Bouwtechnische keuring Oss 2021-03-31T06:33:11+01:00

Bouwtechnische keuring

Bouwtechnische keuring Oss

Een bouwtechnische keuring of Energielabel in Oss kunt u zorgeloos uit laten voeren door Homekeur. Wij staan op landelijke basis voor u klaar. Doordat wij werken met een groot netwerk inspecteurs staat er altijd op korte termijn een ervaren inspecteur voor u klaar in de gewenste regio. Heeft u een mooie koopwoning op het oog? Dan kunt u zeker door ons een bouwtechnische keuring in Oss uit laten voeren. Deze keuring neemt gemiddeld een uur in beslag. Wanneer wij de bouwtechnische keuring hebben uitgevoerd stellen wij hiervan een rapport op, zodat u alle informatie over onze bevindingen in handen heeft.

Waarom een bouwkundig rapport in Oss?

U wilt duidelijkheid over de staat van de woning die u op het oog heeft. Wij geven u deze duidelijkheid zwart op wit. Dit doen wij door een bouwkundig rapport voor u op te stellen. Hierin vindt u alle informatie over onze bevindingen. Daarnaast bieden wij u in dit rapport ook financiële inzichten en praktische adviezen. Komt u voor hoge kosten te staan na aankoop van de woning? Dan leest u hier alles over in het bouwkundig rapport. Dit betekent ook dat het rapport uw onderhandelingspositie over de woningprijs versterkt. U kunt de woning mogelijk voordeliger kopen wanneer blijkt dat u voor hogere kosten komt te staan na aankoop van de woning.

Controlepunten bij een bouwtechnische keuring

Tijdens de bouwtechnische keuring in Oss lopen we alle controlepunten na. Dit noemen we ook wel de kritische punten. We checken alles zeer nauwkeurig. Zo controleren we niet alleen de technische staat van de dakconstructie en de dakbedekking, maar wij stellen ook de te verwachten levensduur vast. Dit is natuurlijk slechts een voorbeeld. Onder meer de kozijnen, ramen, deuren, sanitaire groepen, riolering, fundering en ventilatie worden door ons geïnspecteerd. Uiteraard stellen we ook vast of er sprake is van vocht in de woning. De bouwtechnische keuring is zeer compleet en wordt altijd nauwkeurig uitgevoerd, zodat u kunt rekenen op absolute zekerheid in het rapport dat u van ons ontvangt.

Wonen in Oss

De gemeente Oss is een prachtige gemeente om in te wonen. Gemiddeld staan er rond de 200 woningen te koop, welke worden verkocht in een gemiddelde verkoopduur van 38 dagen. Dit betekent dat de woningen hier iets langer te koop staan dan gemiddeld in ons land. De vraagprijs ligt rond het landelijk gemiddelde. In oktober 2019 bedroeg de gemiddelde vraagprijs van een koopwoning in Oss 429.688 euro. De gemeente kent veel interessante statistieken. Wist u bijvoorbeeld dat..

  • 53 procent van de woningen in Oss een eengezinswoning is?
  • Bungalows en bovenwoningen het minst voorkomen in Oss?
  • Er meer dan twee keer zo veel portiekflats als galerijflats zijn?
  • 28 procent van de huishoudens in Oss bestaat uit 1 persoon?
  • De meeste inwoners van Oss tussen de 45 en 64 jaar oud zijn?

Heeft u interesse in een bouwkundige keuring in Oss?

Homekeur staat voor u klaar wanneer u een bouwtechnische keuring uit wilt laten voeren. Door heel het land voeren wij keuringen op hoog niveau uit, waardoor wij woningkopers optimale zekerheid kunnen garanderen over de woning waar zij een bod op willen plaatsen. Wilt u een bouwkundige keuring in Oss laten uitvoeren door ons? Plan dan online uw afspraak in. Wilt u eerst meer weten of heeft u behoefte aan een persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op.