Bouwtechnische keuring ‘s-Hertogenbosch 2021-03-29T02:23:54+01:00

Bouwtechnische keuring

Bouwtechnische keuring Den Bosch

Homekeur voert een bouwtechnische keuring in Den Bosch professioneel en correct uit. Het is belangrijk dat alle kritische punten worden nagelopen, van dakbeschot tot kruipruimte. Wij hebben ons gespecialiseerd in het uitvoeren van bouwtechnische keuringen van de meest uiteenlopende soorten koopwoningen. Vanuit ons landelijk netwerk kunnen wij u door het hele land op korte termijn van dienst zijn. Wanneer wij een bouwtechnische keuring in Den Bosch uitvoeren, dan neemt dit gemiddeld een uur in beslag. Uiteraard nemen wij alle nodige (meet)apparatuur mee om de inspectie nauwkeurig uit te kunnen voeren.

Een bouwkundig rapport in Den Bosch in handen

Is de fundering nog wel in orde of moet hier op relatief korte termijn iets aan gedaan worden? Hoe is het gesteld met de riolering, de ventilatie en het leidingwerk in de kruipruimte? Is er misschien sprake van vocht in de woning of moet de keuken binnenkort vervangen worden? Een bouwkundig rapport geeft u het antwoord op al deze vragen. Tijdens een bouwtechnische keuring in Den Bosch lopen wij alle kritische punten na en onze bevindingen worden verwerkt in een bouwkundig rapport. Doordat wij hierin ook adviezen en kostenberekeningen opnemen heeft u een belangrijk rapport in handen. Dit rapport zorgt namelijk voor een versterking van uw positie tijdens het onderhandelen over de huisprijs.

Controlepunten bij een bouwtechnische keuring

Een bouwtechnische keuring in Den Bosch is ideaal om een zeer compleet beeld te krijgen van de staat van een woning. Zijn er bijgebouwen, zoals schuren, bergingen of wellicht een zomerhuis? Dan wordt dit uiteraard ook meegenomen in het geheel. Alle belangrijke punten worden door ons geïnspecteerd. Denk onder meer aan ventilatie, riolering, fundering, sanitaire groepen, leidingwerken, de keuken, de dakconstructie, vloeren en wanden, isolering, ramen en deuren. Dit is nog slechts een greep uit de controlepunten die wij één voor één afwerken tijdens de inspectie. Op deze manier kunnen wij u altijd alle duidelijkheid geven over de woning die u nodig heeft om een juiste keuze te kunnen maken.

Wonen in Den Bosch

Den Bosch, ook wel bekend als ’s-Hertogenbosch, is een sfeervolle gemeente in Noord-Brabant. Meer dan 1/3 van de huishoudens in deze plaats heeft thuiswonende kinderen. De woningen in Den Bosch worden gemiddeld na 26 dagen verkocht. Vaak luidt het advies om een bod uit te brengen dat iets hoger ligt dan de vraagprijs. De gemiddelde vraagprijs van woningen in Den Bosch bedraagt 471.917 euro en dat ligt hoger dan de landelijk gemiddelde vraagprijs. In de plaats zijn verschillende soorten woningen te vinden. De onderlinge verhoudingen zien er als volgt uit:

  • 33 procent eengezinswoningen
  • 27 procent portiekflats
  • 13 procent galerijflats
  • 12 procent bovenwoningen
  • 5 procent maisonnettes

Laat een bouwkundige keuring in Den Bosch uitvoeren

Als blijkt dat er veel verborgen gebreken te vinden zijn in de woning die u op het oog heeft, dan kan dit u doen besluiten om toch verder te zoeken naar een betere woning. Wij geven u altijd duidelijkheid over kosten waar u rekening mee moet houden als u de woning toch wilt kopen. Vallen deze kosten hoog uit? Dan kunt u dit overleggen met de verkoper. Deze zal mogelijk een lager bod op de woning accepteren. De keuze is uiteraard helemaal aan u. U kunt online een bouwkundige keuring in Den Bosch inplannen. Wilt u eerst meer informatie of heeft u een persoonlijk advies nodig? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.