Diensten & Prijzen 2020-12-18T11:40:56+01:00

Prijzen & voorwaarden

Prijs bouwtechnische keuring € 349,- inclusief btw

  • Voor woningen tot tot 1000m3 woninginhoud*
  • Meerprijs per 100m3 is € 25,- incl. BTW (indien niet correct opgegeven wordt dit alsnog in rekening gebracht).
  • Opdrachten annuleren tot 24 uur van te voren (gerekend op werkdagen) is geen probleem.
  • Bij annuleren binnen de 24 uur worden € 175,- incl. BTW kosten in rekening gebracht.
  • Bij het niet doorgaan van een keuring op de dag van de afspraak betaald u 100%, bij een nieuwe opdracht krijgt u € 100,00 korting.
  • Maximaal één huisnummer, 1 woning.

Spoedkeuring?

Wij zijn u graag van dienst om uitgebreide en deskundige bouwkundige keuring uit te voeren. Wilt u vandaag nog een bouwtechnische keuring, neem dan contact op door te bellen met 085-0653675. Door ons landelijk netwerk van lokale en zelfstandige inspecteurs kunnen wij in veel gevallen binnen enkele uren de opname uitvoeren. Let op: de toeslag voor een spoedkeuring is € 85,00 inclusief btw.
Bouwtechnische keuring aanvragen

Prijs asbestinventarisatie € 349,- inclusief btw

  • Inclusief 2 monsters (materiaal of kleef)
  • Aanvullende materiaal en/of kleefmonsters PLM € 20,00 excl. btw (€ 24,20 incl. btw)*
  • Inclusief licht destructief onderzoek, geen sloop werkzaamheden!
  • Inclusief deskresearch, inventarisatie op locatie en rapportage.

* Exclusief het nemen van SEM kleefmonsters. Indien er zwaar beschadigd niet hecht-gebonden asbest materiaal wordt aangetroffen moeten er volgens de norm minimaal 4 SEM kleefmonsters genomen worden. De kosten hiervan bedragen € 100,00 exclusief btw per stuk, € 121,00 inclusief btw. Deze monstername geschiedt altijd in overleg met u als opdrachtgever. U mag deze monstername ook weigeren, echter wordt dit dan vermeld in het rapport en is het inventarisatierapport mogelijk niet geschikt voor het beoogde doel.

Werkwijze

Omdat een asbestinventarisatie volgens een certificatie proces wordt uitgevoerd, zijn wij verplicht om voorafgaand aan de inventarisatie deskresearch te doen. Daarvoor is telefonisch contact noodzakelijk, het meest handig en werkt het snelst. Als er plattegronden (in digitale vorm) aanwezig zijn, ontvangen we die graag zodat we die ook in de rapportage kunnen gebruiken.

Voor het geven van een opdracht of meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoon 085-0653675. U ontvangt van ons uiteraard een opdrachtbevestiging met het stappenplan, overige opmerkingen en voorwaarden.
Asbestinventarisatie aanvragen

Prijs combinatie keuring € 649,- inclusief btw

Combinatiekeuring aanvragen