Fijne feestdagen en een veilig 2020!

De laatste dagen van 2019  tikken weg. Dat is hét moment om stil te staan bij wat het jaar ons allemaal gebracht heeft. Het afgelopen jaar hebben wij ons voor veel klanten in mogen zetten en hebben onze bouwkundige inspecties veel duidelijkheid gebracht aan kopers op de markt. Wij gaven u veel tips, adviezen en informatie om mee aan de slag te gaan en mochten op veel verschillende vlakken ondersteunen.

Chris Vuijk, directeur Homekeur:

Homekeur mag terugkijken op een mooi, succesvol en vooral ook heel veilig jaar. We hebben veel kopers én verkopers onafhankelijk advies kunnen bieden. Dit jaar hebben we ook de Homekeur Academy gelanceerd waarmee we makelaars opleiden om zelf keuringen te kunnen doen. De eerste groep is inmiddels geslaagd en in 2020 gaan we hiermee door. De woningmarkt was afgelopen jaar erg spannend met snelle doorlooptijden. Met ons brede netwerk aan inspecteurs hebben we desondanks veel adviezen gegeven. Met het hele team kijken wij uit naar een mooi, vers jaar vol nieuwe uitdagingen. 

Uiteraard zijn er ook weer aardig wat interessante blogs geplaatst. Wij leggen de top 5 graag nog eens aan u voor.

1. Maak van de meterkast geen opbergkast

Veel mensen gebruiken de meterkast als een opslagplaats voor de stofzuiger, het toiletpapier, de strijkplank en veel andere zaken. Heel handig, zo’n extra opbergkast in huis, maar heel verstandig is het niet. Wij vertelden u precies waarom het sterk af te raden is om eigendommen in de meterkast op te bergen.

2. Zelf asbest verwijderen, mag dat en is het veilig?

Asbest… Daar wilt u natuurlijk zo ver mogelijk van weg blijven. Maar wat als er geconstateerd wordt dat er asbest in uw woning aanwezig is? Is het mogelijk om dit zelf te verwijderen? Hoe veilig is het en mag het eigenlijk wel volgens de wet? Wij gaven u hier alle nuttige informatie over in ons blog over asbest verwijderen.

3. 7 tips voor een goede verkooptekst

Het schrijven van een goede verkooptekst voor het verkopen van een woning is niet eenvoudig. Veel woningeigenaren die de woning (zelf) willen verkopen worstelen met het opstellen van deze tekst. Wij gaven 7 tips om u op weg te helpen bij het schrijven van een goede verkooptekst voor uw woning.

4. Keuring uitvoeren: voor of na het bod?

Het is vrijwel altijd verstandig om een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Veel kopers weten dit wel, maar weten eigenlijk niet goed wanneer deze bouwkundige keuring nu het best kan plaatsvinden. Is dit nu verstandig vóór of ná het uitbrengen van een bod? Wij vertelden u hier alles over.

5. 6 tips voor het kiezen van een aannemer

Op een aannemer moet u altijd kunnen vertrouwen. U wilt een vakkundig, hoogwaardig resultaat en u wilt niet de hoofdprijs betalen. Wel wilt u een goede planning en heldere afspraken. Wij gaven u 6 interessante tips voor het kiezen van een goede aannemer.

Sfeervolle feestdagen en een veilig 2020!

Het team van Homekeur gaat voor veiligheid, ook in 2020. Wij wensen u natuurlijk hetzelfde. Wij wensen u en al uw dierbaren sfeervolle feestdagen, een mooie jaarwisseling en een veilig 2020!

2020-12-21T17:23:21+01:00