Bouwtechnische-keuring-velsen 2021-04-26T10:37:23+01:00

Bouwtechnische keuring

Bouwtechnische keuring Velsen

Een bouwtechnische keuring of energielabel in Velsen helpt u bij het maken van een keuze. U heeft een prachtige woning gevonden. Deze woning wilt u graag kopen, maar u wilt niet op korte termijn voor hoge kosten komen te staan. Als dit wel het geval is, dan ziet u liever van de koop af. Hoe maakt u deze beslissing? Dit doet u door een bouwtechnische keuring in Velsen uit te laten voeren door Homekeur. Wij brengen duidelijk in beeld hoe het gesteld is met de woning. Wij stellen verborgen gebreken vast en berekenen de kosten waar u voor komt te staan. Uiteindelijk kunt u op basis van deze informatie een weloverwogen keuze maken. U kunt de woning kopen of u kunt besluiten om toch verder te zoeken naar een ander fijn huis.

Berekeningen in bouwkundig rapport in Velsen

U wilt niet voor hoge, extra kosten komen te staan wanneer u een woning koopt. Als u een huis koopt, dan wilt u niet na een jaartje al de hele dakconstructie onder handen moeten nemen. Dit is uiteraard een voorbeeld. Wij bieden u een duidelijk bouwkundig rapport, met al onze bevindingen, adviezen én belangrijke berekeningen. Op de eerste plaats berekenen wij de te verwachten levensduur van diverse zaken, waaronder de dakconstructie en de dakbedekking. Daarnaast berekenen wij de kosten waar u rekening mee moet houden als u het huis koopt. Zijn er (verborgen) gebreken die moeten worden aangepakt? Dan kunt u in het bouwkundig rapport zien welke kosten hierbij komen kijken.

Bouwtechnische keuring voordelen

Wij raden aan om in alle gevallen een bouwtechnische keuring in Velsen uit te laten voeren als u een huis wilt kopen in deze mooie plaats. Het maakt hierbij eigenlijk niet uit of het gaat om een woning van 10 of wel 100 jaar oud. Alle woningen, jong en oud, kunnen (verborgen) gebreken vertonen. Een bouwtechnische keuring biedt u veel belangrijke voordelen, waaronder:

  • Meer zekerheid over alle aspecten van het huis
  • Praktisch en duidelijk financieel overzicht
  • Optimaal inzicht in actuele woningstaat
  • Extra kosten worden in kaart gebracht
  • Optimaal inzicht in te verwachten levensduur
  • Sterkere positie tijdens de onderhandelingen
  • Verborgen gebreken worden uitgesloten
  • Tot in het detail weten wat u wilt kopen

Wonen in Velsen

Het Noord-Hollandse Velsen is een populaire plaats om te wonen. Koophuizen staan hier gemiddeld slechts 19 dagen te koop, wat een stuk korter is dan het landelijk gemiddelde. Wanneer u in deze plaats wilt wonen, dan betaalt u een vraagprijs die 3,6 procent lager ligt dan de gemiddelde landelijke vraagprijs. De gemiddelde vraagprijs van woningen in Velsen bedraagt 398.754 euro. Velsen is een kinderrijke plaats. Van alle huishoudens heeft 36 procent thuiswonende kinderen. Eengezinswoningen komen dan ook het meest voor in deze plaats, namelijk 40 procent van alle woningen. Met 25 procent staan de portiekflats op de tweede plaats.

Direct een bouwkundige keuring in Velsen plannen?

Wilt u een mooie woning kopen in deze sfeervolle plaats en heeft u al een huis op het oog? Kies dan voor zekerheid door een bouwkundige keuring in Velsen uit te laten voeren door een ervaren inspecteur van Homekeur. Wij werken met een landelijk netwerk, waardoor er altijd een inspecteur in uw omgeving voor u klaar kan staan op de korte termijn. U kunt online een afspraak voor een bouwkundige keuring in Velsen inplannen. Wilt u eerst meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.