Coronavirus Homekeur: wij blijven open

  • Coronavirus

Het coronavirus heeft een enorme impact op Nederland en daarbuiten. Als bedrijf, gespecialiseerd in bouwtechnische keuringen, nemen wij uiteraard onze verantwoordelijkheid en maatregelen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan. In dit blog leest u welke maatregelen wij hebben genomen, zodat we open kunnen blijven en u van advies te kunnen blijven voorzien.

Corona protocol Homekeur

Homekeur BV houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM. Het virus verspreid zich voornamelijk via hoest en/of niesdruppels. Daarom is het erg belangrijk om gepaste afstand te bewaren en geen handen te schudden.

Onze maatregelen

De maatregelen die Homekeur heeft genomen, zijn onderdeel van de gemaakte afspraken. Wij letten op de volgende punten bij het uitvoeren van onze werkzaamheden:

  • Zijn er bij u of andere betrokkene ziekteverschijnselen, dan kan er geen afspraak worden gemaakt. Het is de verantwoordelijkheid van alle betrokken partijen om hiervan terstond melding te doen aan alle betrokkene.
  • De afstand van 1,5 meter is noodzakelijk en daarom vinden wij het belangrijk dat er naast de inspecteur maximaal 2 extra personen tijdens de keuring aanwezig zijn in de woning.
  • Tijdens de inspectie mogen er maximaal 3 personen in het huis aanwezig zijn.

Woningmarkt staat niet stil

De economie heeft last van de uitbraak van het coronavirus, maar daar is op de woningmarkt nog niet veel van te merken. De huizenprijzen blijven nog steeds vrij hoog. Wie een huis in een populaire stad wil kopen, moet nog steeds overbieden.

Bouwkundige keuring blijft belangrijk

Veel makelaars zijn nog open. Zij gebruiken nu videoconsult voor intakegesprekken of rondleidingen in een huis. De aankoop van een woning is een grote beslissing. Het is daarom belangrijk dat je het huis altijd zelf ziet zodat je weet wat je koopt. Laat altijd een bouwtechnische keuring uitvoeren, want op een webcam zie je geen bouwkundige gebreken. Maak een afspraak voor een bouwtechnische keuring via onze website. Of neem vrijblijvend contact met ons op.

 

 

2020-03-26T09:39:20+01:00