Bouwtechnische keuring Vlaardingen 2024-02-29T19:55:46+01:00

Bouwkundige keuring Vlaardingen

Voor een bouwtechnische keuring in Vlaardingen bent u van harte welkom bij Homekeur. Wij werken op landelijke basis en zetten veel ervaring en expertise in bij het uitvoeren van onze nauwkeurige keuringen. Er kan altijd op korte termijn een afspraak worden ingepland voor de bouwkundige keuring in Vlaardingen. De inspectie neemt gemiddeld een uur in beslag. Vanzelfsprekend zorgen wij voor alle benodigde apparatuur, bijvoorbeeld voor het doen van vochtmetingen. Na de keuring ontvangt u van ons een duidelijk rapport met onze bevindingen, adviezen en kostenberekeningen. Dit noemen we ook wel het bouwkundig rapport.

Adviezen in een bouwkundig rapport in Vlaardingen

Wij zorgen ervoor dat u een duidelijk overzicht in handen krijgt van al onze bevindingen. Alle zaken die wij tijdens de bouwkundige keuring hebben geïnspecteerd zijn terug te vinden in het bouwkundig rapport. Zo vindt u hierin informatie over onder meer de technische / bouwkundige staat van de dakconstructie, de fundering, de riolering, het leidingwerk, de elektrische installatie, de wanden en vloeren, de CV installatie en ramen, deuren en kozijnen. Daarnaast bieden wij u belangrijke adviezen in het bouwkundig rapport. Wij kunnen hierin bijvoorbeeld het advies geven om iets extra te laten onderzoeken. Zijn er gebreken die nu aandacht nodig hebben of die in de toekomst geld gaan kosten? Dan vindt u ook hierover alle informatie in het rapport.

Is een bouwtechnische keuring alleen voor oudere woningen bedoeld?

Een bouwtechnische keuring in Vlaardingen is zeker niet alleen bedoeld voor woningen die al wat ouder zijn. Natuurlijk, oudere woningen hebben vaker gebreken dan jongere woningen. Toch betekent dit zeker niet dat een jongere woning geen gebreken kan hebben. Mogelijk is de woning niet optimaal onderhouden of is er geen aandacht besteed aan zaken die wel aandacht nodig hadden in de afgelopen jaren. Een nieuwere woning kan daarom zeker ook gebreken vertonen die u op korte termijn geld gaan kosten. Een bouwtechnische keuring in Vlaardingen is daarom altijd aan te raden, zowel bij oudere als jongere woningen.

Wonen in Vlaardingen

Wonen in de Zuid-Hollandse gemeente Vlaardingen is voordeliger dan in veel andere gemeenten. De gemiddelde vraagprijs van woningen in deze plaats ligt, met een prijs van 322.102 euro, 26,1 procent lager dan de landelijk gemiddelde vraagprijs. Bijna 3 op de 10 huishoudens in deze plaats hebben kinderen. Er zijn dan ook meerdere kinderrijke buurten te vinden in Vlaardingen. Recent zijn er 946 huizen verkocht in de gemeente en in januari 2021 stonden er 175 huizen te koop in Vlaardingen. De gemiddelde verkoopduur bedraagt 33 dagen. De gemeente is prachtig om in te wonen en heeft meerdere unieke trekpleisters, waaronder natuurlijk:

  • Natuur en Recreatiegebied Broekpolder
  • Stadsgehoorzaal
  • Molen Aeolus
  • Oranjepark
  • Museum Vlaardingen

Bouwkundige keuring in Vlaardingen vakkundig uitvoeren

Trekt deze mooie Zuid-Hollandse gemeente u aan en wilt u hier een woning kopen? Woont u wellicht al in de plaats, maar wilt u groter of juist kleiner gaan wonen? Er zijn veel verschillende soorten woningen in diverse wijken te vinden. U heeft daarom volop keuze. Wij raden u wel aan om altijd een bouwkundige keuring in Vlaardingen uit te laten voeren, zodat u zekerheid heeft over de staat van de woning. Wij voeren deze keuring vakkundig voor u uit. U kunt online direct een afspraak maken voor een bouwkundige keuring in Vlaardingen. Wilt u eerst meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.