Bouwtechnische keuring Haarlemmerliede en Spaarnwoude 2017-06-02T10:01:40+00:00

Bouwtechnische keuring Haarlemmerliede en Spaarnwoude

Bent u op zoek naar een bouwtechnische keuring in Haarlemmerliede en Spaarnwoude? Onze deskundige uit de regio Haarlemmerliede en Spaarnwoude is bekend met de plaatselijk factoren, bouwstijlen, specifieke lokale bouwkundige gebreken, afwijkingen, funderingsproblematiek, bouwmethodes, bodemgesteldheid en natuurlijk de omgeving. 

Homekeur biedt voor een vaste lage prijs deze bouwtechnische keuring in Haarlemmerliede en Spaarnwoude. Wij garanderen u een gedegen bouwkundige inspectie, een snelle uitvoering en een mooie digitale rapportage welke online voor u beschikbaar komt.

 • Professionele bouwtechnische keuring
 • Betrokken inspecteurs
 • Landelijk actief
 • Al ruim 15 jaar ervaring

Bouwtechnische keuring

De bouwtechnische keuring van Homekeur in Haarlemmerliede en Spaarnwoude

Een bouwtechnische keuring in Haarlemmerliede en Spaarnwoude wordt tegenwoordig bijna altijd uitgevoerd bij aankoop van een woning. De bouwtechnische keuring, aankoopkeuring, verkoopkeuring, woningkeuring, bouwkundige keuring of bouwtechnisch onderzoek zijn de termen welke worden gebruikt om de bouwtechnische staat en toestand van een woning inzichtelijk te maken.

Na inspectie ontvangt u een uitgebreid bouwkundig rapport (voorbeeld). Het rapport geeft u een duidelijk overzicht van de resultaten. Ook de kosten voor korte en langere termijn, net zoals eventuele verbeterkosten zijn inzichtelijk. Los hiervan ontvangt u een uitgebreide rapportage van de bouwtechnische keuring in Haarlemmerliede en Spaarnwoude. Het rapport is voorzien van een duidelijke en begrijpelijke toelichting inclusief fotorapportage.

Waarom zou u een bouwkundige keuring laten uitvoeren?

Homekeur heeft ruim 15 jaar ervaring. U als potentiële koper staat op het punt een grote aankoop te doen! Laat u door een deskundige en onafhankelijke organisatie bijstaan en adviseren. Een bouwtechnische keuring Haarlemmerliede en Spaarnwoude kunt u snel en direct regelen door telefonisch contact met ons op te nemen! Bel gerust en vrijblijvend tijdens kantooruren 085-0653675.

  Homekeur & Mijnwoning.nl

  Klik hier voor het Gemeente dashboard van Haarlemmerliede en Spaarnwoude. Op dit dashboard heeft u alle zuinigste en meest energieverslindende woningen direct in beeld. Het totale energieverbruik, als ook de verspilling van de hele gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude hebben wij op het dashboard voor u berekend. Op welke ranking in de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude staat de woning waar wij voor u een bouwkundige keuring hebben uitgevoerd? Homekeur en Mijnwoning werken nauw samen om met de beschikbare data voor u, uw huidige en toekomstige woning, en uw gemeente in een dashboard te voorzien. Wij leveren en verzorgen voor u in Haarlemmerliede en Spaarnwoude de meest grondige bouwtechnische onderzoeken met de meest uitgebreide rapportages van de branche, voor een vast tarief! Bij Homekeur geen gezeur achteraf! Voor een vast tarief van € 349,- inclusief btw voeren wij de bouwtechnische keuring uit. Vaste prijs voor woningen met een inhoud tot 1000m3! Voor grotere objecten maken wij graag een speciale aanbieding. Neem contact met ons op!

  Asbestinventarisatie in Haarlemmerliede en Spaarnwoude

  U heeft een huis van vóór 1994 of bent van plan een huis van vóór 1994 te kopen? Dan is er een mogelijkheid dat bij de bouw van de woning asbesthoudende materialen gebruikt zijn. Een asbestinventarisatie geeft u inzicht in de aanwezigheid van direct waarneembare asbesthoudende materialen. Een dergelijke inventarisatie wordt uitgevoerd door een gecertificeerde inspecteur in de vorm van een visueel – en indien nodig licht destructief – asbestonderzoek.

  • Deskundige asbestinventarisatie
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Gecertificeerde asbest professionals