Bouwtechnische keuring Purmerend 2021-04-26T11:00:15+01:00

Bouwtechnische keuring

Bouwtechnische keuring Purmerend

Een bouwtechnische keuring of een energielabel opname in Purmerend laat u met een gerust hart uitvoeren door Homekeur. Wij hebben een jarenlange ervaring in het uitvoeren van bouwtechnische keuringen door heel het land. In elke regio staan er ervaren inspecteurs klaar om onze klanten van dienst te zijn. Wanneer u een bouwtechnische keuring in Purmerend uit wilt laten voeren, dan kunt u zeker ook een beroep doen op onze dienstverlening. Na het uitvoeren van de bouwkundige keuring bieden wij u een zeer compleet rapport aan met al onze bevindingen, adviezen en berekeningen.

De waarde van een bouwkundig rapport in Purmerend

Tijdens de bouwtechnische keuring in Purmerend lopen wij alle kritische zaken na. U kunt hierbij denken aan de ramen en deuren, aan de fundering en de kruipruimte, de keuken en overige sanitaire groepen, de verwarmingsinstallatie en de ventilatie, de dakbedekking en de dakconstructie. Zijn er bijgebouwen aanwezig, zoals een schuur of een stalling? Dan inspecteren wij deze ook. Uiteindelijk ontvangt u van de keuring een compleet bouwkundig rapport, met alle informatie over wat wij hebben geconstateerd. Deze informatie vullen wij aan met kostenberekeningen en deskundige adviezen. Hiermee wordt het rapport een waardevol onderdeel bij de onderhandelingen over de woningprijs. Komt u voor hoge kosten te staan? Dan levert het rapport u hier het bewijs van en versterkt het rapport uw positie tijdens de prijsonderhandelingen.

Een bouwtechnische keuring: de voordelen

Het is in alle gevallen belangrijk om een bouwtechnische keuring uit te laten voeren, of u nu een oude of een (relatief) nieuwe woning in Purmerend wilt kopen. Alle woningen, ongeacht de leeftijd, kunnen gebreken hebben. Het laten uitvoeren van een bouwtechnische keuring in Purmerend biedt u belangrijke voordelen, waaronder:

  • U wekt vertrouwen bij de verkoper
  • Meer zekerheid over de woningstaat
  • Duidelijkheid over te verwachten levensduur van diverse zaken
  • Zekerheid over kosten waar u voor komt te staan
  • Versterking van uw onderhandelingspositie

Wonen in Purmerend

Purmerend is een prachtige plaats om in te wonen. De woningen die hier te koop worden gezet krijgen een gemiddelde vraagprijs mee van 384.785 euro. Dit bedrag ligt 16,4 procent lager dan de landelijk gemiddelde vraagprijs. Wonen in Purmerend is daarmee financieel een voordelige keuze. U moet er wel snel bij zijn, want de woningen in deze plaats staan gemiddeld genomen slechts 22 dagen te koop voor zij worden verkocht. Gemiddeld staan er tussen de 200 en 300 woningen te koop in deze Noord-Hollandse plaats, waar 36 procent van alle huishoudens thuiswonende kinderen heeft. Er zijn dan ook meerdere mooie, kinderrijke buurten met goede scholen en (sport)verenigingen te vinden.

Plan online uw bouwkundige keuring in Purmerend

Heeft u uw oog laten vallen op een koopwoning in Purmerend en wilt u zekerheid dat de woning in de staat verkeert die u verwacht? Wij geven u deze zekerheid graag. Een ervaren inspecteur van Homekeur voert de bouwkundige keuring in Purmerend professioneel voor u uit en stelt een duidelijk rapport op. Het is mogelijk om op korte termijn een afspraak te maken voor de keuring. U kunt eenvoudig online uw afspraak voor de bouwtechnische keuring inplannen. Natuurlijk kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen als u behoefte heeft aan meer informatie of advies. Wij helpen u graag verder.