Onderhandel met een keuringsrapport

Een huis is een grote investering. Het is meer dan een schuilplaats en een plek om in te wonen. Het is een plek waar een gezin bijeen komt om speciale gelegenheden te vieren en waar kinderen opgroeien. Voor de meeste mensen is een huis de hoeksteen van hun leven; een thuis, waar blijvende herinneringen worden gemaakt.

Deskundige inspecteurs

Homekeur is gespecialiseerd in bouwtechnische keuringen. Bij ons bent u verzekerd van goed uitgevoerde bouwtechnische keuringen, die gegarandeerd naar uw volle tevredenheid zullen worden uitgevoerd. Daartoe beschikken we over een uitgebreid en groeiend netwerk van eigen opgeleide en deskundige woninginspecteurs. Bouwtechnische keuringen helpen kopers om vervelende verrassingen in de toekomst te vermijden. Een huis kan op het eerste gezicht perfect lijken, maar veel problemen herbergen. Onze gekwalificeerde inspecteurs hebben de opleiding en ervaring die nodig is om huizenkopers te helpen weloverwogen besluiten te nemen.

Problemen opsporen en adviseren

Een woninginspecteur kan belangrijke gebreken, veiligheidsproblemen en mogelijke bedreigingen beoordelen. Hij kan problemen opsporen en suggesties bieden hoe hiermee het beste kan worden omgegaan. Deze informatie kan een potentiële koper helpen om een nauwkeurige beslissing te nemen. Een koper denkt wellicht dat hij een perfect huis koopt, maar kan zich na aankoop geconfronteerd zien met diverse problemen. De ervaren inspecteurs van Homekeur kunnen de meest subtiele tekens opmerken en identificeren wat er achter een muur zit, zonder dat die hoeft te worden opengebroken.

Keuringsrapport voor prijsonderhandelingen

Nadat onze inspecteur zijn werk heeft afgerond, maakt hij een rapport op. Dit rapport kan u helpen om te bepalen of er grote dan wel makkelijk op te lossen problemen met het huis zijn. Indien er problemen zijn, dan maakt een dergelijk rapport het veel makkelijker om voor een lagere prijs te onderhandelen of met de huiseigenaar te overleggen over een werkbare oplossing voor de problemen. Een bouwtechnische keuring helpt overigens ook bij het verkoopproces: kopers voelen zich dan zeker over hun aankoop. Een keuring is dus ideaal bij de prijsonderhandeling. Een huis kopen of verkopen? Maak vandaag nog contact met ons voor een inspectie!
2020-01-24T18:35:49+01:00