Bouwtechnische keuring Amsterdam 2023-05-01T09:21:02+01:00

Bouwkundige keuring in Amsterdam

Onafhankelijk bouwkundig rapport van Homekeur

Heeft u een Amsterdamse woning op het oog en wilt u voor aankoop een bouwtechnische keuring in Amsterdam laten uitvoeren? Homekeur is dé specialist voor bouwkundige keuringen in heel Nederland. Met een breed en groeiend landelijk netwerk van zelf opgeleide en deskundige inspecteurs bent u verzekerd van een gemotiveerde werkwijze en grondige inspectie van de te koop staande woning. Bij het laten maken van een bouwkundige keuring in Amsterdam komt u niet voor verrassingen te staan. Zo heeft u bij Homekeur een vaste prijs zonder bijkomende kosten.

Wanneer een bouwkundige keuring in Amsterdam?

Bij de aankoop van een woning is het belangrijk dat u een bouwkundige keuring laat uitvoeren. Deze keuring kan gebreken of toekomstige kostenposten aan het licht brengen die u zelf misschien niet ontdekt heeft. Onze hoofdstad heeft veel prachtige huizen maar ook veel daarvan zijn erg oud, daarom is het extra verstandig een bouwtechnische keuring in Amsterdam uit te laten voeren. De inspecteurs van Homekeur zijn volledig onafhankelijk, hebben geen emotionele band met de woning en inspecteren de woning objectief, vakkundig en uitgebreid. Met een bouwkundig rapport in Amsterdam in de hand heeft u een sterke positie om te onderhandelen over de vraagprijs van een woning.

Extra zekerheid rond woningaankoop

Een bouwkundige keuring laten uitvoeren voor uw woning in Amsterdam brengt wellicht extra kosten met zich mee, maar het geeft u extra zekerheid rondom de aankoop van uw droomhuis en kan ik bepaalde situaties ook veel geld besparen. Laat u daarom altijd door een deskundige en onafhankelijke organisatie bijstaan en adviseren. Een onafhankelijke keuring is zeer belangrijk. Hiermee heeft u altijd een eerlijk en onafhankelijk rapport over de woning met een deskundige beoordeling van de bouwtechnische staat.

Bouwkundige keuring in Amsterdam laten uitvoeren door Homekeur

Een bouwkundige keuring in Amsterdam laten uitvoeren door Homekeur duurt gemiddeld ongeveer een uur. We nemen uiteraard alle tijd om de woning grondig te inspecteren. De resultaten van de keuring krijgt u in een bouwkundig rapport. Dit ontvangt u kort na de keuring digitaal in uw mailbox. Homekeur is door heel Nederland actief en heeft ervaring met alle soorten woningen. Ook voor de bouwkundige keuring van een oud Amsterdams grachtenpand is Homekeur de juiste keuze. Het hele grachtenpand wordt gekeurd van binnen en buiten, net zoals bij een huis wat makkelijker te bekijken is. Naast prachtige grachtenpanden is Amsterdam ook rijk aan woonboten, natuurlijk voert Homekeur ook bouwkundige keuringen in Amsterdam uit voor woonboten.

Waarom Homekeur voor een bouwkundige keuring in Amsterdam?

Een aantal goede redenen om te kiezen voor Homekeur voor een onafhankelijke bouwtechnische keuring in Amsterdam zijn:

  • Onze inspecteurs gaan wél de ladder op (tot maximaal 6,4 meter hoog)
  • Onze inspecteurs gaan (indien nodig) een kruipruimte in
  • Wij kennen geen beperkingen of uitsluitingen
  • Deskundig, ervaren en gedreven
  • Erkend door NHG en Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen

Direct afspraak maken voor bouwkundige keuring in Amsterdam

Wilt u direct een afspraak maken met Homekeur voor een bouwkundige keuring in Amsterdam, of heeft u vragen over de kosten voor het opstellen van een bouwkundig rapport? Bel ons tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00) op 085 065 36 75. U kunt ons ook mailen via info@homekeur.nl voor een complete bouwtechnische keuring in Amsterdam.