geschillen 2018-07-01T14:19:56+00:00

Geschillen & specialistische bouwkundige onderzoeken

Homekeur werkt in heel Nederland met eigen bouwkundigen en heeft specialisten op alle gebieden voor wat betreft bouwkundige geschillen. Wilt u geholpen worden in een procedure, heeft u een document nodig om een tegenpartij aansprakelijk te stellen of juist van een ongelijk te overtuigen? Wij zijn u met onze bouwkundige expertise graag van dienst.

Graag maken wij voor u een aanbieding en prijsopgave voor deze dienstverlening. U kunt per email: info@homekeur.nl een samenvatting van de casus aan ons doen toekomen of telefonisch contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Afhankelijk van de informatie welke wij van u gaan ontvangen, en de te verwachten inspanning welke wij moeten gaan leveren, wordt een vrijblijvende prijsopgave gedaan.

Enkele kwalificaties en ervaringen van deze geschillen expertise

  • Onderzoek & Rapportage ten behoeve van een procedure
  • Aannemer aansprakelijk stellen
  • Ook voor ‘kleinere’ bouwkundige geschillen
  • Controle van uitgevoerde werkzaamheden conform bestek of aanbieding
  • Onderzoek en advies aan en voor advocaten en rechtbanken
  • Onderbouwing voor verdediging van aansprakelijkheid

Een garantie op 100% onafhankelijk

Het is belangrijk om te weten dat een 100% onafhankelijk onderzoek (uiteraard onbedoeld) ook tegen u kan werken! Wij gaan ervan uit dat dit ook de intentie is van u als onze opdrachtgever! Hebt u vragen of interesse? Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op.