Bouwtechnische-keuring-zeist 2021-04-26T10:55:14+01:00

Bouwtechnische keuring

Bouwtechnische keuring Zeist

Wilt u een bouwtechnische keuring of energielabel in Zeist laten uitvoeren? Kies dan voor de kennis, ervaring en expertise van Homekeur. Wij zijn erkend door Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen en Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en werken vanuit een landelijk netwerk. Dit betekent dat er in elke regio in Nederland een ervaren inspecteur voor u klaarstaat om de keuring uit te voeren. Als u interesse heeft in de uitvoering van een bouwtechnische keuring in Zeist, dan bent u bij ons altijd welkom. Uiteraard ontvangt u van ons een zeer compleet rapport na afloop van de inspectie.

Het bouwkundig rapport in Zeist

Wanneer wij de inspectie van het koophuis hebben afgerond, werken wij een zeer compleet rapport voor u uit. Dit noemen wij ook wel het bouwkundig rapport. Al onze bevindingen, onder meer met betrekking tot ramen, deuren, kozijnen, puien, dakconstructies, dakbedekkingen, CV installatie en elektrische installatie(s), staan hierin opgenomen. U leest hierin alles over de actuele staat, maar wij zorgen er ook voor dat u aanvullende informatie krijgt. Hierbij kunt u denken aan de te verwachte levensduur van de dakbedekking. Wij bieden u belangrijke adviezen in het bouwkundig rapport en vullen deze aan met kostenberekeningen. Uiteindelijk krijgt u van ons een zeer compleet overzicht in handen, welke u ook kunt gebruiken bij het maken van uw uiteindelijke beslissing of bij het onderhandelen over de woningprijs.

Een bouwtechnische keuring bij een appartement?

De bouwtechnische keuring in Zeist vindt in verreweg de meeste gevallen plaats in een woonhuis. Er wordt vaak gedacht dat een bouwkundige keuring niet noodzakelijk is wanneer het gaat om een koopappartement. Dit is niet helemaal juist. Een bouwtechnische keuring is meestal niet noodzakelijk wanneer er een goed georganiseerde, actieve Vereniging van Eigenaren aanwezig is. Helaas zijn er in Nederland ook zogenaamde ‘slapende’ VvE’s te vinden. In dit geval kan het juist wél aan te raden zijn om een bouwtechnische keuring uit te laten voeren. Wij staan dan natuurlijk graag voor u klaar.

Wonen in Zeist

Zeist is een mooie gemeente tussen Utrecht en Amersfoort in, gelegen in de provincie Utrecht. Het is een populaire plaats om te wonen. De gemiddelde vraagprijs van koopwoningen in Zeist bedraagt 685.932 euro. Dit is 45,2 procent hoger dan de landelijk gemiddelde vraagprijs. Hieronder geven wij u nog een aantal leuke weetjes over wonen in Zeist:

  • Het grootste deel van de inwoners (27,4 procent) is tussen de 46 en 65 jaar oud
  • Bijna de helft van alle inwoners (48,6 procent) is ongehuwd
  • Van alle huishoudens heeft 33 procent thuiswonende kinderen
  • De bevolkingsdichtheid bedraagt 1.283 personen per vierkante kilometer
  • Met 41 procent komen portiekflats het meest voor in Zeist

Direct uw bouwkundige keuring in Zeist inplannen?

Heeft u een mooie koopwoning op het oog in Zeist en wilt u zekerheid over de actuele staat van dit huis? Homekeur biedt u deze zekerheid graag. U kunt bij ons direct online een bouwkundige keuring in Zeist inplannen. Onze inspecteur staat voor u klaar op de gewenste dag en tijd voor een correcte uitvoering van de bouwtechnische keuring. Wilt u eerst meer weten over ons of de bouwtechnische keuring in Zeist? Voor meer informatie en advies kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.