Bouwtechnische-keuring-Katwijk 2021-04-26T10:44:46+01:00

Bouwtechnische keuring

Bouwtechnische keuring Katwijk

Een bouwtechnische keuring of energielabel in Katwijk geeft u alle nodige duidelijkheid over de woning die u wilt kopen. Wanneer u verwacht een goed onderhouden huis te kopen, met een uitstekende woningstaat, dan gaat u niet uit van hoge extra kosten. Toch kan dit u wel overkomen wanneer er bijvoorbeeld veel verborgen gebreken in de woning aanwezig zijn. Een bouwtechnische keuring in Katwijk voorkomt hoge extra kosten na aankoop van de woning. U weet vooraf precies hoe het daadwerkelijk gesteld is met de woning. Homekeur, erkend door Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen, voert de bouwtechnische keuring graag voor u uit in de mooie badplaats Katwijk.

Wij bieden u een bouwkundig rapport in Katwijk

U bent bij Homekeur altijd welkom wanneer u een bouwkundige keuring wilt laten uitvoeren. Er staat een ervaren inspecteur voor u klaar in de gewenste regio, doordat wij werken met een landelijk netwerk van professionals. U hoeft dan ook in geen geval lang te wachten voor het laten uitvoeren van de bouwtechnische keuring. Na deze inspectie, welke gemiddeld een uur in beslag neemt, ontvangt u van ons een bouwkundig rapport. Dit rapport bestaat op de eerste plaats uit onze constateringen. Hebben wij belangrijke zaken, zoals verborgen gebreken, aangetroffen? Dan vermelden zij dit in het rapport. Wij voegen ook professionele adviezen en kostenberekeningen toe aan het rapport, zodat u een zeer volledig overzicht in handen krijgt.

Wat levert een bouwtechnische keuring u op?

Het belangrijkste dat een bouwtechnische keuring in Katwijk u oplevert is zekerheid over de staat van het huis waar u uw oog op heeft laten vallen. U weet precies wat u koopt en dat is een fijne zekerheid om te hebben, zeker met het oog op de toekomst. Wij zorgen ervoor dat u precies weet voor welke kosten u komt te staan en welke zaken aandacht nodig hebben. Het rapport biedt u ook een versterking van uw onderhandelingspositie. Wanneer blijkt dat u voor hoge kosten komt te staan, dan is het in de meeste gevallen mogelijk om de woning te kopen tegen een lagere koopprijs. Het laten uitvoeren van een bouwtechnische keuring wekt ook vertrouwen bij de verkopende partij. Kortom, het levert u uitsluitend voordelen op.

Wonen in Katwijk

Katwijk is een populaire badplaats, tussen Noordwijk en Scheveningen in. De Zuid-Hollandse plaats is een echt vissersdorp dat opgedeeld wordt in meerdere delen, zoals Katwijk aan den Rijn en Katwijk aan Zee. De gezellige boulevard is een trekpleister voor toeristen, maar zeker ook voor de mensen die er wonen. Katwijk is dan ook een geliefde plaats. Woningen staan hier gemiddeld slechts 20 dagen te koop en dat is een behoorlijk stuk korter dan de landelijk gemiddelde verkoopduur. De koophuizen in deze plaats hebben een gemiddelde vraagprijs van 438.468 euro. Dit komt dicht in de buurt van de landelijk gemiddelde vraagprijs. Katwijk staat onder meer bekend om:

  • Strand van Katwijk aan Zee
  • Katwijks Museum
  • Pan van Persijn (Panbos)
  • 17de eeuwse Vuurbaak Katwijk aan Zee
  • Valkenburgse Meer

Interesse in een bouwkundige keuring in Katwijk?

Een bouwkundige keuring geeft u zekerheid en dat is belangrijk. Het kopen van een woning is immers een investering in de toekomst. Wilt u een bouwkundige keuring in Katwijk laten uitvoeren door Homekeur? U kunt uw afspraak direct online inplannen bij ons. Wilt u eerst een persoonlijk advies of meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.