Bouwtechnische keuring Dordrecht 2024-02-29T20:09:34+01:00

Bouwtechnische keuring in Dordrecht

Het laten uitvoeren van een bouwtechnische keuring in Dordrecht is altijd een verstandige keuze bij de aan- of verkoop van een woning. Aan de hand van deze keuring wordt een bouwkundig rapport opgesteld. Dit rapport kan een belangrijke rol spelen bij de onderhandelingen over de woningprijs. Het spreekt voor zich dat dit zowel in het voordeel van de verkoper als van de koper werkt. De verkoper kan aantonen wat de staat van het huis is bij verkoop, terwijl de koper zekerheden over de woningstaat heeft bij aankoop van de woning. Voor een bouwtechnische keuring in Dordrecht bent u altijd welkom bij Homekeur.

Bouwkundig rapport in Dordrecht opstellen

Heeft u uw oog op een mooie woning in Dordrecht laten vallen? Dan wilt u niet pas na de aankoop van de woning ontdekken dat er verborgen gebreken zijn. Homekeur adviseert u om altijd een bouwtechnische keuring uit te laten voeren, waarna aan de hand van de bevindingen een bouwkundig rapport kan worden opgesteld. In dit rapport wordt de huidige bouwtechnische staat van het object omschreven.

Gebreken worden vermeld, maar u vindt ook meer informatie over de conditie van bepaalde bouwkundige onderdelen en over eventueel te verwachten kosten. Homekeur stelt graag een bouwkundig rapport in Dordrecht op voor de woning waar u uw oog op heeft laten vallen. Tijdens de bouwkundige keuring checken wij alle belangrijke zaken, waaronder gevels, kozijnen, vocht, isolatie, betonrot en funderingen.

Voorkom onverwacht hoge kosten met een bouwtechnische keuring

Door een bouwtechnische keuring uit te laten voeren door een inspecteur van Homekeur kiest u altijd voor zekerheid. Onze ervaren inspecteurs doen nét even dat stapje extra voor u. Is het nodig om de kruipruimte te betreden of om het dak op te gaan (maximaal 6,4 meter hoog) voor een nauwkeurige inspectie? Dan kunt u rekenen op de juiste afhandeling van onze inspecteur. Homekeur is door Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen en de NHG erkend en biedt een gedreven en deskundige dienstverlening. Wij voeren een onafhankelijke bouwtechnische keuring in Dordrecht voor u uit, zodat u zeker weet dat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Wonen in Dordrecht

Het is heerlijk om in het mooie Dordrecht te wonen. Deze prachtige plaats in Zuid-Holland is goed bereikbaar via de A15 en A16 en heeft zowel nieuwe als oudere woningen aan de gezellige straten staan. Het is makkelijk om verliefd te worden op een koopwoning in Dordrecht. We hebben het hier immers over een plaats met veel indrukwekkende bezienswaardigheden, zoals:

  • Wolwevershaven
  • Regenten- en Lenghenhof
  • Lange IJzeren Brug
  • Het Dordts Patriciërshuis
  • Grote Kerk

Bent u verliefd geworden op een woning in deze mooie plaats? Laat door Homekeur een bouwtechnische keuring in Dordrecht uitvoeren, zodat u zeker weet dat u ook verliefd op de woning blijft in de toekomst!

Laat een bouwtechnische keuring in Dordrecht uitvoeren door Homekeur

Homekeur staat voor u klaar wanneer u een bouwkundige keuring in Dordrecht wilt laten uitvoeren. Onze ervaren inspecteurs staan door heel het land klaar voor onze klanten. Wilt u uw woning verkopen of een woning kopen vanuit een sterkere onderhandelingspositie? Wij stellen een nauwkeurig bouwkundig rapport op voor de woning in Dordrecht. U kunt online een bouwtechnische keuring aanvragen. Wilt u eerst meer informatie of advies? Neemt u dan gerust contact met ons op.