bouwtechnische-keuring-haarlemmermeer 2021-03-27T17:02:35+01:00

Bouwtechnische keuring

Bouwtechnische keuring Haarlemmermeer

Een bouwkundige keuring of Energielabel in Haarlemmermeer is dé manier om zekerheid te krijgen over de staat van een woning. U wilt gewoon zeker weten wat u precies koopt. Ziet de woning eruit als uw droomwoning? Dan wilt u zekerheid dat de woning daadwerkelijk een droomwoning is en geen nachtmerrie. Een bouwtechnische keuring in Haarlemmermeer geeft uitsluitsel. Door deze keuring uit te laten voeren krijgt u een duidelijk en compleet beeld van de woningstaat en alles wat daarbij hoort. Wij geven u deze zekerheid graag. Homekeur staat door heel het land voor u klaar. U kunt een bouwtechnische keuring in Haarlemmermeer online inplannen.

Het bouwkundig rapport in Haarlemmermeer

U heeft een prachtige woning in Haarlemmermeer gevonden. Dit zou zomaar eens dé woning van uw dromen kunnen zijn. De teleurstelling is enorm als de droom in duigen valt wanneer de woning werkelijk een nachtmerrie blijkt te zijn. De fundering is aan het wegrotten, de riolering is dringend aan vervanging toe, er is overal vocht in huis en de bouwkundige staat van muren en vloeren laat te wensen over. Dit wilt u niet meemaken! Wij voeren een bouwkundige keuring voor u uit en stellen een bouwkundig rapport voor u op. Dit rapport vertelt u of de woning in de staat verkeert die u verwacht of dat de woning er toch slechter aan toe is. Aan de hand van dit rapport kunt u zelf de nodige beslissingen maken.

De bouwtechnische keuring versterkt uw positie

Als wij een bouwtechnische keuring in Haarlemmermeer voor u uitvoeren, dan lopen wij echt alles na. U krijgt dan ook volledig inzicht in de staat van de woning en alles wat daarbij hoort. Treffen wij relatief veel gebreken aan? Dan bent u hier goed van op de hoogte, evenals van de kosten die hiermee gemoeid zijn. U kunt dan besluiten om de woning niet te kopen. Wilt u de woning wel kopen? Dan versterkt de bouwtechnische keuring uw positie tijdens de onderhandelingen. U kunt de verkoper tonen welke gebreken er aangetroffen zijn en welke kosten u moet maken om de gebreken te verhelpen. Vaak is dit reden voor de verkoper om een lager bod op de woning te accepteren.

Wonen in Haarlemmermeer

De gemeente Haarlemmermeer wordt gevormd door meerdere plaatsen. Op de eerste plaats is dit de stad Hoofddorp. Daarnaast zijn er veel dorpen en buurtschappen die bij de Haarlemmermeer horen, zoals:

  • Buitenkaag
  • Abbenes
  • Lisserbroek
  • Nieuw-Vennep
  • Badhoevedorp

Gemeente Haarlemmermeer telt zelf 60.211 huishoudens. Maar liefst 25.401 huishoudens hebben thuiswonende kinderen. De gemiddelde verkoopduur van woningen in Haarlemmermeer bedraagt 23 dagen en dat is, vergeleken met het landelijk gemiddelde, een vrij korte duur. De gemiddelde vraagprijs van woningen in deze gemeente bedraagt iets meer dan 510.000 euro, wat bijna 18 procent hoger is dan de landelijk gemiddelde vraagprijs van woningen. Maandelijks staan er gemiddeld tussen de 300 en 400 woningen te koop in Haarlemmermeer.

Direct een bouwkundige keuring in Haarlemmermeer?

Het is altijd aan te raden om een bouwkundige keuring in Haarlemmermeer uit te laten voeren. Dit helpt u voorkomen dat u op een later moment voor vervelende, financiële verrassingen komt te staan. Homekeur voert de bouwtechnische keuring graag voor u uit. U kunt via onze website direct een afspraak inplannen. Wilt u eerst meer weten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.