Nieuwsbrieven 2021-07-05T14:33:33+01:00
 

 

Taxatie keuring uitgesteld, maar verbeterd, nu inclusief NHG

De afgelopen weken zijn bewezen succesvol geweest, meerdere dagen voor de opleiding bouwkundige inspecteur ten behoeve van de taxatie keuring waren al heel snel volledig volgeboekt, momenteel is inschrijven op korte termijn even niet mogelijk.

Homekeur maakt het mogelijk, de Taxatiekeuring

Feedback en verbeteringen

Zowel op de opleiding als op de taxatie keuring hebben we veel positieve reacties ontvangen en ook feedback! De meeste zaken zijn verwerkt, gewijzigd of verbeterd. De belangrijkste wijziging is wel dat de Taxatie keuring als volwaardige bouwkundige keuring gezien moet worden, daarom hebben we ook de NHG bijlage standaard toegevoegd. Bij Homekeur kunt u na ingangsdatum van het nieuwe taxatie model dus een bouwkundige keuring inclusief NHG bijlage verwachten voor € 189,- incl. btw. Klik hier voor een voorbeeld!

1 dags opleiding bouwkundig inspecteur taxatie keuring groot succes!

In vervolg op eerdere berichtgeving hebben wij veel vragen over opleiding ontvangen, samen met de Homekeur-Academy is een 1 dags opleiding ontwikkeld. Helaas zijn voor de vakantie periode geen mogelijkheden meer om in te schrijven. Er zijn 3 nieuwe datums beschikbaar, namelijk 8 en 22 september plus 6 oktober aanstaande.


Voorbeeld rapportage bekijken

Een rapportage inclusief score per onderdeel, kosten direct of op termijn en een duidelijk leesbaar en begrijpelijk verslag voor de consument. Klik hier voor een rapportage van  de taxatie keuring, deze vervangt de bouwkundige opnamestaat


Homekeur maakt het mogelijk, de Taxatiekeuring

[Sender_Name]

[Sender_Address], [Sender_City], [Sender_State] [Sender_Zip]

UnsubscribeUnsubscribe Preferences


Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn