Alleen een huis kopen 2021-01-30T13:05:04+01:00

Bouwtechnische keuring

Alleen een huis kopen? Als u twijfelt over een huis, helpen wij u met een bouwkundig onderzoek!

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: een leuk en betaalbaar koophuis ligt niet voor het oprapen. Zeker niet als u alleen een huis wilt kopen. Als u dan uiteindelijk wel een huis heeft gevonden dat aan uw wensen voldoet én voor u betaalbaar is, wilt u een stuk zekerheid.

Twijfelt u over de aankoop? Dan bent u op dit vlak zeker niet alleen, wij helpen u graag met een bouwkundige keuring. Deze zogenoemde aankoopkeuring verschaft zekerheid over de staat waarin het huis verkeert. U kunt direct een opdracht geven, want wij hebben vestigingen door heel Nederland. Van Drenthe tot Friesland en van Groningen tot Limburg. Dus ook bij u in de buurt!

Waar moet u op letten als u alleen een huis wilt kopen?

Veel mensen weten niet waar ze precies op moet letten als ze een huis kopen. Mooi alleen, is niet voldoende. Een huis moet ook bouwtechnisch in orde zijn. Als u alleen een huis wilt kopen is het al helemaal niet makkelijk, want u moet in uw eentje keuzes maken. Dit heeft niet alleen met geld te maken, want voor singles is er vaak een beperkt huizenaanbod.

Alleen een huis kopen? De huizen zijn te groot of staan op de verkeerde plek. Veel jongeren willen graag een huis kopen in de Randstad, vanwege hun werk of sociale leven. Voor de verkopende partijen in Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Flevoland zijn dit mooie tijden, want in de Randstad wordt vaak meer betaald dan de vraagprijs. Er zijn immers liefhebbers genoeg. Let op, dat u niet te veel betaalt en laat vooral het huis keuren. Gebreken in of rondom het huis kunnen zorgen voor aardig wat onkosten.

Laat voor de aankoop een bouwkundige keuring uitvoeren

Alleen een huis kopen is natuurlijk ontzettend spannend, maar laat u niet meeslepen door emotie. Pak het goed aan en laat voor de aankoop een bouwkundig onderzoek doen. Zo weet u dat u geen bouwval koopt met alle gevolgen van dien. Tijdens een bouwkundige keuring kunnen er allerlei gebreken boven tafel komen. Denkt u maar eens aan een lekkend dak of houtrot. Gebreken kunnen erg vervelend zijn, maar de kans dat u hiermee komt te zitten is een stuk kleiner als u een bouwkundige keuring laat uitvoeren. Wij bieden u hulp. In dit geval staat u er niet alleen voor!

Keuring en rapportage

HomeKeur biedt door geheel Nederland een scala aan bouwkundige specialisten die vanzelfsprekend op de hoogte zijn van de laatste regelgeving op bouwgebied. Zij verzorgen op kundige en onafhankelijke wijze aankoop, bouwkundige en bouwtechnische keuringen en in het verlengde daarvan een duidelijke rapportage.