Vensterbanken 2020-09-01T07:26:43+01:00

Vensterbanken

Steenachtige vensterbanken, door de meeste mensen aangeduid als hardsteen kunnen asbestverdacht zijn (lijkt op zwart marmer of beige/creme kleur).  Deze zijn moeilijk te onderscheiden en moeten bemonsterd worden indien zekerheid gewenst is.

Tegels, steenachtige plaat of strook, bekleed met hout of kunststof of een volledige houten afwerking zijn enkele mogelijkheden voor wat betreft vensterbanken.

  • Tegelwerk van de vensterbanken ligt (deels) los en/of er is breuk en overige schade in het tegelwerk. De losse tegels opnieuw bevestigen en tegels met breuk vervangen.
  • Het voegwerk tussen de tegels van de vensterbanken moet (deels) worden vervangen.
  • De bevestiging van de vensterbank(en) verbeteren, deze liggen los of zijn onvoldoende bevestigd.
  • De aansluiting van de vensterbanken(en) langs het kozijn kan worden verbeterd. Meestal kan dit eenvoudig worden verbeterd door het aanbrengen van een kitafwerking in de hoek.
  • Er is diverse schade aan één of meerdere vensterbank(en). Deze schade kan worden hersteld of de vensterbank kan worden vervangen. Omdat dit niet echt een bouwkundig gebrek is laten we dit voor wat het is, naar keuze kunnen wel/geen kosten worden gemaakt.

Een inspecteur gebruikt geavanceerde software om alles na te lopen, notities te maken en foto’s te maken. Onze inspecteurs hebben daarbij ook jarenlange ervaring én zijn bekend met de gestelde eisen. Tijdens de keuring van uw huis wordt een uitgebreide lijst met elementen door de inspecteur geïnspecteerd en afgewerkt. Daarbij wordt de woning van boven op het dak tot onder in de kruipruimte volledig gecontroleerd.

Maak nu een afspraak!

Heeft u interesse in het laten uitvoeren van een bouwkundige keuring door Homekeur? Neem tijdens kantooruren (ma-vr 9:00-17:00) contact met ons op via 085-0653675 of vraag direct een bouwtechnische keuring aan via ons online aanvraagformulierWij zullen op werkdagen uiterlijk binnen één werkdag de afspraak inplannen en bevestigen.

Bij de aankoop van een woning is het belangrijk dat u een bouwtechnische keuring laat uitvoeren! Dit kan gebreken of aankomende kostenposten aan het licht brengen die u zelf misschien niet zult ontdekken. De inspecteurs van Homekeur zijn volledig onafhankelijk, hebben geen emotionele band met de woning en kunnen daarom uw woning objectief, vakkundig en uitgebreid inspecteren. Dit kan u zeker helpen om te besluiten of te gaan onderhandelen.

Een bouwkundige keuring brengt wellicht extra kosten met zich mee, maar het geeft extra zekerheid rondom de aankoop. Na de keuring weet u wat de gebreken zijn, waar onderhoudskosten aan zitten te komen, en meer. Het is belangrijk dat u de keuring onafhankelijk laat uitvoeren zodat u een eerlijk en onafhankelijk beeld van de woning krijgt. De rapportage is een deskundige beoordeling van de bouwtechnische staat van de woning.

Meet informatie over allerlei bouwkundige onderwerpen, bekijk de honderden items op onze kennisbank met allerlei nuttige informatie.

 

Open chat
Whatsapp contact
Powered by