Bouwtechnische keuring Roosendaal 2024-02-29T20:03:50+01:00

Bouwtechnische keuring Roosendaal

Een bouwtechnische keuring of Energielabel in Roosendaal helpt u om een goed beeld te krijgen van de woning die u wilt kopen. U bent al een tijd zoekende naar een woning die aan al uw woonwensen tegemoet komt. Ineens vindt u dé woning. Bij het bezichtigen van de woning lijkt alles goed onderhouden te zijn en in uitstekende staat te verkeren. Daar wordt u blij van! Maar is dit wel terecht? Door een bouwtechnische keuring in Roosendaal uit te laten voeren door Homekeur krijgt u zekerheid. Een woning kan er op het oog zeer goed uit zien en toch veel mankementen hebben. Wij stellen graag voor u vast wat de actuele staat van de woning precies is.

Punten in het bouwkundig rapport in Roosendaal

Wij komen ter plaatse voor het uitvoeren van een bouwkundige keuring. Wanneer wij deze keuring hebben afgerond, dan stellen wij voor u een zeer compleet bouwtechnische keuring op. Hierin vindt u op de eerste plaats alle punten terug die wij hebben nagelopen en geïnspecteerd tijdens ons bezoek. Daarnaast bieden wij u ook duidelijke financiële overzichten en deskundige adviezen. Onder de punten die u terugvindt in het rapport vindt u onder meer:

  • Staat van de kruipruimte en de fundering
  • Bouwkundige staat van vloeren, wanden en metselwerken
  • Visuele beoordeling van keuken en andere sanitaire groepen
  • Bepaling aanwezigheid loden waterleidingen
  • Technische staat van dakconstructie en dakbedekking

Financieel overzicht met een bouwtechnische keuring

Wanneer u de bouwtechnische keuring in Roosendaal door ons uit laat voeren, dan ontvangt u een rapport met onze bevindingen. Hierin nemen wij ook financiële overzichten op. Komt u voor hoge kosten te staan, bijvoorbeeld omdat zaken vervangen of gerepareerd moeten worden? Dan berekenen wij de kosten die hieraan vast zitten. Hierdoor krijgt u direct een duidelijk financieel overzicht waar u mee verder kunt. Op basis hiervan kunt u bepalen of u de woning echt wilt kopen of dat u toch liever nog even verder zoekt.

Wonen in Roosendaal

De Noord-Brabantse gemeente Roosendaal heeft iets meer dan 77.000 inwoners. Van alle huishoudens heeft 35 procent thuiswonende kinderen. Dit is een relatief hoog percentage. In Roosendaal zijn dan ook onder meer uitstekende scholen, sportverenigingen en speelplaatsen te vinden. Er zijn meerdere leuke, kinderrijke buurten in de plaats te vinden. De gemiddelde vraagprijs van woningen in Roosendaal ligt op 390.725 euro, wat onder de landelijk gemiddelde vraagprijs ligt. De vraagprijs ligt 15,1 procent onder de vraagprijs voor de gemiddelde woning in Nederland. Hiermee is het relatief voordelig wonen in het mooie Roosendaal.

Heeft u interesse in een bouwkundige keuring in Roosendaal?

Denkt u de woning van uw dromen te hebben gevonden? Wij geven u hier graag zekerheid over. Dit doen wij door een bouwkundige keuring in Roosendaal voor u uit te voeren en een rapport op te stellen met onze bevindingen, adviezen en kostenberekeningen. Met dit rapport in handen heeft u een sterkere onderhandelingspositie over de woningprijs én u weet precies wat u te wachten staat als u de woning besluit te kopen. Wilt u een bouwtechnische keuring door ons laten uitvoeren? U kunt direct online een afspraak inplannen. Wilt u eerst meer informatie of heeft u een persoonlijk advies nodig? Neemt u dan gerust contact met ons op.