bouwtechnische keuring zwolle 2021-03-29T02:29:45+01:00

Bouwtechnische keuring

Bouwtechnische keuring Zwolle

Een bouwtechnische keuring in Zwolle laten uitvoeren? Dan bent u natuurlijk aan het juiste adres bij Homekeur. Wij werken op landelijke basis en kunnen u in iedere plaats van dienst zijn wanneer u echt zekerheid wilt hebben over de staat van een woning. Als u echt voor een woning bent gevallen, dan wordt het lastiger om eventuele gebreken te zien. Daarnaast is het zo dat een deel van de mogelijke gebreken gewoonweg niet direct zichtbaar is. Door een bouwkundige keuring in Zwolle uit te laten voeren door één van onze professionals kiest u altijd voor zekerheid. Wij vertellen u alles over de staat van de woning waar u verliefd op bent geworden.

U ontvangt een bouwkundig rapport in Zwolle

Tijdens een bouwtechnische keuring, ook wel een bouwkundige keuring genoemd, inspecteren wij de meest uiteenlopende zaken. U kunt hierbij onder meer denken aan de technische staat van de elektrische installatie en de CV installatie, aan de onderhoudsstaat van de sanitaire groepen en de fundering van de woning. Ook zaken zoals de kruipruimte, het leidingwerk en de ventilatie worden onder de loep genomen. Dit is slechts een selectie van de inspectiepunten.

Wij stellen vervolgens een bouwkundig rapport voor u op, waarin u alle informatie over onze bevindingen aantreft. Hierin vindt u onder meer ook informatie over te verwachte kosten en wij voegen belangrijke adviezen bij.

Voordelen van een bouwtechnische keuring

Het laten uitvoeren van een bouwtechnische keuring in Zwolle betekent vooral dat u belangrijke risico’s uitsluit. U kunt voorkomen dat u pas ná de aankoop van een woning ontdekt dat er behoorlijke gebreken zijn. In de meeste gevallen betekent dit dat u met hoge kosten te maken krijgt waar u geen rekening mee had gehouden. Een bouwtechnische keuring in Zwolle biedt u onder meer de volgende voordelen:

  • U krijgt een volledig financieel overzicht
  • Wij bieden u alle inzicht in de staat van de woning
  • U weet precies welke extra kosten er mogelijk ontstaan
  • Uw onderhandelingspositie wordt sterker
  • Verborgen gebreken zijn uitgesloten

Wonen in Zwolle

Zwolle is natuurlijk een prachtige stad om in te wonen. Er zijn tal van mooie bezienswaardigheden te vinden die de stad nog meer charme geven. Denk maar eens aan de St. Michaelskerk, die ook wel bekend staat als de Grote Kerk. Een absolute trekpleister. Uiteraard zijn er ook veel andere dingen te zien en te doen in Zwolle, zoals het Bonami Museum, Museum de Fundatie, Sassenpoort en natuurlijk Dinoland. De stad heeft voor jong en ouder veel plezier en vertier te bieden. In de stad wonen een kleine 60.000 huishoudens. Iets meer dan de helft van alle woningen in Zwolle, namelijk 52 procent, zijn koopwoningen.

Heeft u interesse in een bouwkundige keuring in Zwolle?

Wilt u binnen de stad gaan verhuizen of wilt u vanuit een andere plaats gaan verhuizen naar een mooie koopwoning in Zwolle? Dan raden wij u aan om altijd een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Wij staan natuurlijk graag voor u klaar om u duidelijkheid te geven over de staat van de koopwoning die u op het oog heeft. U kunt direct een afspraak bij ons maken voor de inspectie. Wilt u eerst meer weten over de bouwkundige keuring in Zwolle of over het bouwkundig rapport? Neem dan gerust contact met ons op.