Bouwtechnische keuring Veenendaal 2024-02-29T20:01:54+01:00

Bouwtechnische keuring Veenendaal

Een bouwtechnische keuring of energielabel in Veenendaal is altijd aan te raden wanneer u een woning wilt kopen, of het nu gaat om een oude of nog relatief jonge woning. In elk huis kunnen verborgen gebreken aanwezig zijn. Dit betekent ook dat u in alle gevallen te maken kunt krijgen met extra kosten, bijvoorbeeld voor reparatie, onderhoud of vervanging. Deze kosten kunnen hoog oplopen. Vlak na de aankoop van een woning wordt u hier niet blij van. Een bouwtechnische keuring in Veenendaal voorkomt onverwachte extra kosten. Zijn er verborgen gebreken in de woning aanwezig? Dan worden deze opgespoord. U weet zo precies met welke kosten u nog rekening mee moet houden. Hierdoor kunt u ook beter onderhandelen over de woningprijs. Homekeur voert de bouwkundige keuring graag voor u uit.

Een bouwkundig rapport in Veenendaal en onderhandelen

Wanneer een huis perfect in orde is, dan krijgt u niet met hoge kosten te maken als u de woning koopt. Zijn er meerdere (verborgen) gebreken vastgesteld? Dan is het risico groot dat u wel voor hoge kosten komt te staan. De aanwezigheid van extra kosten, en vooral ook de hoogte van deze kosten, is bepalend voor de woningprijs. Als u voor extra kosten komt te staan, dan kunt u de woning mogelijk kopen tegen een lager bedrag. Wij bieden u een bouwkundig rapport met onze constateringen, kostenberekeningen en adviezen. Dit rapport biedt u duidelijkheid, maar kan u dus ook helpen bij het onderhandelen over de woningprijs. Uw onderhandelingspositie wordt versterkt door dit bouwkundig rapport.

Bouwtechnische keuring beantwoordt uw vragen

Als Homekeur de bouwtechnische keuring in Veenendaal uitvoert voor u, dan stellen wij hiervan een rapport op dat alle belangrijke informatie over de woning bevat. Wij voeren de bouwkundige keuring met grote zorg uit. Op deze manier kunnen wij alle vragen met betrekking tot de woning beantwoorden in ons rapport. U kunt hierbij denken aan de volgende vragen:

  • Zijn er loden waterleidingen aanwezig?
  • Hoe zit het precies met het risico op koolmonoxide?
  • Wat is de te verwachten levensduur van de dakconstructie?
  • In welke staat verkeren deuren, ramen, kozijnen en puien?
  • Wat is de technische staat van de elektrische installatie?

Wonen in Veenendaal

Veenendaal is een geliefde plaats om te wonen. Deze Utrechtse plaats laat een korte verkoopduur van woningen zien. Koophuizen staan hier gemiddeld namelijk slechts 27 dagen te koop, wat een stuk korter is dan het gemiddelde op landelijk niveau. De gemiddelde vraagprijs van koopwoningen in Veenendaal is 404.160 euro, wat 6 procent onder de landelijk gemiddelde vraagprijs ligt. Gemiddeld staan er tussen de 200 en 250 huizen te koop in Veenendaal. Wanneer u een woning in deze plaats wilt kopen, dan luidt het advies om een bod te doen dat boven de vraagprijs van de woning ligt.

Ook een bouwkundige keuring in Veenendaal?

Homekeur heeft een landelijk netwerk van ervaren inspecteurs opgebouwd. Er staat dus altijd een professional voor u klaar in de gewenste regio. Wilt u een bouwkundige keuring in Veenendaal uit laten voeren? Dan bent u zeker welkom. Voor meer informatie of advies over de keuringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wilt u direct een afspraak maken? U kunt uw bouwtechnische keuring in Veenendaal eenvoudig online inplannen bij ons.