Woning periodieke keuring 2021-01-30T13:02:06+01:00

Bouwtechnische keuring

Woning periodieke keuring

Bent u goed in uw werk maar minder goed in bouwkundige zaken en het beoordelen van de bouwtechnische en onderhoudsstaat van uw woning? Wilt u graag weten wanneer het schilderwerk uitgevoerd moet worden, of gebreken aan uw pannendak of goot moeten worden hersteld? Een periodieke woning keuring is dan wellicht een optie?

Geef hier uw opdracht voor een periodieke woningkeuring! De kosten bedragen € 369,- (inclusief BTW).

Het periodieke woningrapport geeft u duidelijkheid en zicht op het onderhoud waarmee u de komende 5 jaar rekening moet gaan houden. Op basis van dit rapport kunt u nu het onderhoud aan uw woning gaan plannen. Het rapport wordt gepresenteerd op uw eigen woningdashboard (voorbeeld), zo heeft u al uw gegevens compleet. Gaat u ooit uw woning verkopen dan levert dit onderhoud en de registratie hiervan een bewezen meerwaarde!

Samen met een deskundige uw woning controleren!

De periodieke bouwtechnische keuring van Homekeur is uitgebreid en wordt door een ervaren en deskundige inspecteur opgenomen. Het uiteindelijke rapport geeft u als woningeigenaar een prima en compleet overzicht van de huidige staat en technische toestand van uw woning.

  • Wij adviseren een periodieke woningkeuring per 5 jaar.
  • De opname van een periodieke woningkeuring duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur.
  • Na de inspectie heeft u de volgende werkdag een uitgebreid rapport van uw woning.

Voorbeeld rapportage

Klik hier om een voorbeeld rapportage te bekijken. Vanzelf is het raadzaam om bij deze woninginspectie aanwezig te zijn! De deskundige inspecteur van Homekeur kan u tijdens deze inspectie nog allerlei informatie en handige tips verstrekken.