Inspectie badkamer met hoog vochtpercentage [video]

Tijdens de bouwtechnische keuring van Homekeur onderzoeken onze inspecteurs ook de badkamer. We zien vaak dat er gebreken zijn in een woning die voor de nieuwe eigenaar goed zijn om te weten. In deze video ziet u hoe een van onze inspecteurs een badkamer inspecteert.

Inspecteur Chris meet een hoog vochtpercentage rondom de douchekraan. Er zit teveel vocht achter de tegels. Het kitwerk van het bad is daarentegen wel in goede staat. Bij de wastafel constateren we dat een van de leidingen aan het klapperen is. Voor de rest is de badkamer van dit appartement in Rotterdam in prima staat.

Bouwkundige inspectie

Wilt u een bouwkundige inspectie laten uitvoeren en bent u benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Bekijk dan onze andere video’s op ons YouTube-kanaal. Onze inspecteurs komen graag bij u langs en maken een uitgebreid bouwkundig rapport. Deze heeft u de volgende werkdag al in uw mailbox.

Heeft u een woning gekocht en wilt u weten wat de technische en bouwkundige staat is van het badkamer? Laat dan door Homekeur een onafhankelijk en betrouwbare bouwkundige keuring uitvoeren.

2020-01-24T15:04:21+01:00