Bouwtechnische keuring Wijlre 2017-06-21T12:55:22+00:00

Bouwtechnische keuring Wijlre

Bent u op zoek naar een bouwtechnische keuring in Wijlre? Onze deskundige uit de regio Wijlre is bekend met de plaatselijk factoren, bouwstijlen, specifieke lokale bouwkundige gebreken, afwijkingen, funderingsproblematiek, bouwmethodes, bodemgesteldheid en natuurlijk de omgeving.  Homekeur biedt voor een vaste lage prijs deze bouwtechnische keuring in Wijlre. Wij garanderen u een gedegen bouwkundige inspectie, een snelle uitvoering en een mooie digitale rapportage welke online voor u beschikbaar komt.

 • Professionele bouwtechnische keuring
 • Betrokken inspecteurs
 • Landelijk actief
 • Al ruim 15 jaar ervaring

Bouwtechnische keuring

De bouwtechnische keuring van Homekeur in Wijlre

Een bouwtechnische keuring in Wijlre wordt tegenwoordig bijna altijd uitgevoerd bij aankoop van een woning. De bouwtechnische keuring, aankoopkeuring, verkoopkeuring, woningkeuring, bouwkundige keuring of bouwtechnisch onderzoek zijn de termen welke worden gebruikt om de bouwtechnische staat en toestand van een woning inzichtelijk te maken. Na inspectie ontvangt u een uitgebreid rapport (voorbeeld). Het rapport geeft u een duidelijk overzicht van de resultaten. Ook de kosten voor korte en langere termijn, net zoals eventuele verbeterkosten zijn inzichtelijk. Los hiervan ontvangt u een uitgebreide rapportage van de bouwtechnische keuring in Wijlre. Het rapport is voorzien van een duidelijke en begrijpelijke toelichting inclusief fotorapportage.

Waarom zou u een bouwkundige keuring laten uitvoeren?

Homekeur heeft ruim 15 jaar ervaring. U als potentiële koper staat op het punt een grote aankoop te doen! Laat u door een deskundige en onafhankelijke organisatie bijstaan en adviseren. Een bouwtechnische keuring Wijlre kunt u snel en direct regelen door telefonisch contact met ons op te nemen! Bel gerust en vrijblijvend tijdens kantooruren 085-0653675.

  Homekeur & Mijnwoning.nl bieden meer dan een bouwtechnische keuring

  Op het gemeentedashboard heeft u alle zuinigste en meest energieverslindende woningen direct in beeld. Het totale energieverbruik, als ook de verspilling van de hele gemeente hebben wij op het dashboard voor u berekend. Op welke ranking in de gemeente staat uw woning? Homekeur en Mijnwoning werken nauw samen om met de beschikbare data voor u, uw huidige en toekomstige woning, en uw gemeente in een dashboard te voorzien. Wij leveren en verzorgen voor u de meest grondige bouwtechnische onderzoeken met de meest uitgebreide rapportages van de branche, voor een vast tarief! Bij Homekeur geen gezeur achteraf! Voor een vast tarief van € 349,- inclusief btw voeren wij de bouwtechnische keuring uit. Vaste prijs voor woningen met een inhoud tot 1000m3! Voor grotere objecten maken wij graag een speciale aanbieding. Neem contact met ons op!

  Asbestinventarisatie in Wijlre

  U heeft een huis van vóór 1994 of bent van plan Wijlre huis van vóór 1994 te kopen? Dan is er een mogelijkheid dat bij de bouw van de woning asbesthoudende materialen gebruikt zijn. Een asbestinventarisatie geeft u inzicht in de aanwezigheid van direct waarneembare asbesthoudende materialen. Een dergelijke inventarisatie wordt uitgevoerd door een gecertificeerde inspecteur in de vorm van een visueel – en indien nodig licht destructief – asbestonderzoek.

  Na afloop ontvangt u een gecertificeerd asbestinventarisatierapport. Wij verzorgen de asbestinventarisatie van diverse gebouwen. Denk hierbij aan woningen, bergingen, schuren, technische ruimtes, kruipruimten, scholen, kantorencomplexen en appartementencomplexen. Overal waar asbesthoudende toepassingen aanwezig kunnen zijn, verschaffen wij helderheid met een asbestonderzoek. In combinatie met een bouwtechnische keuring bieden wij een combinatie prijs van slechts € 649,00 incl. BTW.

  • Deskundige asbestinventarisatie
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Gecertificeerde asbest professionals