Bouwtechnische keuring Leiden 2021-03-24T05:02:34+01:00

Bouwtechnische keuring

Bouwtechnische keuring in Leiden

Het is altijd aan te raden om een bouwtechnische keuring in Leiden uit te laten voeren wanneer u verliefd bent geworden op een woning in deze stad. Bent u als een blok gevallen voor een Leidse woning? Dan wordt het éxtra lastig om goed te letten op eventuele gebreken. Toch is het voor u wel belangrijk om goed te weten in wat voor staat de woning verkeert. Misschien zijn er gebreken in de woning aanwezig die niet direct opvallen.

Wellicht krijgt u op korte termijn met bepaalde kostenposten te maken waar u geen rekening mee had gehouden. Door een bouwtechnische keuring in Leiden te laten uitvoeren kiest u voor zekerheid en staat u ook sterker in de onderhandelingen met betrekking tot de woningprijs. Homekeur voert graag een bouwkundige keuring in Leiden uit voor u.

Een volledig bouwkundig rapport in Leiden

De inspecteur van Homekeur biedt u een volledig bouwkundig rapport in Leiden. De inspectie zelf neemt ongeveer 2 uur in beslag. De bevindingen worden vervolgens door onze inspecteur verwerkt in een duidelijk en compleet bouwkundig rapport. Hierin leest u alles over onder meer de staat van de woning en de conditie van bouwkundige onderdelen. Daarnaast vindt u in dit rapport adviezen en informatie over te verwachten kostenposten in de toekomst. Wij stellen het bouwkundig rapport in Leiden op onafhankelijke wijze op. Met deze deskundige beoordeling van de bouwtechnische staat van de woning in handen kunt u zelfverzekerd starten aan de onderhandelingen, wanneer u dit wilt uiteraard.

Meer zekerheid over de woning die u wilt kopen

U wilt een woning kopen waarin u fijn kunt wonen, waarin u geniet van het leven en van de veilige omgeving. Wat u niet wilt is wonen in een huis dat veel verborgen gebreken heeft, waarin u niet optimaal kunt genieten van een behaaglijk wooncomfort of waaraan u eindeloos veel kosten moet maken om de woning in orde te maken. Een kluswoning kan wenselijk zijn, maar u wilt niet ongewenst opgezadeld worden met een kluswoning. De ervaren inspecteur van Homekeur voert een nauwkeurige bouwkundige keuring in Leiden uit. Hierbij worden alle bouwtechnische aspecten geïnspecteerd, zodat u precies weet wat u koopt wanneer u een bod op de woning wilt doen. U ontvangt het rapport van de bouwtechnische keuring van ons per mail.

Wonen in Leiden

Leiden staat bekend als de Sleutelstad, een echte studentenstad met een internationaal georiënteerde universiteit. De stad kent eindeloos veel charme en biedt plaats aan zowel nieuwe woningen als prachtige woningen die al tientallen jaren oud zijn. Velen zijn gecharmeerd van de stad Leiden, onder meer ook door de volgende bezienswaardigheden in de stad:

  • De Burcht
  • Pieterskerk
  • De Sterrewacht
  • Van der Werfpark
  • Hortus Botanicus

Bent u zo gecharmeerd van Leiden dat u er wilt gaan wonen? Wij kunnen ons daar alles bij voorstellen! Heeft u al een woning op het oog? Wij bieden u graag zekerheid over de staat van de woning. Vraag bij ons een bouwkundige keuring in Leiden aan.

Wij voeren elke bouwtechnische keuring in Leiden professioneel uit

Homekeur werkt met een landelijk netwerk ervaren, goed opgeleide inspecteurs. Uitsluitingen en beperkingen zijn bij ons onbekend. U kunt rekenen op een gedreven, ervaren en deskundige aanpak. Homekeur is erkend door Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen en de Nationale Hypotheek Garantie. Wij raden een bouwtechnische keuring in Leiden altijd aan bij de aankoop of verkoop van een Leidse woning. U kunt online een bouwtechnische keuring aanvragen bij Homekeur. Wilt u eerst meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.