Bouwtechnische-keuring kopen 2020-12-18T11:40:55+01:00

Banner bouwtechnische keuring opdracht

Wat als u een deskundige wilt inschakelen?

Bel voor het geven van een opdracht en een snelle afhandeling 085-0653675. Of voer zelf de gegevens in van uw opdracht. Na het plaatsen van uw opdracht zullen wij op werkdagen binnen enkele uren contact met u opnemen om de afspraak te maken.
 
Homekeur werkt in heel Nederland met eigen bouwkundigen. De deskundige is ervaren en heeft een interne opleiding gehad. Als geen ander beseffen wij de grote impact en verantwoordelijkheid van de bouwkundige keuring, het is immers uw aankoop van vaak grote bedragen. Wij zien het als onze missie om u onafhankelijk te adviseren en te informeren over de technische staat en toestand van alle bouwkundige elementen in, aan en om de woning.  Wat is een bouwtechnische keuring?

Wat is het woningdashboard op mijnwoning.nl

Van alle woningen in heel Nederland is data bekend, een deel van die data wordt gebruikt en getoond op de website www.mijnwoning.nl. Alle uitgevoerde bouwtechnische keuringen worden opgeslagen bij de woning op www.mijnwoning.nl. Dit digitale rapport is voor uw eigen gebruik en alleen met uw toestemming is het rapport voor andere zichtbaar.
 
Als uw huis te koop staat kunt u een link toevoegen naar dit digitale bouwtechnische rapport. Bekijk hier een voorbeeld woning en hier de rapportage van de bouwtechnische keuring van deze voorbeeldwoning.