Kosten bouwtechnische keuring 2018-11-09T11:46:37+01:00

Bouwtechnische keuring

Kosten bouwtechnische keuring

Homekeur is dé specialist voor bouwtechnische keuringen. Met een ruim en groeiend landelijk netwerk van eigen opgeleide en deskundige inspecteurs bent u als opdrachtgever gegarandeerd van een gemotiveerde werkwijze en gedegen bouwtechnische keuring door een ervaren inspecteur.

De kosten voor een bouwtechnische keuring zijn afhankelijk van de grootte van uw nieuwe woning. Voor woningen tot 1000 m3 inhoud voert Homekeur al voor €349,00 inclusief btw een uitgebreide bouwkundige keuring uit.

Spoedkeuring?

Wilt u vandaag nog een bouwtechnische keuring, neem dan contact op door te bellen met 085-0653675. Door ons landelijk netwerk van lokale en zelfstandige inspecteurs kunnen wij in veel gevallen binnen enkele uren de opname uitvoeren. Let op: de toeslag voor een spoedkeuring is € 85,00 inclusief btw.

Voorwaarden

  • Meerprijs per 100m3 is € 25,- incl. BTW (indien niet correct opgegeven wordt dit alsnog in rekening gebracht).
  • Opdrachten annuleren tot 24 uur van te voren (gerekend op werkdagen) is geen probleem.
  • Bij annuleren binnen de 24 uur worden € 175,- incl. BTW kosten in rekening gebracht.
  • Bij het niet doorgaan van een keuring op de dag van de afspraak betaald u 100%, bij een nieuwe opdracht krijgt u € 100,00 korting.
  • Maximaal één huisnummer, 1 woning.

Afspraak maken?

Plan via onderstaande knop direct uw bouwtechnische keuring in! Heeft u vragen? Bel tijdens kantooruren (ma–vr: 8:30–16:30) 085-0653675. Wij helpen u graag verder en kunnen indien gewenst direct een bouwtechnische keuring inplannen!

Maak een afspraak

Klanttevredenheid

Homekeur gaat voor 100% klanttevredenheid. Bent u benieuwd naar ervaringen van anderen? Lees dan alle recente ervaringen van onze klanten!  [RICH_REVIEWS_SNIPPET]

Recente video’s

Bekijk alle video’s op ons Youtube kanaal.

Homekeur in samenwerking met mijnwoning.nl

In een mooie samenwerking met het enige woningdashboard van Nederland mijnwoning.nl worden de resultaten van onze bouwkundige onderzoeken gepresenteerd op het unieke woningdashboard van uw woning. Op dit woningdashboard worden u nog allerlei andere mogelijkheden geboden, zoals het gratis uitlezen van een slimme meter en het zelf maken van een energie besparings advies.

Bekijk hier een voorbeeldMeer over mijnwoning.nl

Waarom Homekeur?

  • Onze inspecteurs gaan wel de ladder op!
  • Onze inspecteurs gaan een kruipruimte in!
  • Wij kennen geen beperkingen of uitsluitingen.
  • Deskundig, ervaren en gedreven.

Bouwtechnische keuring kosten aftrekbaar?

In sommige gevallen zijn de kosten van een bouwtechnische keuring aftrekbaar van de belasting. Zo is het bij de aankoop van een wat ouder huis mogelijk dat de hypotheekverstrekker vraagt om een bouwkundige inspectie. Ook is een dergelijke inspectie verplicht wanneer uit de taxatie van een woning is gebleken dat de kosten voor het achterstallig onderhoud 10% of meer van de woningwaarde zijn. In beide gevallen zijn de kosten van het bouwtechnische onderzoek aftrekbaar.

Maak nu een afspraak!

Heeft u interesse in het laten uitvoeren van een bouwkundige keuring door Homekeur? Neem tijdens kantooruren (ma-vr 8:30-17:30) contact met ons op via 085-0653675 of vraag direct een bouwtechnische keuring aan via ons online aanvraagformulierWij zullen op werkdagen uiterlijk binnen één werkdag de afspraak inplannen en bevestigen.

Maak een afspraak

Homekeur is aangesloten bij de BVBK;  de Branchevereniging voor Bouwkundige Keurders.

Open chat
Whatsapp contact
Powered by