Onderhoudsplanning 2019-01-09T21:01:06+01:00

Meerjaren onderhoudsplanning

Homekeur BV verzorgt voor ook voor appartementencomplexen, scholen en overige gebouwen een onderhoudsplanning, MJOP of MJOB. Wij bieden u de meest uitgebreide inspectie, een duidelijke rapportage en garanderen u een hele nette en acceptabele prijs (zie onderstaand).

Wat zijn de kosten?

Onderstaand enkele prijsvoorbeelden. Bekijk ook een voorbeeld meerjarenonderhoudsplan.

  • 2 tot 6 appartementen € 1320,00 (incl. BTW)*
  • 6 tot 12 appartementen € 1520,00 (incl. BTW)*
  • 12 tot 24 appartementen € 1720,00 (incl. BTW)*
  • 24 tot 48 appartementen € 1920,00 (incl. BTW)*
  • Meer, groter of anders? Op aanvraag!

Let op: Wij maken onze onderhoudsplannen in de online applicatie van Plandatis (O-Prognose). De jaarlijkse kosten hiervan zijn € 217,80 inclusief btw. Hiervoor heeft u 1 jaar online toegang tot uw online onderhoudsplan. Naar keuze kunt u deze online toegang per jaar verlengen. Indien u zelf het online account na 1 jaar niet verlengd gaat de data verloren. De kosten van € 217,80 voor het eerste jaar zijn bij bovenstaande prijzen inbegrepen en worden door ons aan Plandatis betaald.

Doel van een Onderhoudsplanning

Er zijn meerdere redenen te benoemen waarom men een onderhoudsplanning of een meerjaren onderhoudsplan maakt. De belangrijkste reden is dat onderhoud kosten met zich mee brengt. Meerjaren-onderhoudsplanning wordt gezien als voorwaarde om te komen tot beheersing van deze onderhoudskosten, omdat de planning inzicht geeft in de kosten op korte en eventueel lange termijn. Hierdoor kan men het te voeren onderhoudsbeleid op de toekomstige onderhoudskosten afstemmen.

Meerjaren-onderhoudsplanningen voor de korte en langere termijn zijn daarom al bij de meeste vastgoedbeheerders gemeengoed geworden. Als in een jaar de onderhoudskosten erg hoog zullen uitvallen, door bijvoorbeeld het vervangen van de complete kozijnen kan men hiervoor vroegtijdig een budget vrijmaken of reserveren, of men kan overige onderhoudswerkzaamheden aanpassen of verschuiven. Zo kan men een gespreid onderhoudsbeleid voeren waar men niet meer voor onverwacht hoge uitgaven komt te staan.

NEN 2767

Homekeur werkt conform de conditiemeting zoals die in de NEN 2767 is vastgesteld. Door gebruik te maken van een bibliotheek kan een onderhoudsplan worden samengesteld. Vanzelf wordt e.e.a geïllustreerd met foto’s welke ook aan de bevindingen/gebreken worden toegevoegd.

Offerte ontvangen, afspraak maken of meer informatie?

Graag maken wij voor u een mooie aanbieding, u kunt telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 085-0653675. Of stuur een email aan info@homekeur.nl met daarin de adres gegevens van het gebouw en eventueel aantal appartementen. U ontvangt van ons op werkdagen binnen 24 uur een op maat gesneden offerte.

Open chat