bouwkundig NHG rapport 2021-10-21T18:19:17+01:00

Bouwkundig NHG rapport voor slechts € 189,- (incl. btw)

De opname ten behoeve van dit bouwkundige NHG rapport is vergelijkbaar met de bouwkundige keuring, dit bouwkundig NHG rapport is bedoeld om inzicht te geven in de grotere risico’s en regulier onderhoudskosten voor de komende jaren. Het rapport kan worden toegevoegd aan een taxatie als vervanger voor de bouwkundige opnamestaat. Tijdens de inspectie wordt gecontroleerd op gebreken conform het model-bouwkundig rapport Nationale Hypotheek Garantie. De opname door een inspecteur ten behoeve van een bouwkundig NHG rapport is een volwaardige en complete inspectie zonder uitsluitingen of enige beperking.

Direct opdracht geven en zelf inplannen afspraak voor bouwkundig NHG rapport
 
 

  • De taxatiebranche (NRVT) en geldverstrekkers hebben per 1 oktober 2021 gezamenlijk een nieuw model Taxatierapport Woonruimte 2021 ontwikkeld. De rapportage van de bouwtechnische keuring en het bouwkundig NHG rapport kan (gegarandeerd) worden gebruikt als vervanger voor de bouwkundige opnamestaat.
  • De opname door een inspecteur ten behoeve van een bouwkundig NHG rapport is een volwaardige en complete inspectie zonder uitsluitingen of enige beperking.
  • De inspectie is niet beperkt, evenals de kostenopgave, en voldoet aan de voorwaarden, normen en eisen zoals gesteld door de NHG.
  • Homekeur levert naast deze bouwkundig NHG rapportage ook een bouwtechnische keuring. Bij de bouwtechnische keuring worden extra zaken en adviezen opgenomen en benoemd welke voor de NHG niet van toepassing zijn. Deze voor NHG niet relevante zaken worden niet benoemd in het Bouwkundig NHG rapport.
  • De opname ten behoeve van een bouwkundig NHG rapport en de rapportage is inclusief een NHG bijlage en voldoet uiteraard ook aan het model bouwkundig rapport van de NHG.
  • U ontvangt een uitgebreide rapportage inclusief direct en termijn kosten.
  • Bekijk hier een voorbeeld rapportage van een Bouwkundig NHG rapport
Bent u bouwkundige of geïnteresseerde, en wilt u zelf een bouwkundig NHG rapport opstellen? klik dan hier voor meer informatie.

Kosten bouwkundige NHG rapport € 189,-

De kosten van een bouwkundige NHG rapport zijn afhankelijk van de grootte van de woning. Voor woningen tot 190m2 (dat is ongeveer 500m3) kan Homekeur al voor €189,00 inclusief btw een bouwkundige NHG rapportage opstellen. Er zijn geen bijkomende kosten, onze prijs en dienstverlening is all inclusief met uitzondering van onderstaande prijsvoorwaarden. Een inspecteur komt ter plaatse bij u op locatie om de opname uit te voeren.

Direct afspreken bouwkundig NHG rapport

Prijsvoorwaarden

Voor deze opname en dit bouwkundige NHG rapport kunnen wij geen telefonische support bieden, overige helpdesk of telefonisch een afspraak maken. Een afspraak maken kan alleen en uitsluitend online via het opdrachtformulier.

Open chat