Bouwtechnische keuring Zoetermeer 2024-02-29T19:51:02+01:00

Bouwtechnische keuring Zoetermeer

Een bouwtechnische keuring of Energielabel in Zoetermeer professioneel uit laten voeren? Dan bent u bij Homekeur van harte welkom. Wij hebben een landelijk netwerk opgebouwd met professionals die graag voor u klaarstaan. Met een bouwtechnische keuring in Zoetermeer krijgt u meer zekerheid over de woning die u op het oog heeft. Het kopen van een woning is een hele stap en vraagt om een aanzienlijke investering. Het is een investering in uw toekomst en u wilt zeker weten dat u een juiste beslissing maakt. Zijn er geen verborgen gebreken die een fijn wooncomfort in de weg staan? Wij stellen het graag voor u vast tijdens het uitvoeren van een bouwkundige keuring.

Waarom een bouwkundig rapport in Zoetermeer?

Wij voeren niet alleen een bouwtechnische keuring voor u uit. U ontvangt na deze keuring ook een compleet bouwkundig rapport van ons. Waarom is dit nu zo belangrijk? Een bouwkundig rapport geeft u inzicht in al onze bevindingen en in de kosten waar u voor komt te staan. Daarnaast krijgt u belangrijke adviezen. Het bouwkundig rapport bevat alle informatie over onze controlepunten, zoals over:

  • Staat van deuren, ramen, kozijnen en puien
  • Verwachte levensduur van dakconstructie en dakbedekking
  • Bouwkundige staat van vloeren en wanden
  • Resultaat van vochtmetingen
  • Technische staat van CV installatie en elektrische installatie

Wat levert een bouwtechnische keuring op?

Een bouwtechnische keuring in Zoetermeer levert u op de eerste plaats een compleet bouwkundig rapport op. Al onze bevindingen, kostenberekeningen en adviezen staan hierin duidelijk uitgelegd. Komt u binnenkort voor hoge kosten te staan of zijn er verborgen gebreken die u op uw kosten moet verhelpen? Dan heeft u een helder inzicht in de kosten. Dit betekent dat u het bouwkundig rapport kunt gebruiken tijdens de onderhandelingen. Het rapport versterkt uw positie, waardoor u de woning mogelijk goedkoper kunt kopen. Uiteraard levert een bouwtechnische keuring in Zoetermeer u vooral ook duidelijkheid op. U weet precies wat u te wachten staat als u de woning koopt. Het kan zijn dat de uitkomst van onze keuring u vertelt dat u de woning beter niet kunt kopen als u niet veel wilt investeren en / of klussen.

Wonen in Zoetermeer

Het Zuid-Hollandse Zoetermeer telt in totaal 55.116 huishoudens. Maar liefst 38 procent van deze huishoudens heeft kinderen. Er zijn in de plaats dan ook meerdere kinderrijke buurten met leuke speeltuinen en speelplaatsen te vinden. Daarnaast zijn er meer dan voldoende goede scholen voor zowel kleine als grotere kinderen. Gemiddeld staat een woning in Zoetermeer slechts 24 dagen te koop, wat korter is dan het landelijk gemiddelde. De vraagprijs ligt gemiddeld 18,1 procent lager dan de landelijk gemiddelde vraagprijs. U moet rekening houden met een gemiddelde vraagprijs van 375.795 euro voor een woning in Zoetermeer. Weet u dat portiekflats het meest voorkomen in Zoetermeer? Maar liefst 28 procent van alle woningen in Zoetermeer is een portiekflat. Met 26 procent staan de eengezinswoningen op de tweede plaats van meest voorkomende woningen en de galerijflats staan op de derde plek, met 25 procent.

Heeft u interesse in een bouwkundige keuring in Zoetermeer?

Wilt u een bouwkundige keuring in Zoetermeer laten uitvoeren door Homekeur? Wij staan voor u klaar. U kunt eenvoudig online een afspraak inplannen voor de keuring. Wilt u eerst meer informatie of heeft u een persoonlijk advies nodig? Neemt u dan gerust contact met ons op.