bouwtechnische-keuring-zaanstad 2021-03-29T02:27:44+01:00

Bouwtechnische keuring

Bouwkundige keuring Zaanstad

Heeft u uw oog op een mooie woning laten vallen en wilt u een bouwtechnische keuring in Zaanstad uit laten voeren? De professionals van Homekeur staan voor u klaar. Doordat wij werken vanuit een landelijk netwerk kunnen wij u altijd van dienst zijn wanneer u interesse heeft in een bouwkundige keuring. Wij voeren alle keuringen deskundig, professioneel en correct uit. Daarnaast bieden wij u altijd een helder overzicht in het rapport. U kunt altijd een bouwkundige keuring in Zaanstad door ons uit laten voeren om zekerheid te krijgen over de staat van de woning die u op het oog heeft.

Wij stellen een duidelijk bouwkundig rapport op in Zaanstad

Alles wordt goed nagelopen tijdens onze bouwkundige keuring in Zaanstad. Het huis wordt van de kruipruimte tot de nok onder de loep genomen, zodat wij eventuele verborgen gebreken opsporen. Wanneer wij verborgen gebreken tegenkomen, dan vindt u deze ook in het bouwkundig rapport terug, inclusief duidelijke adviezen en een kostenplaatje. Zo weet u precies wat u te wachten staat. Een bouwkundig rapport geeft u een goed overzicht van het financiële deel wanneer er sprake is van gebreken. Dit deel versterkt uw positie tijdens de prijsonderhandelingen. Komt u voor hoge kosten te staan? Dan is het vaak mogelijk om de woning tegen een lagere prijs te kopen.

Bouwtechnische keuring geeft altijd duidelijkheid

Wij vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat u alle duidelijkheid over een woning heeft. U wilt zeker weten dat u niet voor onverwachte, hoge kosten komt te staan. Verborgen gebreken zijn in de praktijk lang niet altijd op de verkoper te verhalen en dat kan voor u voor vervelende kostenposten zorgen. De bouwtechnische keuring geeft u onder meer duidelijkheid over:

  • Aanwezigheid van vocht
  • Mate en kwaliteit van isolatie
  • Technische staat van dakconstructie
  • Levensduur van dakbedekking
  • Kwaliteit van voegwerk en metselwerk
  • Staat van deuren, kozijnen, ramen en puien
  • Technische staat van CV installatie en elektrische installatie
  • Bouwkundige staat van muren en vloeren

Wonen in Zaanstad

Wonen in Zaanstad betekent wonen in een mooie, rustige en gemoedelijke omgeving. We kennen natuurlijk allemaal de populaire Zaanse Schans, een complete buurt die in 1963 werd opgericht in Zaanstad. Dit mag toch wel dé trekpleister van de plaats genoemd worden, maar ook Czaar Peterhuisje weet zeker de aandacht te trekken. Zaanstad is een mooie Noord-Hollandse gemeente met bijna 155.000 inwoners. Maar liefst 37 procent van de huishoudens wordt gevormd door gezinnen met kinderen, waardoor er veel kinderrijke buurten te vinden zijn. Weet u dat de gemiddelde vraagprijs van woningen in Zaanstad ongeveer 15 procent lager ligt dan de landelijk gemiddelde vraagprijs? Ook financieel gezien is het dus een geweldige plaats om een woning te kopen. De gemiddelde vraagprijs in Zaanstad bedraagt 363.135 euro en in januari 2021 stonden er 311 woningen te koop in deze charmante gemeente.

Wilt u een bouwkundige keuring in Zaanstad laten uitvoeren?

Heeft u uw oog laten vallen op een leuke woning in Zaanstad? Dan bent u bij ons welkom voor een bouwkundige keuring van de woning. Wij bieden u zekerheid over de staat van de woning en over de eventuele kosten waar u in de (nabije) toekomst op moet rekenen. U kunt direct een bouwkundige keuring in Zaanstad bij ons inplannen. De inspectie neemt ongeveer een uur in beslag. Wilt u eerst meer informatie of advies? Dan kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.