Combinatie keuring 2020-06-12T17:47:42+01:00

Combinatie keuring Homekeur

Homekeur biedt asbestinventarisaties en bouwtechnische keuringen aan voor elk € 369,00. Wilt u zowel een bouwtechnische keuring als een asbestinventarisatie uit laten voeren, dan kunt u ook bij ons terecht. Wij zijn u dan graag van dienst voor een gereduceerd tarief van € 689,00 inclusief btw.

Voor een snelle afhandeling en afspraak kunt u voor een combinatie keuring, het beste telefonisch contact met ons opnemen per telefoon op 085-0653675 of middels onderstaande knop direct een afspraak inplannen.

Maak een afspraak

Klanttevredenheid

Homekeur gaat voor 100% klanttevredenheid. Bent u benieuwd naar ervaringen van anderen? Lees dan alle recente ervaringen van onze klanten!

Recente video’s

Bekijk alle video’s op ons Youtube kanaal.

Homekeur in samenwerking met mijnwoning.nl

In een mooie samenwerking met het enige woningdashboard van Nederland mijnwoning.nl worden de resultaten van onze bouwkundige onderzoeken gepresenteerd op het unieke woningdashboard van uw woning. Op dit woningdashboard worden u nog allerlei andere mogelijkheden geboden, zoals het gratis uitlezen van een slimme meter en het zelf maken van een energie besparings advies.

Bekijk hier een voorbeeldMeer over mijnwoning.nl

Homekeur is aangesloten bij de BVBK;  de Branchevereniging voor Bouwkundige Keurders.

Open chat
Whatsapp contact
Powered by