Bouwtechnische keuring Helmond 2021-03-31T06:17:40+01:00

Bouwtechnische keuring

Bouwkundige keuring Helmond

Een bouwkundige keuring of energielabel in Helmond kunt u altijd op korte termijn laten uitvoeren door Homekeur. U kunt bij ons direct een afspraak maken. Eén van de ervaren inspecteurs uit ons landelijke netwerk staat dan graag voor u klaar. Heeft u in de plaats Helmond een mooie koopwoning gevonden en wilt u zekerheid over de actuele staat van de woning? Deze zekerheid krijgt u door een bouwtechnische keuring in Helmond te laten verrichten door Homekeur. Wij lopen de hele woning voor u na, maar inspecteren ook zaken die bij de woning horen. Hierbij kunt u denken aan onder meer schuren, stallingen en andere bijgebouwen. Uiteindelijk zorgen wij ervoor dat u precies weet wat u koopt wanneer u besluit om een bod uit te brengen.

Het bouwkundig rapport in Helmond

Uiteraard krijgt u van ons een compleet rapport na de bouwtechnische keuring. Het is voor u belangrijk dat u alle informatie helder heeft. Dit kan u namelijk ook helpen bij het versterken van uw positie tijdens de onderhandelingen over de prijs van de woning. Een bouwkundig rapport van Homekeur is onder meer voorzien van:

  • Alle informatie over onze bevindingen
  • Duidelijkheid over eventuele verborgen gebreken
  • Inschattingen met betrekking tot levensduur
  • Professionele adviezen van de inspecteur
  • Praktische kostenberekeningen

Hoe lang duurt een bouwtechnische keuring?

Het is vooraf niet precies te zeggen hoe lang de bouwtechnische keuring in Helmond duren. Dit is namelijk van een aantal factoren aanwezig. Uiteraard speelt de grootte van de woning hierin een rol, maar de tijd wordt ook beïnvloed door bijvoorbeeld het aantal aanwezige bijgebouwen of bergingen. Het is belangrijk dat alle kritische punten na worden gelopen en hier nemen wij de tijd voor. Wanneer we kijken naar de gemiddelde tijd die wij nodig hebben voor het uitvoeren van een bouwtechnische keuring, dan komen we uit op ongeveer een uur.

Wonen in Helmond

Helmond is een sfeervolle plaats in Noord-Brabant, waar de woningen gemiddeld 42 dagen te koop staan voor deze worden verkocht. Dit is langer dan de gemiddelde verkoopduur op landelijke basis, wat betekent dat het vaak mogelijk is om een prijs te bieden die onder de vraagprijs ligt. De gemiddelde vraagprijs van een koopwoning in Helmond bedraagt 444.576 euro. Deze prijs ligt 0,2 procent boven de landelijk gemiddelde vraagprijs. Er zijn in Helmond veel gezinnen met thuiswonende kinderen te vinden. Het is dan ook niet moeilijk om een kinderrijke buurt in deze plaats te vinden. Meer dan de helft van alle woningen in de plaats, namelijk 53 procent, is een eengezinswoning. Daarna komen galerijflats en portiekflats het meest voor in Helmond. Op de vierde en vijfde plaats van meest voorkomende woningen vinden we de herenhuizen en de maisonnettes.

Uw bouwkundige keuring Helmond inplannen

Bent u verliefd geworden op een huis in Helmond en wilt u zeker weten dat het een blijvende liefde is? Wij geven u graag optimale duidelijkheid over de woning. U kunt bij ons direct een afspraak voor de bouwkundige keuring in Helmond inplannen. Dit regelt u eenvoudig online. Wilt u eerst meer informatie of heeft u behoefte aan een persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.