Bouwtechnische keuring Alphen aan den Rijn 2021-03-27T16:58:24+01:00

Bouwtechnische keuring

Bouwkundige keuring Alphen aan den Rijn

Voor een bouwkundige keuring of Energielabel in Alphen aan den Rijn bent u bij Homekeur aan het juiste adres. Doordat wij werken met een landelijk netwerk van experts kunnen wij u altijd in de gewenste regio van dienst zijn. Heeft u een mooie woning in deze Zuid-Hollandse plaats gevonden en wilt u alle zekerheid over de staat van de woning en alles wat daarbij hoort? Dan kiest u voor een bouwkundige keuring in Alphen aan den Rijn. Wij zorgen ervoor dat u precies weet wat u koopt én met welke kosten u in de nabije toekomst te maken krijgt als u de woning besluit te kopen. Optimale duidelijkheid over de woningstaat, daar gaan wij voor.

Bouwkundig rapport in Alphen aan den Rijn

Is er in de woning sprake van optrekkend en doorslaand vocht? Krijgt u op korte termijn te maken met problemen met de fundering of misschien de riolering? Moet de keuken of een andere sanitaire groep mogelijk vervangen worden binnen niet al te lange tijd? De antwoorden vindt u allemaal terug in het bouwkundig rapport dat wij na de bouwtechnische keuring in Alphen aan den Rijn voor u opstellen. Alle controlepunten worden in dit rapport opgenomen. Zo biedt een bouwkundig rapport u alle duidelijkheid over de volledige staat van de woning. Daarnaast zorgen wij ook voor helderheid in het kostenplaatje en bieden wij u een passend advies. Kortom, wij vertellen u of het aan te raden is om de woning te kopen of dat het beter is om dit niet te doen. Uiteraard blijft dit altijd uw beslissing. Wij zorgen ervoor dat u deze beslissing goed geïnformeerd kunt maken.

Hoe lang duurt een bouwtechnische keuring?

Tijdens een bouwtechnische keuring in Alphen aan den Rijn worden er veel zaken geïnspecteerd door onze inspecteur. Daarnaast worden er ook metingen gedaan, zoals vochtmetingen. Uiteindelijk neemt de bouwtechnische keuring ongeveer een uur in beslag. De precieze tijd is afhankelijk van onder meer de grootte van de woning en de eventuele aanwezigheid van bijgebouwen, stallingen of garages.

Wonen in Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn is een mooie, grote plaats in Zuid-Holland. Er zijn meerdere winkelcentra in de plaats te vinden, evenals meerdere wekelijkse markten. Meer dan 1/3 van alle huishoudens in Alphen aan den Rijn heeft kinderen. Het gaat om een totaal van 36 procent van alle huishoudens. De koopwoningen in Alphen aan den Rijn zijn geliefd en gemiddeld wordt een woning hier verkocht na 27 dagen op de markt te hebben gestaan. De gemiddelde vraagprijs ligt 6,6 procent onder de landelijk gemiddelde vraagprijs. Er zijn veel verschillende soorten woningen te vinden in Alphen aan den Rijn. Hieronder vindt u een overzicht:

  • Eengezinswoning 33%
  • Portiekflat 19%
  • Galerijflat 19%
  • Maisonnette 9%
  • Bovenwoning 6%

Homekeur bouwkundige keuring in Alphen aan den Rijn

Als u een mooie woning heeft gevonden, dan wilt u zeker zijn dat de woning echt zo mooi en fijn is als u verwacht. Hierover krijgt u duidelijkheid wanneer u een bouwkundige keuring in Alphen aan den Rijn uit laat voeren. Homekeur staat graag voor u klaar met een zeer complete, professionele service. U kunt direct online een afspraak voor de bouwtechnische keuring inplannen. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten? U kunt natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst.