Partner worden van www.mijnwoning.nl? 2018-06-15T10:20:15+01:00

Wij bieden u gratis een geweldige marketing tool!

Homekeur heeft een exclusieve samenwerking met het woningdashboard www.mijnwoning.nl Op dit woningdashboard kunnen woningeigenaren veel zaken regelen welke betrekking hebben op de woning en het energieverbruik. In de plaats waar een partnerprogramma draait wordt de partner getoond op het gemeente dashboard en bij alle woningen in de gemeente!
 
Partner worden van www.mijnwoning.nl?
Wij bieden de mogelijkheid om partner te worden van mijnwoning.nl. U levert ons een professionele afbeelding/advertentie (600*600 pixels een vector graphic *.svg of 600px png). Niet professionele of afwijkende afbeeldingen zullen niet worden geplaatst!
 
In de plaats waar uw kantoor is gevestigd kunnen wij 1 exclusieve partner koppelen. De afbeelding linken wij naar een door u opgegeven URL. U mag de mijnwoning applicatie exclusief gebruiken in uw marketing. U mag exclusief in uw plaats alle mogelijkheden van mijnwoning.nl gratis aanbieden aan woningeigenaren.
 
Hieronder enkele voorbeelden van partners welke reeds zijn aangesloten:

 
Onderscheiden is regeren en regeren is vooruitzien!
Met deze mogelijkheden kunt u zich onderscheiden van uw collega’s en heeft u de consument iets unieks en gratis te bieden. Energie en co2 zijn zaken welke in de toekomst een belangrijke rol gaan spelen voor woningeigenaren, u kunt nu meeliften en uw voordeel hiermee doen.

  • Gratis woningdashboard
  • Gratis slimme meter uitlezen en energieverbruik
  • Gratis energiezuinigheid bepalen
  • Gratis tools voor de woningeigenaar

 
Wat zijn de voorwaarden van Homekeur?

  • U linkt naar Homekeur vanaf uw website of u gebruikt het opdrachtformulier (iframe)
  • Gratis flyers gratis beschikbaar met informatie over de bouwtechnische keuring.
  • U promoot Homekeur als daar vraag naar is en uw eventuele opdrachten voor bouwkundige keuringen worden aan Homekeur uitbesteed, zo ontstaat er een WIN-WIN situatie.
  • Alle bestaande afspraken blijven hiernaast bestaan!

 
Gratis marketing, gratis reclame!
Met het unieke woningdashboard bent u gratis partner van mijnwoning.nl en wordt uw afbeelding getoond bij elke woning, dat is wat wij u bieden! Het woningdashboard www.mijnwoning.nl is uw promotor!
 
Aanmelden
Klik hier om nu nu aan te melden voor het partnerprogramma. Heeft u eerst meer vragen? Mail gerust info@homekeur.nl

Open chat
Whatsapp contact
Powered by