Bouwtechnische keuring Venlo 2024-02-29T19:56:39+01:00

Bouwkundige keuring Venlo

U bent bij Homekeur van harte welkom voor een bouwtechnische keuring in Venlo. Heeft u in deze prachtige plaats een leuke woning gevonden waar u helemaal verliefd op bent geworden? Dan wilt u zeker weten dat niets u in de weg staat om de woning te kopen en ervan te gaan genieten. Door een bouwkundige keuring in Venlo uit te laten voeren door Homekeur heeft u zekerheid over de woningstaat. U weet óf er verborgen gebreken zijn en wat de kosten zullen zijn wanneer u de woning toch wilt kopen. Zo zorgen wij er graag voor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

U ontvangt een bouwkundig rapport in Venlo

U bent op slag verliefd geworden op een woning in Venlo. Het kriebelt en dat betekent in de meeste gevallen dat u het liefst direct een bod doet en een voorlopig koopcontract tekent. U kunt niet wachten om in te trekken. Maar wat nu als u er eenmaal woont en er blijkt sprake te zijn van vocht in de woning, zoals optrekkend of doorslaand vocht? Wat als ineens blijkt dat de dakconstructie niet meer in orde is of dat de levensduur van de dakbedekking ten einde loopt? Dan komt u voor kosten te staan die u niet heeft ingecalculeerd en dit kan heel vervelende, bijkomende gevolgen hebben. Wij voeren een bouwtechnische keuring in Venlo uit en noteren onze bevindingen in een inzichtelijk bouwkundig rapport, inclusief eventuele kostenberekeningen en belangrijke adviezen. Wij zorgen ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent.

De belangrijke pluspunten van een bouwtechnische keuring

Wanneer u een bouwtechnische keuring in Venlo uit laat voeren door een ervaren inspecteur van Homekeur, dan krijgt u de nodige zekerheden. U behoedt uzelf voor hoge kosten die u niet had voorzien. De bouwtechnische keuring brengt belangrijke pluspunten met zich mee, zoals:

  • Duidelijkheid over de actuele staat van de woning
  • Vertrouwen wekken bij de verkopende partij
  • Optimaal inzicht in de (te verwachten) kosten
  • Heldere, eerlijke adviezen van een expert
  • Sterkere positie bij onderhandelingen over de woningprijs

Wonen in Venlo

De Limburgse gemeente Venlo staat om meerdere zaken bekend, zoals de diverse monumentale gebouwen uit de Romeinse tijd, de grote hoeveelheid interessante musea en de sfeervolle binnenstad. De gemeente telt iets meer dan 101.000 inwoners en bijna 1/3 van de huishoudens heeft kinderen. Het is dan ook een fijne plaats om te wonen met jonge kinderen. Er zijn recentelijk een kleine 1.000 woningen in Venlo verkocht en begin 2021 stonden er nog 298 te koop. Meer dan voldoende keuze in deze prachtige plaats! De gemiddelde vraagprijs van een woning in Venlo bedraagt 390.956 euro, dat ruim onder het landelijk gemiddelde ligt. Woningen in Venlo staan gemiddeld genomen 44 dagen te koop.

Wilt u meer weten over onze bouwkundige keuring in Venlo?

Als u verliefd bent geworden op een huis in het mooie Venlo, dan wilt u zeker weten dat het huis ook echt helemaal in orde is. Is er iets met de woning aan de hand? Dan wilt u precies weten wat dit voor u betekent. Een bouwkundige keuring in Venlo geeft u alle antwoorden die u nodig heeft. Bij Homekeur kunt u deze keuring direct online inplannen. Natuurlijk kunt u ook altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie of een persoonlijk advies.