Bouwtechnische keuring Alkmaar 2021-01-05T07:20:18+01:00

Bouwkundige keuring Alkmaar

Bouwkundig rapport in Alkmaar van Homekeur

Schakel de hulp in van een specialist voor een bouwkundige keuring in Alkmaar. Kies voor de service van Homekeur. Wij stellen altijd een onafhankelijk bouwkundig rapport op voor uw woning. We zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van bouwtechnische keuringen. Dat doen we niet alleen in Alkmaar, met ons landelijk netwerk van inspecteurs kunnen we u landelijk van dienst zijn. Zo garanderen we de hoge kwaliteit van de bouwtechnische keuring, en kunt u er zeker van zijn dat het altijd door een gemotiveerde specialist uitgevoerd wordt.

De bouwkundige keuring in Alkmaar

Het is altijd aan te raden om een bouwkundige keuring in Alkmaar uit te laten uitvoeren wanneer u een woning gaat kopen of verkopen. U heeft dan namelijk een betere onderhandelingspositie. De inspecteur van Homekeur legt in het bouwkundig rapport de bouwtechnische staat van het koop- of verkoopobject vast. Denk hierbij onder andere aan zaken als de kosten, de conditie en de gebreken van het pand, waaronder:

 • funderingen
 • balkconstructies
 • isolatie
 • centrale verwarming
 • vocht
 • betonrot
 • kozijnen

Bij een bouwkundige keuring in Alkmaar door Homekeur heeft u altijd te maken met betrouwbare, onafhankelijke inspecteurs, die geen enkel belang hebben bij het inspecteren van het pand. Dit betekent dat u uiteindelijk een onafhankelijk bouwkundig rapport in handen heeft waarmee uw onderhandelingspositie verbeterd wordt.

Bouwkundig rapport geeft zekerheid

Door een bouwkundige keuring in Alkmaar uit te laten voeren, heeft u met een kleine investering meer zekerheid bij de koop of verkoop van een woning. U heeft namelijk een betrouwbaar rapport in handen, met een deskundige beoordeling van de bouwtechnische staat van het pand.

Bouwkundige keuring in Alkmaar door Homekeur

De inspecteurs van Homekeur hebben over het algemeen ongeveer een uur nodig voor de bouwtechnische keuring. Tijdens de inspectie bespreken we graag met u onze bevindingen! De waarnemingen en conclusies worden op papier gezet in een duidelijk rapport. Dit rapport krijgt u via de mail toegestuurd, en kan een cruciale factor zijn tijdens de koop of verkoop van het pand. Wanneer u een woning gaat kopen, kan het zelfs bepalen of u überhaupt een bod uitbrengt.

Waarom u kiest voor een bouwtechnische keuring door Homekeur

De bouwkundige keuring laat u uitvoeren door Homekeur. Waarom u juist voor onze service kiest?

 • Onze inspecteurs gaan wél de ladder op (tot maximaal 6,4 meter hoog)
 • De inspecteur gaat (wanneer dat nodig is) een kruipruimte in
 • Wij kennen geen beperkingen of uitsluitingen
 • Onze inspecteurs zijn deskundig, ervaren en gedreven
 • We zijn erkend door NHG en Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen

Vrijblijvende offerte voor bouwkundige keuring in Alkmaar

Schakel de specialisten van Homekeur in voor een bouwtechnische keuring. Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte voor een bouwkundig rapport, maakt u direct een afspraak. Dat doet u door te bellen tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur) op 085 065 36 75. U kunt ons ook mailen via info@homekeur.nl.

Open chat