Bouwtechnische keuring Zaandam 2024-02-29T19:53:08+01:00

Bouwkundige keuring in Zaandam

Wilt u een bouwtechnische keuring in Zaandam laten uitvoeren door een ervaren partij? Dan bent u bij Homekeur aan het juiste adres. Wij zijn door de NHG en Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen erkend en werken door heel Nederland. Heeft u uw oog laten vallen op een prachtige woning in Zaandam en wilt u een bouwkundige keuring uit laten voeren voor meer zekerheid? Dan staat er altijd een ervaren inspecteur van Homekeur voor u klaar.

Wilt u uw eigen woning laten keuren voordat u deze verkoopt, zodat u een sterkere onderhandelingspositie aan kunt nemen? Dan staan wij uiteraard ook voor u klaar. Voor alle bouwtechnische keuringen in Zaandam en regio bent u bij ons aan het juiste adres.

U ontvangt een bouwkundig rapport in Zaandam

Wanneer u uw woning wilt gaan verkopen, dan is het prettig wanneer uw onderhandelingspositie zo stabiel mogelijk is. U kunt uw positie tijdens de onderhandelingen met een potentiële koper versterken wanneer u een bouwkundig rapport in Zaandam laat opstellen voor de woning. Tijdens een bouwkundige keuring voeren wij alle nodige inspecties uit, waarna wij een duidelijk bouwkundig rapport opstellen.

Hierin omschrijven wij onder meer de eventuele gebreken van bouwkundige onderdelen, de staat en conditie van de onderdelen en de eventueel te verwachten kosten aan deze onderdelen. Wanneer wij een bouwkundig rapport in Zaandam voor u opstellen, dan heeft u bewijs in handen met betrekking tot de staat van de woning. Dit versterkt uw onderhandelingspositie, maar het biedt de mogelijke koper ook extra zekerheid.

Verborgen gebreken opsporen in de woning

Heeft u na een zoektocht uw droomwoning gevonden? Dan wilt u niet dat uw droom in duigen valt na aankoop van de woning, bijvoorbeeld door zeer hoge kosten waar u geen rekening mee had gehouden. Wellicht is er sprake van funderingsproblemen, van vochtproblemen of problemen met de isolatie waar u niet op had gerekend. Dit zijn uiteraard slechts voorbeelden. Wij raden u aan om een bouwkundige keuring in Zaandam te laten uitvoeren. In een uur tijd wordt de hele woning geïnspecteerd en worden eventueel aanwezige verborgen gebreken aan het licht gebracht. Zo heeft u meer zekerheid over de staat van de woning die u wilt kopen.

Wonen in Zaandam

Zaandam is een Noord-Hollandse stad aan de mooie rivier De Zaan. Deze plaats is zeker niet alleen geliefd onder de inwoners, maar zeker ook onder toeristen uit binnen- en buitenland. De stad heeft dan ook veel unieke trekpleisters om te bewonderen, zoals:

  • Catharina Hoeve Cheese Farm
  • Kooijman Souvenirs & Clogs
  • Molen De Kat
  • Zaans Museum & Verkade Experience
  • Zaanse Schans

Wie wil er nu niet wonen tussen al dit moois in de directe omgeving? Heeft u een droomwoning gevonden in deze gezellige stad en wilt u alle zekerheid over de staat van de woning? Homekeur voert graag een bouwtechnische keuring in Zaandam uit en biedt u een duidelijk bouwkundig rapport met alle informatie over de conditie van de woning.

Homekeur verzorgt de bouwtechnische keuring in Zaandam

Wanneer u een bouwtechnische keuring in Zaandam laat uitvoeren door een inspecteur van Homekeur, dan kiest u voor zekerheid. Wij bieden zekerheid aan woningkopers, maar zeker ook aan woningverkopers die hun onderhandelingspositie willen versterken. U kunt bij ons heel eenvoudig online een bouwtechnische keuring aanvragen. Neemt u gerust contact met ons op wanneer u meer wilt weten.