Een hele goede keuring geweest. Meneer heeft het proces goed uitgelegd, ons meegenomen door het huis en uitleg gegeven over wat hij ging beoordelen. Hierna goed advies gegeven over de punten die moeten worden aangepakt en hoe. De kennis en expertise spatte er vanaf! De afspraak zelf was goed en snel gemaakt en de aftersales perfect. Het mooie uitgebreide rapport was er binnen een dag. Kan er echt niks slechts over zeggen. Kortom, aanrader!

de Heuvel 14 Rijswijk (Gld)

★★★★☆
4 5 1
Deskundig, helder en snel.

Zeer tevreden

★★★★★
5 5 1
Homekeur ingeschakeld via de aankoopmakelaar. En Homekeur hebben wij ervaren als een professionele en servicegerichte organisatie. Niet alleen aangeven wat aan vervanging toe is, maar ook direct tips geven over de verschillende mogelijkheden! En dat door een heel vriendelijke, klantgerichte en professionele keurmeester. Zeer aan te bevelen.

Bouwtechnische keuring

★★★★★
5 5 1
Erg snelle service wat bij andere bedrijven niet kon. Vriendelijk gehoord aan de telefoon. En keurder ook vriendelijk oplettend en grondig. Gaf goede uitleg

Zeer tevreden over de bouwkundige inspectie

★★★★★
5 5 1
Zeer tevreden over de bouwkundige inspectie. Bij aankomst (waren wij al te vroeg) was de inspecteur al bezig. Zeer tevreden hoe meneer te werk ging en wat hij allemaal benoemde. Was geen enkel probleem om vragen te stellen tijdens de keuring. Als zeer positief ervaren. Zeker aan te raden!

De moeite waard

★★★☆☆
3 5 1
Snelle en uitgebreide rapportage tegen een zeer redelijke prijs.

Snelle en uitgebreide goede keuring

★★★★★
5 5 1
Keuring kon erg vlot worden ingepland en homekeur contacteerde zelf de verkopend makelaar. Zelf meegelopen met de keuring wat zeker een aanrader is aangezien je vragen kan stellen en net wat meer weet daardoor. Meneer van Homekeur nam ruim de tijd overal voor en legde alles rustig uit. Rapport was goed en uitgebreid.

Prima keuring!

★★★★☆
4 5 1
Heldere en duidelijke uitleg. Ruimte voor vragen. Goed advies waar je iets mee kunt. Ook het rapport heeft een heldere en duidelijke opbouw.

Snelle keuring - keurmeester zag alles

★★★★★
5 5 1
Zeer tevreden over de keuring. De keuring was zeer snel ingepland. Keurmeester had wel iets meer tijd nodig dan gepland, maar kwam o.a. door de vele vragen die ik had en de tijd die hij nam om alles uit te leggen. De keurmeester zag werkelijk alle details die ik voorheen zelf helemaal niet gezien had. Ik vond het een zeer prettige ervaring.

Goede en snelle dienstverlening!

★★★★★
5 5 1
Ingeschakeld via de hypotheekadviseur. Snelle service en zeer uitgebreid onderzoek. De verkoopmakelaar was ook aanwezig bij de inspectie en gaf aan dat ook hij er veel van geleerd had. Door het onderzoek kwamen diverse zaken naar voren die uiteindelijk tot een nieuwe onderhandeling over de prijs van het huis heeft geleid en er nog een flink bedrag van de verkoopprijs is afgegaan. Zet altijd een bouwkundig rapport in de ontbindende voorwaarden van het koopcontract. En bij Homekeur krijg je zeker kwaliteit.

Deskundig en betrokken

★★★★★
5 5 1
Erg positieve ervaring met homekeur tijdens het laten afnemen van een bouwkundigrapport. Degene die ons hielp, nam alle tijd voor vragen en uitleg. Stelde zich in het algemeen erg betrokken op naar de kopende partij. Het rapport wordt zeer uitgebreid aangeleverd en binnen zeer korte termijn. Homekeur is goed bereikbaar en benaderbaar. Vriendelijke groet Lotte van Grinsven

Klantvriendelijk en professioneel

★★★★★
5 5 1
Deskundig & nauwkeurig voor een goede prijs!

Goede ervaring en uitgebreid rapport

★★★★★
5 5 1
Samen het hele huis doorlopen voor de bouwtechnische keuring. Hierbij weer de keurder mij ook alles direct aan en gaf direct tips hoe het een en ander verholpen kon worden, tevens kreeg ik alle ruimte om vragen te stellen. Het eindrapport was ook zeer uitgebreid en gedetailleerd. Echt een fijn rapport waar ik mee vooruit kan om al het nodige te doen.

Combi onderzoek

★★★★★
5 5 1
Zeer tevreden over het gedane onderzoek. Goed en deskundig, tekortkomingen aan de Woning met eventuele verbeterpunten goed omschreven. Ook asbest gevonden op plaatsen die niet benoemd waren. Al met al heeft het onderzoek ertoe geleid dat wij deze woning niet gekocht . Het onderzoek is zeer nuttig gebleken.

Bouwkundige keuring

★★★★☆
4 5 1
Snelle reactie na eerste aanvraag voor een offerte. Duidelijke heldere offerte. De inspectie en het bouwkundig rapport gaf ons het vertrouwen om het huis te kopen!!

Snel en compleet

★★★★★
5 5 1
Zeer snel en compleet rapport afgeleverd. Vriendelijke bouwkundige die ook de tijd nam om eea uit te leggen.

Veel zekerheid

★★★★★
5 5 1
Deskundige man die de bouwkundige en technische aspecten van de woning op heldere en prettige wijze met ons besprak, terwijl hij de woning van binnen en van buiten inspecteerde. Daarna erg gedetailleerd, overzichtelijk rapport gekregen met te verwachte kosten en onderhoudstips. Ik zou bij een volgende woning beslist weer voor zo'n inspectie/rapport kiezen.

Helder en zinvol

★★★★★
5 5 1
Prima tevreden. Het heeft de zorgen weg genomen die wij hadden over de fundering. Verder ook goede tips. Er was genoeg tijd en ruimte voor vragen en opmerkingen. Kortom een dikke prima!

Erg goed!

★★★★★
5 5 1
Secuur, vakbekwaam en snel geregeld, zowel het maken van een afspraak als het opleveren van het rapport. Zeker een aanrader!

Fast and very helpful

★★★★★
5 5 1
Very good inspection and valuable advice; and very fast response time. TOP!

Super!

★★★★★
5 5 1
In een woord ; TOP! Duidelijke informatie en je weet waar je aan toe bent bij het kopen van je huis.

Goed werk en duidelijk rapport

★★★★★
5 5 1
De keuring werd nauwkeurig uitgevoerd. Er was ruimte voor vragen en de uitleg was duidelijk. Het uiteindelijke uitgebreide rapport was vlot beschikbaar. Het rapport is voorzien van extra uitleg per onderdeel, heel handig. Aanrader.

Vakkundig geholpen en duidelijke uitleg

★★★★☆
4 5 1
Na aanvraag binnen 2 dagen iemand om te keuren. Netjes en vakkundig geholpen met een hele duidelijke uitleg.

bouwkundige keuring

★★★★★
5 5 1
Vakbekwaam, verhelderend, duidelijk !! kortom aanrader

Zeer tevreden

★★★★★
5 5 1
Alles top geregeld. Mooi uitgebreid rapport. Super snel en goedkoop

Geweldig!

★★★★★
5 5 1
snel en nauwkeurig and heel veel details voor het rapport, waardeert voor het geld

Mooi Rapport

★★★★☆
4 5 1
Het bouwkundig rapport was heel uitgebreid en goed en helder omschreven. Wij zijn tevreden!

Deskundig en professioneel

★★★★★
5 5 1
Wij zijn zeer tevreden met de bouwtechnische keuring. De deskundige nam de tijd om goed te onderzoeken en betrok ons in dit proces door goede uitleg te geven! Bedankt!

Professioneel en vakkundig

★★★★★
5 5 1
Ons zomerhuisje moest van de gemeente Bouwtechnisch gekeurd worden. Homekeur ingeschakeld en die hebben het correct, vakkundig en snel rapport uitgebracht. Grote pluim voor Home keur. Aan te raden aan iedereen. Met vriendelijke groet, Fam.Wiering, Angelique

Heel professioneel en klantvriendelijk

★★★★★
5 5 1
Wij werden door keurder (wout) heel goed te woord gestaan. Al mijn vragen werden beantwoord en ook veel tips meegekregen. Zeer tevreden en aan te raden!

Snel en vakkundig

★★★★★
5 5 1
Nadat wij de aanvraag hadden verstuurd werd de keuring al snel ingepland. Keurige mensen en ook een uitgebreid rapport! Zeker een aanrader!

Snel en correct

★★★★★
5 5 1
Zeer tevreden. Ik kreeg al een afspraak voor een dag later. Helder en volledig verslag. Volgens mij (en ook volgens de begeleidende makelaar) een zeer uitgebreide en vakkundige inspectie. Een aanrader.

Heel uitgebreid rapport

★★★★★
5 5 1
Rapport was heel uitgebreid met een mooi overzicht van mogelijke kosten op korte en lange termijn. Heel veel foto’s werden toegevoegd.

Goede keuring! Aanrader!

★★★★★
5 5 1
Bouwkundige keuring snel geregeld via Homekeur.nl De keurder was wat te vroeg, zodat de buitenkant al gekeurd was voordat ik (de koper) er zelf was. Bijzonderheden zijn mij achteraf nog wel getoond. De keuring van de binnenkant was vakkundig en grondig. Meetapparatuur was meegenomen. Op mijn vragen werd vriendelijk en goed antwoord gegeven. Beide kruipruimtes werden geopend (ook al zat 1 luik heel erg vast) en geinspecteerd. Mooi en degelijk rapport via internet ontvangen met zinvolle / nuttige opmerkingen. Ben heel tevreden met de keuring en de scherpe prijs. Aanrader! Enige minpuntje is dat het rapport niet in .pdf beschikbaar is, maar alleen op de site is in te zien.

Leerzame keuring door homekeur

★★★★☆
4 5 1
Huis voor aankoop gekeurd door homekeur. Man die keuring uitvoerde was zeer deskundig en zeer bereid al mijn vragen te beantwoorden, dingen gaandeweg aan te wijzen en zaken toe te lichten.

Erg tevreden!

★★★★★
5 5 1
Erg tevreden. Afspraak binnen 2 werkdagen en een mooi compleet rapport.

Vakwerk!

★★★★★
5 5 1
Zeer tevreden over de bouwtechnische keuring! Zeer vriendelijke en kundige keurder. Hij nam uitgebreid de tijd en controleerde ieder hoekje in het huis. Naast de keuring zelf, ook veel tips gekregen voor het onderhoud dat we in de toekomst moeten gaan uitvoeren aan ons nieuwe huis. Top dus!

Toptoptop!! Snel!!

★★★★★
5 5 1
We hebben een keuring laten uitvoeren, moest allemaal NU NU en homekeur heeft fantastisch meegewerkt. De inspecteur was kundig en aardig, op tijd, en had zijn rapport snel af (1dag!!) en naderhand makkelijk Te bereiken voor vragen. Geen haalt en alles goed uitgelegd. Echt een dikke 10!! Met alles eigenlijk

Bouwtechnische keuring

★★★★★
5 5 1
Snel en vlot geholpen en een uitstekende vakkundig rapport mogen ontvangen. De keurder was vriendelijk en behulpzaam. Ik raad dit bedrijf zeker aan.

goed gekeurd!

★★★★★
5 5 1
Ik ben heel tevreden over Homekeur. Ze gaan grondig te werk en bekijken alles van de woning. mooi uitgewerkt rapport.

bouwtechnische keuring

★★★★☆
4 5 1
Homekeur heeft een bouwtechnische keuring van de aan te kopen woning uitgevoerd. Uitgebreid de tijd genomen, alle hoeken van het huis gedegen geïnspecteerd en alle vragen geduldig beantwoord en op veel punten duidelijk geadviseerd

Super bevallen

★★★★★
5 5 1
Grondig, eerlijk, snel

Goede service / goede kijk erop

★★★★★
5 5 1
Al meerdere keren een huis bouwtechnisch laten keuren. Dit was de eerste keer via Homekeur . Wat een verschil. Heel uitgebreid. Heel deskundig. Goede uitleg. Snel het rapport op de mail. We nemen nooit geen ander meer

Mooi overzicht

★★★★★
5 5 1
Mooi overzichtelijk rapport en snel ontvangen. Dag na de afspraak voor de keurig hadden we het rapport al binnen.

Bouwkundige keuring

★★★★★
5 5 1
De keuring was snel vak kundig En duidelijk kon en mocht alles vragen bestanden waren zeer snel afgewerkt en binnen Het enige puntje vind im dat ik de keuring niet kon opslaan op een schijf of usb Verder zeer tevreden

Perfect!

★★★★★
5 5 1
Werkelijk geen aanmerkingen! Expert was zeer kundig en nam de tijd voor onze vragen. Rapport kwam overeen met de inspectie ter plaatse. Wij willen bouwkeur van harte aanbevelen!

AANRADER

★★★★★
5 5 1
Super Snel, Heel uitgebreid, Zeer Duidelijk Kortom …. een AANRADER

Grondig en professioneel

★★★★★
5 5 1
De keuring is heel grondig en serieus gedaan, met voldoende ruimte voor vragen. Het rapport hadden we de volgende dag al binnen en was uitgebreid en duidelijk. Ook qua prijs kun je niet beter vinden!

Service was perfect

★★★★★
5 5 1
Technical inspection was recommended to me and organized by real estate agency. They recommended this company as very thorough, they did not lie. Service was perfect, report was full and exhaustive. Definitely good company.

Super duidelijk rapport, met hele goede uitleg

★★★★★
5 5 1
Ik mijn rapport zeer nel binnen gekregen. Al na 1 dag! Super duidelijk rapport, met hele goede uitleg. Door de opbouw van het rapport is alles heel overzichtelijk. Als ik een bedrijf zou moeten aanraden, dan zou ik zeker HOMEKEUR aanbevelen!

Zeer tevreden over bouwkundige keuring!

★★★★★
5 5 1
De bouwkundige keuring is uitgebreid uitgevoerd, waarbij de inspecteur de tijd nam onze vragen te beantwoorden en ons te adviseren. Het gedegen keuringsrapport werd ons de volgende dag al toegestuurd. Complimenten en zeker aan te raden. Jeroen & Elizabeth

Top

★★★★★
5 5 1
Wij zijn erg tevreden over de keuring.Deze is serieus en professioneel uitgevoerd.We hebben op elke vraag een antwoord gekregen.Top!

Proffessioneel

★★★★★
5 5 1
Snel kunnen afspreken. Kwam zeer professioneel over. Op het rapport hebben we daarna niet lang hoeven wachten. Een aanrader

Keuring

★★★★★
5 5 1
Terzake kundig, vlot, snel en goed, dus tevreden

Aanrader

★★★★★
5 5 1
Zeker een aanrader om een bouwkundige keuring uit te laten voeren voordat je een huis koopt. Rapport was erg uitgebreid. Met extra 'let opjes' in het rapport vermeld. Keuring zelf was zo gedaan, maar werd wel erg goed uitgevoerd!

Aanrader!

★★★★☆
4 5 1
De keuring is tijdig en zorgvuldig uitgevoerd. Geen klachten zeer klantvriendelijk, bouwkundige nam ook de tijd voor vragen en uitleg.

Een heel uitgebreid rapport!

★★★★☆
4 5 1
Een heel uitgebreid rapport waar alles duidelijk in vermeld staat.

Prima partij

★★★★★
5 5 1
Recent een keuring laten uitvoeren waarbij ik zelf ook aanwezig was.Tussendoor alle vragen kunnen stellen die ik had. Heb een zeer kritisch en gedetailleerd rapport ontvangen. Prima partij om een huis door te laten keuren

Snel, vakkundig en duidelijk!

★★★★★
5 5 1
Snel, vakkundig en duidelijk!

Misschien iets te snel?

★★★★☆
4 5 1
Prima keuring maar misschien iets te snel. Voor we het in de gaten hadden was hij weg en bleek de schuur vergeten te zijn. Deze stond weliswaar niet direct bij het huis maar hij had even kunnen checken of hij werkelijk alles gedaan had bij vertrek bij de koper/makelaar. We hebben gevraagd of deze alsnog gedaan kan worden en daar is nog het wachten op. Daarom 4 in plaats van 5 sterren.

Prima onderzoek

★★★★☆
4 5 1
De inspectie is en de afspraak is prima verlopen. Het advies was voor ons zelfs de reden om het huis niet te kopen. We konden alles vragen en er werd uitgebreid uitgelegd. Rapportage viel tegen. Te veel standaard tekst en niet toegespitst op de situatie. Daardoor ontstond er verschil tussen de inspectie zelf en de rapportage. Verder helemaal prima

Zeer snel, deskundig en vriendelijk geholpen

★★★★★
5 5 1
Zeer snel, deskundig en vriendelijk geholpen. Als ik ooit weer een bouwkundige keuring wil laten uitvoeren, ga ik naar homekeur!

Perfect!

★★★★★
5 5 1
Gewisseld van Perfectkeur waar we super bot behandeld werden. Homekeur hielp ons om toch de keuring nog op tijd in orde te krijgen. Lekker vlot schakelen.

Prima keuring

★★★★☆
4 5 1
Duidelijk, overzichtelijke keuring. Prima advies.

Keurig rapport en mooi op tijd

★★★★★
5 5 1
Keurig gedetailleerd rapport, met duidelijk en professioneel advies. Er kon snel een afspraak ingepland worden en de communicatie verliep uitstekend.

Keurig rapport en mooi op tijd

★★★★★
5 5 1
Keurig gedetailleerd rapport, met duidelijk en professioneel advies. Er kon snel een afspraak ingepland worden en de communicatie verliep uitstekend.

Nette keuring, net rapport

★★★★★
5 5 1
De deskundige was goed op tijd en kwam professioneel over. Het rapport stak goed in elkaar en is makkelijk leesbaar. De volgende keer weer..

Wij waren zeer tevreden.

★★★★☆
4 5 1
Wij waren zeer tevreden over de snelle, duidelijke en uitgebreide bouwtechnische keuring van de door ons aangekochte woning. We waren er zelf bij en het geheel werd stap voor stap met ons doorgenomen en verduidelijkt en een dag later hadden we het rapport over de mail al thuis, door erbij aanwezig te zijn maakte het lezen van het rapport wel makkelijker. Dus al met al zeer tevreden. fam. Dekkers

Gewoon goed

★★★★★
5 5 1
Tevreden over keuring en snelheid toezending rapportage.

Bouwtechnische keuring

★★★★★
5 5 1
De bouw technische keuring is snel en goed gedaan.

Erg tevreden

★★★★★
5 5 1
We hebben onlangs een bouwtechnische keuring laten uitvoeren door Homekeur. Het rapport is zeer uitgebreid en tijdens de inspectie kregen we al meteen advies over bepaalde zaken. Wij zijn absoluut tevreden!

Snel en duidelijk

★★★★★
5 5 1
Binnen 2 dagen een uitgebreide keuring met foto's en al. Super fijn!

Erg tevreden

★★★★★
5 5 1
Erg uitgebreid en naar dingne gekeken waar wij nooit over nagedacht hadden. Echt waar voor je geld!

Goede keuring

★★★★★
5 5 1
Inspecteur was zeer ruim op tijd, nam uitgebreid de tijd en nam punt voor punt met ons door (in het huis). Digitale rapport binnen 24 uur nog beschikbaar en gedetailleerd. Zeer tevreden.

Super

★★★★★
5 5 1
De keuring was professioneel. Rapportage was de dag erna binnen. Al mijn vragen waren deskundig beantwoord. Dus super gewoon.

Prima, maar kan beter

★★★☆☆
3 5 1
Volgens rapport waren diverse objecten goedgekeurd ( gasmeter e.d) Maar er is geen gasmeter aanwezig. Gaskachel zag er goed uit , echter is het een dieselkachel. Zo nog meer onvolkomenheden of aanname Bij aangeven kreeg ik een rare reactie.

Duidelijke keuring met veel details

★★★★★
5 5 1
De technische keuring werd uitgevoerd door iemand die elk hoekje en gaatje van het huis goed bekeek en waar nodig commentaar gaf. Het was een lange keuring, maar zeer kundig uitgevoerd. Ook het rapport wat ons werd opgestuurd was duidelijk, gedetailleerd en vol met foto's en extra uitleg.

Professionele keuring!

★★★★★
5 5 1
Door Homekeur heb ik de inspectie laten uitvoeren van mijn nieuw aangekochte huis. De inspecteur was op tijd en samen liepen we het huis na. Hij was kritisch op wat hij zag en gaf direct advies wanneer en hoe ik dingen moest vervangen en wat de kosten waren. Erg fijn om dit te weten. Na afloop kreeg ik een uitgebreid rapport met foto's en zijn bevindingen. Ik ben erg tevreden.

Keuring van woning

★★★★☆
4 5 1
Ik heb een bouwtechnische keuring laten uitvoeren op 11 mei 2018. Er was netjes volgens afspraak en tijdstip iemand van Homekeur aanwezig zelfs een vervanger want de persoon die de keuring zou uitvoeren was wat verlaat door de vorige keuring. Na netjes elkaar voorgesteld te hebben is het rondje door de woning gedaan. Er kwamen wat aandachts en verbeteringspunten aan het licht en deze werden netjes vermeld. dezelfde dag nog het Keuringsrapport per link mogen ontvangen. en ook per mail. Kortom ik heb goede positieve ervaring gehad met de BouwTechnische keuring van HomeKeur.

Bouwkundige Keuring

★★★★★
5 5 1
Snel, accuraat en een zeer gedetailleerd rapport met een hoop zaken die ik zelf zeker niet had gezien.

Verbaasd

★★★★★
5 5 1
Ik was verbaasd over het tempo, de volledigheid en de grondigheid waarmee de bouwkundige rappportage in zo’n korte tijd is opgesteld. Complimenten zijn hier echt op zijn plaats,,

Vakwerk

★★★★★
5 5 1
Zeer uitvoerig, goed gedocumenteerd rapport. Zeer prettige uitleg en tips tijdens de inspectie. Er waren weinig negatieve punten, wat we al dachten, maar toch is de beoordeling zeer waardevol.

Goede, professionele keuring!

★★★★★
5 5 1
Zeer tevreden over HomeKeur. Snel gereageerd, binnen een paar dagen hadden we een afspraak en kon de bouwtechnische keuring plaatsvinden. Zaken waar je als leek niet snel op let, worden bekeken en overwogen. Het rapport geeft een duidelijk en gedetailleerd verslag over wat je (de komende jaren) aan kosten kunt verwachten.

Zeer deskundige en uitgebreide keuring

★★★★★
5 5 1
De keuring werd uitgevoerd door een zeer deskundige en grondig te werk gaande inspecteur. Het hele huis werd nagelopen. Het contact met Homekeur was prettig en we zijn erg snel geholpen. Een absolute aanrader!

Ervaren keurmeester

★★★★★
5 5 1
Ervaren keurmeester, duidelijke uitleg ter plaatse en de volgende dag een gedetaileersrapport in huis met advies en kostenoverzicht.

Keuringsrapport erg uitgebreid

★★★★★
5 5 1
Het keuringsrapport was erg uitgebreid en daar zullen wij erg veel aan hebben.

Bouwkundig onderzoek

★★★★★
5 5 1
Hoi, Ben zeer tevreden door de snelheid en de deskundigheid. Was voor mij een goed en waardevol raport. Gr. louis

Toch kan het beter

★★★★☆
4 5 1
We vonden het bouwtechnische rapport erg vakkundig en uitgebreid. Wat dat betreft zouden we ook 5 sterren kunnen geven. Helaas zijn er een paar geautomatiseerde antwoorden terug te vinden in het rapport en dat is erg jammer. Ook is de gehanteerde standaard erg gericht op moderne huizen en minder op een oud boerderijtje. Desondanks kunnen we er ons voordeel mee doen.

Workum

★★★★☆
4 5 1
Bouwtechnische keuring was wat we nodig hadden. Snel en adequaat en uitgebreid rapport. Kritische noot: dat ik wat in het rapport staat lang niet altijd kon terugvinden in het huis, terwijl ik zelf nog bij de keuring aanwezig was. Tip om scherp op te schrijven waar constateringen/gebreken zich bevinden.

Zeer serieus en detailgericht

★★★★★
5 5 1
De bouwkundige die bij ons nieuwe huis kwam inspecteren had de volle tijd nodig, hij nam alles nauwgezet op. Kleine details werden opgemerkt en met ons besproken, waar nodig met uitleg. Heel fijne ervaring!

Prima

★★★★☆
4 5 1
Duidelijk, goed en snel

Precies

★★★★★
5 5 1
Een heel snelle keuring met een duidelijk rapport.

Precies het advies dat ik nodig had

★★★★★
5 5 1
Precies het advies dat ik nodig had voor mijn situatie.

Zeer tevreden

★★★★★
5 5 1
Dit was de tweede keer dat ik een keuring liet uitvoeren maar dit keer met homekeur, is ons echt heel goed bevallen. Zeer snel, efficient, uitgebreid en deskundig en ook gewoon heel vriendelijk, hoefde pas te betalen na de keuring en dat gevoel van vertrouwen was heel fijn. Zou zeker weer gebruik maken van deze service in de toekomst!!

Aankoopkeuring april 2018

★★★★★
5 5 1
Zeer gedegen keuring door twee keurmeesters, als gevolg van het interne kwaliteitscontrole protocol.. Duidelijk rapport met goede toelichting inzake punten van aandacht. Ook een mondelinge verduidelijking van het rapport werd probleemloos gegeven toen daarom gevraagd werd. Topkeuring, zeker in vergelijking met eerdere ervaringen.

Geweldig snelle service

★★★★★
5 5 1
Geweldig snelle service, ik hoefde niets te doen. De keuring was uitermate nauwkeurig en kleine to-do's waren hierdoor snel opgelost, verder is het voor mij nu een duidelijk naslagwerk om te kijken wat ik moet doen aan onderhoud in de toekomst. Rapport werd binnen een werkdag opgestuurd, zeer tevreden!

Super snel en efficient

★★★★★
5 5 1
Ervaren bouwkundig inspecteur was binnen een uurtje het hele huis door, binnen 24 uur een buitengewoon keurig rapport ontvangen met in detail omschreven wat er verbeterd kan worden, wanneer de verschillende aspecten van ons nieuwe onderhoud nodig (gaan) hebben en wat hiervan de kosten zijn. Zeer tevreden over Homekeur.

Zeer deskundig en ruim tijd genomen

★★★★★
5 5 1
Zeer deskundige en serieuze man die uitgebreid de tijd nam om de woning te keuren. Het ging hier om een woning uit 2016 dus er was niet veel op aan te merken. Desondanks was het echt de moeite waard om een ronde met hem door het huis te maken. Er waren toch wat kleine dingetjes om aandacht aan te besteden. Daarnaast heeft hij veel dingen uitgelegd. Van tevoren twijfelden we nog even of een bouwkundige keuring wel nodig was, maar we zijn erg blij dat we het gedaan hebben! De keuring vond 's ochtends plaats en nog diezelfde avond hadden we het (uitgebreide) rapport binnen. Een aanrader!

Een dikke 10 met een plus!

★★★★★
5 5 1
Heel hartelijk dank voor de snelle service en toezending van het Bouwtechnische Keuringsrapport,gemaakt op vrijdag 10-11-2017. Wij zijn hier enorm blij mee en waren zeer aangenaam verrast dat het Keuringsrapport vanmorgen al op zaterdag via e-mail toegezonden is i.p.v. de toegezegde a.s werkdag maandag 13-11. Onze dank is zeer groot omdat deze keuring ons bijzonder helpt in de onderhandelingen met de aankoop van deze woning. We zijn erg onder de indruk van de deskundigheid, servicegerichtheid en tijd die uw bouwkundig inspecteur heeft genomen om deze woning grondig te onderzoeken. En dat op vrijdagmiddag van 16.30 uur ,na een drukke werkweek! Grote dank hiervoor!

Fantastisch keurbedrijf!

★★★★★
5 5 1
Service binnen een week waar ze ons fantastisch mee hebben geholpen bij het kopen van een nieuw huis. Rapport is heel duidelijk, verbeterpunten en advies zijn heel goed aangegeven en er is geen verwarring. In de ochtend de inspectie, in de middag het rapport. Aanrader om Homekeur te gebruiken!

Zeer uitgebreid rapport

★★★★★
5 5 1
Heel snel na aanvraag zeer uitgebreid rapport waar ik erg veel aan heb.

Zeer tevreden, dank!

★★★★★
5 5 1
Onlangs zeer veel zorgen voorkomen door de zeer kundige en uitgebreide keuring van jullie. Dank voor de uitgebreidheid, nauwkeurigheid en deskundigheid. Rapport duidelijk en zeer informatief. Ook heel fijn dat ik voor aanvullende toelichting direct de keurder telefonisch te spreken kon krijgen. Kortom zeer tevredenen!

Snel, deskundig en goed

★★★★★
5 5 1
Al snel na het eerste contact vond de keuring plaats. Deskundig en goed uitgevoerd. Het gedetailleerde rapport was uiterst nuttig, waarvoor mijn dank.

Zeer tevreden over de keuring

★★★★★
5 5 1
Zeer tevreden over de keuring en het verslag. Kundige inspecteur welke een realistisch beeld en advies gaf. Het verslag hadden we de volgende dag al in huis. Prijs kwaliteit verhouding is prima!

Erg tevreden over dienstverlening!

★★★★★
5 5 1
Recent hebben jullie een bouwtechnische keuring uitgevoerd te Vleuten. Ik wil jullie echt even een dik compliment geven over de snelheid en kwaliteit van jullie dienstverlening. De bouwtechnische keuring is voor mij met volle tevredenheid uitgevoerd, ook de rapportage is (ondanks de automatisering slag) uitgebreid maar ook specifiek voor mijn situatie. Kortom, erg tevreden over jullie dienstverlening!

Snelle keuring tegen goede prijs

★★★★☆
4 5 1
Snelle keuring tegen goede prijs. Na 1 belletje, stond de inspecteur 1 dag later op de stoep. Inspectie en inspecteur waren goed. Alleen had ik iets meer verhaal van hem verwacht. Ik heb daarom dus ook veel vragen gesteld om hem te laten vertellen waar hij naar kijkt en of er dingen mis zijn. Bedragen in de rapportage zijn gebaseerd op de doe-het-zelver en zijn aan de lage kant. Het rapport bevatte ook een foute alinea. Na een berichtje was dit snel gecorrigeerd. Een deel van het rapport voelt 'standaard/algemeen' aan.

Zonder keuring veel kopzorgen

★★★★★
5 5 1
Bedankt voor de zeer professionele en uitgebreide keuring. De eerste indruk van het huis was positief, na een tweede kijk met de Homekeurder kwam er een vochtprobleem in bad, en asbest in de schuur naar boven. Oei. Heeft een hoop kopzorgen en ellende bespaart, zeker aan te raden voorafgaande aan een koop te laten doen bij een homekeur vestiging!

Hartelijk bedankt!

★★★★★
5 5 1
Wij hebben bij de verkoop van onze woning zelf de keuring gedaan. Het resultaat hebben we aan geïnteresseerde aangereikt, deze zijn hiermee 100% geïnformeerd over de technische zaken welke wij hebben te melden en bekend zijn bij ons. We zijn nu niets vergeten en hebben maximaal voldaan aan onze meldingsplicht. Ideaal! Ik zal de huidige eigenaar van onze toekomstige woning ook vragen zelf de bouwtechnische keuring uit te voeren. Homekeur, Hartelijk bedankt voor deze gratis service.

Oud en vertrouwd

★★★★★
5 5 1
Dag Homekeur team, Wij waren onder de indruk van de keuring, de deskundige heeft goed zijn best gedaan, en is zelfs het dak opgegaan met een lange ladder tot in de kruipruimte. Fijn dat de bouwtechnische keuring zo snel uitgevoerd kon worden, zelfs al 2 uur na de keuring konden we het resultaat al online bekijken. Goede service, oud en vertrouwd, hier hebben we wat aan. Bedankt!

Geweldig!

★★★★★
5 5 1
Echt geweldig dat ik als één van de eerste in deze testfase de software heb mogen gebruiken en zo mijn eigen woning heb kunnen keuren. Een heel leuk en bijzonder mooi concept, het was ook leerzaam en de rapportage op mijnwoning.nl ook duidelijk. Succes als jullie straks live gaan op 30 maart. Natuurlijk zijn er nog wel wat verbeterpunten, maar u gaf al aan dat er nog volop wordt ontwikkeld.

WAT IS UW ERVARING MET HOMEKEUR?

Bij Homekeur staat de klant centraal. Wij zijn transparant en gaan voor tevreden klanten. Vul uw gegevens in en vink het aantal sterren aan wat voor u van toepassing is.