Bouwtechnische keuring Lelystad 2021-04-26T11:39:08+01:00

Bouwtechnische keuring

Bouwtechnische keuring Lelystad

Wilt u een bouwtechnische keuring of energielabel in Lelystad laten uitvoeren en bent u op zoek naar een ervaren partij die u op korte termijn van dienst kan zijn? Dan bent u welkom bij Homekeur. Door zowel de NHG (Nationale Hypotheek Garantie) als Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen worden wij erkend. Dit betekent dat u altijd kunt vertrouwen op een professioneel uitgevoerde bouwtechnische keuring in Lelystad.

Homekeur is actief vanuit een landelijk netwerk waarin zich uitsluitend zeer ervaren inspecteurs bevinden. Hierdoor kunnen wij u altijd zekerheid bieden. U kunt rekenen op een correctie keuring én een zeer compleet, gedetailleerd bouwkundig rapport.

Onderdelen bouwkundig rapport in Lelystad

Wanneer wij de bouwtechnische keuring in Lelystad voor u hebben uitgevoerd, dan stellen wij een bouwkundig rapport voor u op, met al onze constateringen, adviezen en berekeningen van kosten waar u voor komt te staan als u de woning koopt. Alle punten die wij in de woning aan een inspectie hebben onderworpen komen terug in dit bouwkundig rapport. Zo leest u hierin onder meer alle informatie over:

  • CV installatie en elektrische installatie
  • Dakbedekking en dakconstructie
  • Ramen, deuren, kozijnen en puien
  • Opstallen, garages en schuren
  • Vochtmetingen
  • Schoorsteen

Bouwtechnische keuring en verborgen gebreken

U bent verliefd geworden op een woning. Mogelijk is het u direct duidelijk dat de woning niet in uitstekende staat verkeert. U bent zich er bewust van dat er werk verricht moet worden, maar u weet niet precies hoeveel kosten hierbij komen kijken. Door een bouwtechnische keuring in Lelystad uit te laten voeren krijgt u een zeer compleet financieel overzicht. In andere gevallen verwacht u dat er weinig mis is met de woning. U heeft het huis bezichtigd en deze ziet eruit alsof er (bijna) niets gedaan hoeft te worden.

U kunt er direct in! Schijn kan bedriegen, helaas. Er kunnen verborgen gebreken in de woning aanwezig zijn. Deze verborgen gebreken kunnen u op hoge kosten jagen. Als dit het geval is, dan wilt u dit natuurlijk weten voordat u de woning koopt. U wilt een keuze hebben. Wij geven u duidelijkheid.

Wonen in Lelystad

Weet u dat de gemiddelde vraagprijs in Lelystad maar liefst 15 procent lager ligt dan de gemiddelde vraagprijs op landelijk niveau? De gemiddelde vraagprijs van woningen in Lelystad bedraagt 420.614 euro. Meer dan 4 op de 10 huishoudens in deze plaats hebben thuiswonende kinderen. Lelystad mag dan ook zeker worden gezien als een perfecte plaats voor opgroeiende kinderen. Er zijn uitstekende scholen, meerdere openbare speelplaatsen en leuke sportverenigingen voor kinderen van alle leeftijden. Eengezinswoningen komen in Lelystad het meest voor. Maar liefst 58 procent van alle woningen is een eengezinswoning.

Afspraak bouwkundige keuring in Lelystad

Wij voeren de bouwkundige keuring in Lelystad graag voor u uit. Het is altijd goed om zeker te weten wat de woningstaat is voordat u een beslissing neemt. Wij geven u deze zekerheid graag, door middel van een professionele bouwkundige keuring in Lelystad. U kunt direct online een afspraak bij ons inplannen voor de inspectie. Afhankelijk van de grootte van de woning neemt de inspectie ongeveer 60 minuten in beslag. Wilt u meer informatie of advies van ons? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.